vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

449 επισκέπτες, 2 χρήστες
xsad, ramon

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!

Αποσυνδεδεμένος Spiderman

• *
  • 51
  • Φύλο: Άντρας
Ελλάδα δεν εχω βρει πουθενά ακόμα.
Μόνο από εξωτερικό αν το θέλεις άμεσα.
Δεν γνωρίζω αν ταιριάζει κάποιο άλλο.

Αποσυνδεδεμένος CaptainMorgan

• **
  • 193
Bubble τανκάκι για τον fresia έχει εδώ, εδώ, εδώ,
φαντάζομαι και αλλού :)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Το κανονικό όμως δεν φαίνεται να υπάρχει σε κάποιο ελληνικό κατάστημα.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• **
  • 306
Από φθηνούς 1928 και berserker rda.Από ακριβότερους apollo.
Θα δω τον 1928 γιατί με τα pin του άλλου δεν νομίζω οτι θα την παλέψω. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Αποσυνδεδεμένος dazed

• All work and no play...
  • **
  • 386
  • ... makes Jack a dull boy
Πολύ καλός ο 1928. Θέλει λίγο προσοχή γιατί πλημμυρίζει εύκολα σχετικά το ντεκ, γιατί ακόμα και με το καπάκι ανοιχτό δεν βλέπεις το υγρό να εισέρχεται και το καταλαβαίνεις αργά. Θέλει ζουληγμα τόσο όσο. Θα το δεις με τη χρήση.
Επισης το ντεκ είναι πολύ μικρό αλλά πανεύκολο στήσιμο.
Από τα δύο ντριπ τιπ, θεωρώ καλύτερο το μακρύ, αν και ομολογουμένως είναι λίγο "περίεργο".

Αποσυνδεδεμένος Mahd Soi

• **
  • 148
Δεν εχω δοκιμασει τους υπολοιπους που αναφερθηκαν αλλα εχω τον Galaxies mtl rda 22mm και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ευκολος και εργονομικος στο στησιμο, πολυ καλη γευση και αξιοπρεπες χτυπημα. Με πολλες ρυθμισεις για το airflow, με οπες στο πλαϊ αλλα και βιδες στο καναλι του αερα, απο restricted dl μεχρι φουλ σφιχτο τσιγαρισιο. Δεν εχει μεγαλο juice well αλλα δεν το χρειαζεται κιολας διοτι ειναι για mtl. Μηδεν προβληματα στεγανωτητας.
Γενικοτερα με ικανοποιησε σαν αγορα.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• **
  • 306
Ευχαριστώ κύριοι. Προχώρησα με τον 1928 κ βλέπουμε...

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• **
  • 193
  • The eyes chico. They never lie.
Χαιρετώ το φορουμ!
Εχοντας ασχοληθεί καιρό πλέον με τη φαση των επισκευασιμων θα πάω στο next level και θα διαθέσω λεφτα για κάτι πιο ακριβο σε σφιχτοτζουρι rta! Έχω διλληματα τρελα όμως! Είμαι ανάμεσα σε

Taifun GT3
Phenomenon Lite η Zest
Dvarw
Rose V3
Νέος Kayfun Lite

Ψάχνω πολύ καλή γεύση σε mtl και αποδοση  και σε παχύρρευστα υγρά (έως 70-30)

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Phenomenon ξεκάθαρα. Τώρα lite ή Zest είναι κάτι που λύνεται με δοκιμή. Ο Zest είναι πιο σφιχτός.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
Συν κι από μένα με τους προλαλήσαντες.

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• **
  • 193
Αν έβαζα και eviva στο παιχνίδι θα συνεχιζατε να προτιματε phomenon?

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Για μένα ναι. Πάλι φαινόμενο

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
Εγώ δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• **
  • 193
Ευχαριστώ παιδιά! Θα περάσω από GuS Headquarters να δω και από κόντα  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 364093 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20624 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 258 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 384 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1270 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469158 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1916265 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523862 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1686 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377959 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704644 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ