Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, treloneritis, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!  (Αναγνώστηκε 289247 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tsoumaklis

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Αθηνα
  • Φύλο: Άντρας

Αποσυνδεδεμένος darksun85

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: patra
Αυτό με το επιστόμιο του Άρη είναι σπαστικό. Μου το έδωσε τον ατμο ένας φίλος για ένα μήνα και το επιστόμιο τσιγαρισιο δεν το λες. Με ποιο θα μπορούσα να το αντικαταστησω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dimitris1167

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλημέρα είμαι εδώ και κάνα 1,5 χρόνο με έναν και μοναδικό kfl και ήρθε η ώρα για αναβάθμιση και επειδή ήμουν ευχαριστημενος τον πρώτο που κοίταξα ήταν ο prime αλλά αλληθωρησα λίγο και προς τον armed eagle και έχω φάει κόλλημα έχει κάνας φίλος και τους δύο να μου πει εντυπώσεις

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
@e-zatmisi
Ωραία η σύγκριση κ αναγκαία

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-Zatmisi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αργυρούπολη
  • Φύλο: Γυναίκα
@ darksun85

Για μένα ευτυχώς υπήρξε λύση από το κατάστημα. Μου δώσανε (χάρισμα) ένα επιστόμιο, ευτυχώς μαύρο (ώστε να μην ξεφεύγει από το original ύφος του Αρη). Είναι λεπτό όσο του Kayfun V3. Δεν μου γέμισε το μάτι εξ αρχής αλλά πραγματικά με βόλεψε και στον Αμμιτ και στον Αρη. Αν θέλεις αγορά και βρίσκεσαι κοντά στην Αργυρούπολη, το μαγαζί είναι το MADVAPE.GR
EDIT: Τώρα είδα πως μένεις Πάτρα, αν θέλεις μπορώ να σου πάρω ένα και να σου στείλω.

[member=22514]Βασίλης1966[/member][/color]
Βασίλη ευχαριστώ πολύ. Με έβαλες σε δουλειά ριβιουερ χαχαχα.
Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οι ατμοποιητες είναι ωραίοι. Όποιος και αν σε πείθει θα σε καλύψει και θα τον ευχαριστηθείς.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 18, 2018, 13:11 από e-Zatmisi »

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Larisa
  • To Vape or Not To Vape
[member=14212]e-Zatmisi[/member]
Μήπως ξέρεις τη διάμετρο της τρύπας και το υλικό του επιστομίου που σου δώσανε;

• e-non ατμιστής
  • *
@e-zatmisi πόσο έχει δηλαδή;

Αποσυνδεδεμένος e-Zatmisi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αργυρούπολη
το επιστόμιο είναι πλαστικό περίπου 80mm εξωτερική διάμετρος και η εσωτερική κάπου στα 50mm και ύψος 1,9cm Τιμή δεν μου είπε γιατι μου το έκανε δώρο.Υποθέτω δεν θα ξεπερνά τα 3 ευρώ.
Από ότι βλέπω δεν τα έχει στο site. Ειδάλλως θα σας έβαζα λινκ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 18, 2018, 15:59 από e-Zatmisi »

Αποσυνδεδεμένος Dumouriez

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Παιδιά θέλω προτάσεις για κάποιον ατμο σφιχτό, στεγανό, πολύ στεγανό, Σαχάρα, που να συγχωρεί λαθη και να έχει μικρή κατανάλωση.

Ευχαριστώ...

• e-non ατμιστής
  • *
Δες για κανένα kayfun κλώνο ή άμα τα έχεις γνήσιο. Έχω τον v4 εδώ και 3 χρόνια και είναι ωραίος και συγχωρεί λάθη. Έχω ακούσει  καλά λόγια και για τον kayfun prime

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
    • cpbaroqueTheBlog
Doggy αλλά με ψιλά σύρματα και χαμηλά βατ. Άμα του βάλεις 40άρια και ατμίζεις στα 30 βατ (σαν τον Ντίνο  :bye: )  δεν θα έχεις χαμηλή κατανάλωση... :nope:

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Ιωνία
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Larisa
  • To Vape or Not To Vape
Στεγανός με καλή κατανάλωση-ammit, αν συγχωρεί λάθη δεν ξέρω καθότι νέος στους επισκευάσιμους.

Αποσυνδεδεμένος Dumouriez

• e-medium ατμιστής
  • **
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Περίμενα ότι θα μου λέγατε για τον kayfun lite +.

Τον ammit τον γλυκοβλεπω καιρό, αλλά δεν ξέρω για την κατανάλωση του και πως τα πάει με 28ga σύρμα.

Αποσυνδεδεμένος wannabe

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πειραιάς
Σφιχτός έως πολύ σφιχτός.
Σαχάρα.
Μικρή κατανάλωση.

Εύκολη εξίσωση: kayfun prime. Γνήσιο αν μπορείς και θέλεις, αλλιώς κλωνάρι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1635 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259372 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374640 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389983 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263506 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681507 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888723 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.