vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

618 επισκέπτες, 5 χρήστες
Blackwolf, manoslykos, stauros53, camber, guss

UPDATE 1 : Στάλθηκε η Επιστολή μας Προς τον Πρωθυπουργό!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
  • Φύλο: Άντρας
Απ: UPDATE: Στάλθηκε η Επιστολή μας Προς τον Πρωθυπουργό!
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 26, 2016, 18:33 »
1ον. Δεν χρειάζεται να με πείσει κανένας για τίποτα. Άλλοι πρέπει να πεισθούν, αυτοί που αποφασίζουν ή ασκούν επιρροή. 
2ον. Το να γράφει η επιστολή "είμαστε μια ομάδα....που έχουν ανακαλύψει..." πέρα από συντακτικό λάθος, αυτό είναι προκλητικό, αν και on topic. Καθυστερημένη (πολύ) η παρατήρηση, το ξέρω. 
Δεν θέλω κι εγώ να το συνεχίσω. Απλά, κρίνοντας από δηλώσεις Χρυσόγονου, Κουρουπλή κλπ. κρατάω μικρό καλαθάκι. 

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 26, 2016, 18:49 »
Νομίζω πως δεν υπάρχει συντακτικό λάθος διότι δεν είναι η ομάδα που έχει ανακαλύψει την μέθοδο αλλά όλοι οι ατμιστές, χωριστά ο καθένας και με τον δικό του τρόπο.

«...Είμαστε μια ομάδα ατμιστών -πρώην καπνιστών- ανάμεσα στους τουλάχιστον 200.000 Έλληνες (περίπου 5% του συνολικού πληθυσμού) σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) (link), που έχουν ανακαλύψει και υιοθετήσει μια σωτήρια μέθοδο για την πλήρη διακοπή του καπνίσματος, ή με απλά λόγια: έναν εναλλακτικό και πολύ λιγότερο επικίνδυνο για την υγεία τρόπο πρόσληψης νικοτίνης...»

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρα διατυπωμένο στο κείμενο πως η ομάδα που συνέταξε την επιστολή είναι μέρος του συνόλου των περίπου 200.000 ατμιστών, οι οποίοι «...έχουν ανακαλύψει και υιοθετήσει μια σωτήρια μέθοδο για την πλήρη διακοπή του καπνίσματος...».

Νομίζω... :)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 26, 2016, 18:54 »
@Doubt:

"Είμαστε μια ομάδα που έχουν ανακαλύψει" = συντακτικό λάθος.
"Είμαστε μια ομάδα ατμιστών ανάμεσα σε πολλούς που έχουν ανακαλύψει" = συντακτικά σωστό.
[Το πώς βρίσκεις πρόκληση στο ότι είμαστε κάποιοι άνθρωποι που ανακαλύψαμε κάτι καλό το αφήνω στην κρίση των συμφορουμιτών.]
Δεν απαιτώ από κανέναν σωστή σύνταξη αλλά αν θέλεις να κατακρίνεις το συντακτικό άλλων οφείλεις να ξέρεις τι λες. Θεωρώ πως τρολάρεις, δηλαδή πως γράφεις για να δημιουργήσεις σύγκρουση και το λέω ανοιχτά. Με αυτό τον τρόπο βλάπτεις το ίδιο το φόρουμ που σε φιλοξενεί καθώς και την όποια προσπάθεια έγινε.
:thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 26, 2016, 18:58 »
Άποψή σου. Είπα δεν το συνεχίζω και δεν θα το συνεχίσω. 
Another time, another place, ίσως. 

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 26, 2016, 19:00 »
Το δημιούργησες, το συνέχισες, θα υποστείς την κριτική.
Το συντακτικό σκέλος δεν είναι απόψή μου, έτσι είναι.
Το υπόλοιπο είναι η άποψή μου. Εννοείται αυτό, εγώ σου γράφω.
Ελπίζω να σου δείξουν την άποψή τους και άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 26, 2016, 19:08 »
@Doubt
Χωρίς να διαφωνώ 100% με αυτό που ξεκίνησες να λες, αλλά επειδή κατέληξες να πιάνεις λεπτομέρειες και να τις κατακρίνεις, θέλεις να μας δείξεις την άλλη ομαδική προσπάθεια στην οποία βοήθησες εσύ και τα έκανε όλα καλύτερα από αυτήν?
Θα την υπογράψουμε και εκείνη, είμαι σίγουρος.

ΥΓ: Username checks out

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 26, 2016, 19:50 »
ΟΚ
Εγώ είμαι ανοιχτός για κριτική λοιπόν (ουπς)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 26, 2016, 21:14 »
Εξαιρετικη η επιστολη και ως συνταξη οπως επισης και ως ενεργεια απο τα παιδια του φορουμ. 1000 μπραβο για την προσπαθεια ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα καλο ή οχι :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 26, 2016, 22:55 »
Παρακαλώ ιδιαίτερα να μην συνεχιστεί η παραπάνω συζήτηση σε αυτό εδώ το νήμα.
Μόνο κακό στην όλη προσπάθεια δημιουργεί, και στη συνολική μας εικόνα ως κοινότητα.

Εάν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε οποιαδήποτε συζήτηση με π.μ.

Τα μηνύματα αυτά (όπως και αυτό εδώ) θα διαγραφούν αύριο.

:oxidiafonies: :offtopictelos:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 28, 2016, 12:55 »
Μία ακόμα δημοσίευση που ενσωματώνει μέρος των πληροφοριών που παραθέσαμε στην επιστολή μας.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 28, 2016, 13:31 »
Μιας και το αύριο του 26/6/16 πέρασε και δεν διαγράφτηκαν, (για μένα ορθώς δεν διαγράφτηκαν) κανένα κακό δεν κάνει
σε καμία προσπάθεια η αμφιβολία του doubt - ως προς στο σκέλος του ουδέτερου αποδέκτη της επιστολής.
Αντιπαρέρχομαι το "συντακτικό" λάθος που δεν είναι λάθος - συντακτικά είναι άψογο - αλλά νομίζω η αμφιβολία
που παραθέτει ο doubt, είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο προετοιμασίας εν' όψει της επικείμενης συνέντευξης τύπου.
Δεν μπορείς να αποκλείσεις την κακοπιστία απο κανέναν (δεν μιλάω για τους φίλους εδώ) και φυσικά
αντίδραση τύπου "είσαι προκλητικός" σε μια ζωντανή συνέντευξη μπορεί να γυρίσει εύκολα σε μπούμερανγκ.

Γιατί τα γράφω εδώ;
Γιατί είναι σίγουρο ότι πάνω στο κείμενο της επιστολής θα στηριχτούν σχεδόν όλες οι ερωτήσεις.... καλόπιστες ή κακόπιστες :)
...μην ξεχνάμαι ότι ακόμα και το δηλητήριο μπορεί να γίνει φάρμακο κάτω απο προυποθέσεις....
Δύναμη !!!

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 28, 2016, 13:52 »
Συμφωνώ για το θέμα της προετοιμασίας , αλλά για το συγκεκριμένο :dontknow:
Είναι κανείς υποχρεωμένος να απολογηθεί για αυτούς που ψάχνουν άλλοθί ;

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 28, 2016, 14:00 »
Είμαστε εκτός θέματος γιατί το θέμα της συνέντευξης δεν είναι εδώ, αλλά σας λέω ότι  τα παιδιά που ανέλαβαν το εγχείρημα ετοιμάζονται πυρετωδώς και όχι μόνο για τις ερωτήσεις. Η δουλειά που χρειάζεται κάτι τέτοιο δεν φαντάζεστε πόση είναι.
Όσο μεγάλο μπράβο και να τους πω, θα είναι λίγο. :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 28, 2016, 14:13 »
Η αλήθεια είναι ότι ' ψειρίζουμε την μαϊμού…"  μερικές φορές χαχαχαχα
φυσικά και ρησπέκτ στα παιδιά για όλο το εγχείρημα....αυτό είναι αδιαμφισβήτητο....

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 28, 2016, 14:33 »
@nikosallos
Εδώ σου μιλάω ως BigSur. Αν αποφασίσω μόνος μου πως σου μιλάω σαν δημοσιογράφος ή σαν πρωθυπουργός και θεωρήσω τις απαντήσεις σου μη ταιριαστές, θα ενοχληθείς γιατί δεν συναίνεσες σε τέτοιο παιχνίδι. Ένας δημοσιογράφος δεν θα ήταν "προκλητικός", απλά θα έκανε την δουλειά του σε πλαίσιο που δέχεστε και οι δύο. Ένας συμφορουμίτης δεν έχει λόγο να παραστήσει τίποτα και δεν οφείλει κανείς να ανεχτεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι νήμα για να προβάρουμε ρόλους.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 903 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359615 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449859 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110536 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374561 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327871 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99792 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F