vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

287 επισκέπτες, 6 χρήστες
vasim, Duck76, maprix, Buliwyf, Πολυκράτης, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

UPDATE 1 : Στάλθηκε η Επιστολή μας Προς τον Πρωθυπουργό!

Αποσυνδεδεμένος ark

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
Μπράβο κι απο μένα!!! Συμφωνώ με την επιστολή και θα τη διαδώσω σε φίλους!

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
Καλησπέρα και απο εμένα.Τι να πω? τι να γράψω? Μπράβο ? ..,πολύ κοινότυπο ,πολύ μικρο για να περιγράψω πως νιώθω!Οι ποιο παλιοί ,τα ποιο μεγάλα παιδιά που είμαστε εδώ,καταλαβαίνουν καλύτερα τα ξεχασμένα λαϊκά λόγια.Για όλους αυτούς ,αλλά και για τους νεότερους θα τα πω λοιπόν λαϊκά.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Νιώθω ξανά πως αξίζει να ζεις στην Ελλαδα μας.Νιώθω πως είναι  ακόμα ζωντανή  η σπίθα ,η ομορφιά να μάχεσαι ,ανεξάρτητα από αποτέλεσμα.Όμορφα ,τίμια ,μπεσαλίδικα.Αν είναι να φύγεις ,να το κάνεις όρθιος ,στητός.Όχι σαν σαύρα ,σαν σκουλήκι.Να κάνεις στην άκρη όταν δεν Γνωρίζεις ,να βάζεις μπροστά τους Άξιους και όχι τους δήθεν ,αλλά να έχεις το θάρρος να μπεις και ΕΣΥ μπροστά σαν ασπίδα να προστατεύσεις αυτό που δεν μπορείς εσύ να κάνεις, οι άλλοι όμως χωρίς ανταλλάγματα σου προσφέρουν.Να προστατεύσεις αυτούς που σε βοηθάνε.Εσένα.Τον άγνωστο.Εσένα που δεν είχες φωνή.Εσένα με το σκυμμένο κεφάλι.Να βρίσκεις αγνώστους και να γίνεσαι μαζί τους μια γροθιά.Να νά, νά νά,,Πολλά ΝΑ ξεχασμένα και μαραμένα εδώ και χρόνια, τα ματαβλέπω εδώ να ξανανθίζουν ,και να μοσχοβολούν.Ευχαριστώ τις συγκυρίες που με έσπρωξαν να γίνω μέλος σε κάτι που με κάνει να νιώθω περήφανος ,και όχι να αναφωνώ.ΟΧΙ ΡΕ μαμότο μου μέσα.Πάλι πούλημα.Πάλι Δήθεν.Ευχαριστώ!Μπράβο!!!Τελικά δεν είναι και τόσο κοινότυπο όταν το λες μέσα από εμπειρίες ζωής,μέσα από την καρδιά σου.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια σας.

Εγώ απο μεριάς μου έστειλα ήδη σε ένα site με πολλούς followers την εν λόγο επιστολή, συνοδευόμενη απο ένα μικρό κείμενο και θα την στείλω και αλλού!

Αποσυνδεδεμένος akisgr1

• **
  • 307
πολλά μπραβο σε όλη την ομάδα...!!! αλλα νομίζω τσάμπα κόπος... δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα όταν η καπνοβιομηχανίες έχουνε πληρώσει χρυσά για να καταφέρουνε να γίνει το δικό τους...! :)  

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • 2490
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Πιες και καμιά Amita.  ;)
Λίγη θετική ενέργεια δε βλάπτει...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Φαντασου να μην υπηρχαν οι αποψεις αυτες που εχεις φιλε μου και οσοι τις εστερνιζονται  και σιγουρα ουτε καν θα ειχαμε και τις κυβερνησεις που εχουμε  ουτε τα μνημονια ουτε τιποτα και ξερεις γιατι;  γιατι απλα εμεις θα κανονιζαμε τις ζωες μας... Καλυτερα για μενα να πολεμαω για να δω τι θα γινει μετα την μαχη παρα να την αποφευγω λεγοντας οτι την εχω χασει ...θα το εκανα αυτο μονο αν ειμουν μεντιουμ αλλα δεν ειμαι ... οποτε πολεμαω προσπαθω για να δω  τι θα γινει ... ξερεις ειμαι και πολυ περιεργος να μαθω .... :yes: εσυ δεν εισαι ?

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 22, 2016, 22:32 από Atoner »

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• 631
Ξεπεράσαμε και τις 6000 υπογραφές στο ψήφισμα που έδωσε ώθηση η  επιστολή των παιδιών

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τα πράγματα,είναι αυτοί που φορτώνονται το βάρος τους
  • 952
  • Φύλο: Γυναίκα
Αύριο το πρωί θα ανέβει και στο seleo.gr για να τη δει περισσότερος κόσμος.Μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία και τον κόπο τους!

Για να δουμε ποσο προοδευτικοι ειναι !!!!

Αποσυνδεδεμένος 1908nv

• *
  • 52
Απ: UPDATE: Στάλθηκε η Επιστολή μας Προς τον Πρωθυπουργό!
« Απάντηση #100 στις: Ιουν 23, 2016, 01:11 »
παιδια κατι ακουσα τελικα οτι δυστυχως θα περασει το νομοσχεδιο.. ξερετε κατι η ακουσατε?

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
« Απάντηση #101 στις: Ιουν 23, 2016, 01:28 »
Δεν άκουσα τίποτα. Αλλά ακόμα και να περάσει, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει ξανά. Έχουν πάρει νομοσχέδια και νομοσχέδια πίσω και έχουν γίνει του κόσμου οι τροπολογίες.
Αν δεν υπήρχε αντίδραση καθόλου, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Στις αρχικές προτάσεις για την ευρωπαϊκή οδηγία ήταν για 2 mg νικοτίνη το ανώτερο κι αυτά ίσως με χαρτί γιατρού. Είμαστε στα 20 mg. Δεν έγινε από μόνη της η αλλαγή.
Ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκής.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #102 στις: Ιουν 23, 2016, 01:39 »
Δεν μετράω την δύναμή μας με το τι θα καταφέρουμε τώρα αλλά με το τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε στο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• Ιατρός - Ερευνητής
  • 892
« Απάντηση #103 στις: Ιουν 23, 2016, 01:51 »
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα περάσει. Ο σκοπός είναι να ακουστούν οι ατμιστές, και να γίνει η αρχή μιας πίεσης που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. 
Οτιδήποτε έχει σχέση με το TPD δεν γίνεται να αποφευχθεί, αλλά τα υπόλοιπα (φόρος, απαγόρευση στους δημόσιους χώρους και απαγόρευση online πωλήσεων) δεν είναι υποχρεώσεις από το TPD και επιπλέον είναι αμφιβόλου νομιμότητας....

Αποσυνδεδεμένος takkat

• **
  • 218
« Απάντηση #104 στις: Ιουν 23, 2016, 01:53 »
Συγχαρητήρια!
Φυσικά και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα για αποστολή στον Πρωθυπουργό!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19973 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877248 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360860 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465177 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905211 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445703 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto