Φαινόταν ένα ΣΚΔ όπως όλα τα άλλα.
Όμως, σκοπιά ήταν ο e-spy…
«Μήνυμα από τον Αρχηγό…» είπε κοφτά, «… στέλνει σήματα ατμού»
Η τηλεόραση ήταν ανοικτή, αφού ο Τσιπ ζάπαρε ανάμεσα στον Άρχοντα των Ατμώνε και στη συναυλία των mazoo and the atmizoo

τρώγοντας πατατάκια.
Γρήγορα πείστηκε

να συντονιστεί στο σωστό κανάλι.
Την οθόνη γέμισαν δυο όμοια ψηφία: 44
«Άγγελοι

σας έχω αποστολή. Πρέπει να παραδώσετε ένα γράμμα στον Ατμίζουλα.»
«Να το πάει ο Τσιπ, που είναι ατμιζαίος» ψιθύρισε ο gipsy.
«Ατμιζαίος ΕΓΩ;»
«Κανείς δεν χρειάζεται να το πάει. Απλώς θα το βγάλετε από το λαγούμι. Όλο και κάποιος ατμιστής θα βγει να το διαδώσει."
mission atmosible
«Γκουχ – εχμ… φίλτατοι… ας στρωθούμε στη δουλειά» διέταξε ο BigSur
Πριν ο e-spy προλάβει να μιλήσει, ο gipsy ετοίμαζε κιόλας τις λίστες με τα γράμματα που έπρεπε να τυπωθούν.
Ο σπιτονοικοκύρης Atmos μπήκε μέσα αιφνιδιαστικά, αλλά ο Τσιπ πρόλαβε και έκρυψε τα πατατάκια κάτω από το χαλί και να πει:
«Νοιώθω τόσο… τόσο… μα τόσο… συγκινημένος… δηλαδή… ΦΟΒΑΑΑΜΑΙ… Τι θα μας κάνουν;»
«Ιδού, κύριοι, μια λίστα από λινκς για το τι θα μας κάνουν» γνωστοποίησε ο GrateSur.
Καθώς το γράμμα ετοιμαζόταν, ο Cruiser79 έφτιαχνε έναν προϋπολογισμό να γλείφεις το επιστόμιό σου

ενώ ταυτόχρονα η ουρά ξεδιπλωνόταν για να φανερώσει παλιά τατουάζ από σαυρόπληκτες που πιθανόν να δούλευαν σε ΜΜΕ (μαζί μπορούμε everything) ή είχαν λόξα με τα ΜΚΔ (μέγιστοι κοινοί διαιρέτες)

Σύντομα

η Επιστολή ήταν έτοιμη

(Τι θα πει «τι έκανες εσύ;» Άδειαζα συνεχώς τα τασάκια από τα ατμοτσίγαρα – ξέρετε πόσο άγχος είχαν τα παιδιά; )
Μόλις το γράμμα βγήκε από την τρύπα, πολλά κεφάλια ξεπρόβαλαν …

Ο ατμός είχε γυρίσει σελίδα κι είχε μπει σε τροχιά ανάκαμψης
[ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…]
"άκου εγώ ατμιζαίος..."