Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

468 επισκέπτες, 5 χρήστες
soulplayer, manoslykos, Tem, camber, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!  (Αναγνώστηκε 289489 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Pan Styl

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
τελικά αξίζει η αγορά του hastur? θελω και εγω ένα τσιγαρίσιο, οι απόψεις  εδώ με έχουν μπερδέψει και δεν ξέρω τι να αποφασίσω και πιο να πάρω

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
Μια ματιά στο νήμα του θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. ;)

http://vaping.gr/index.php?topic=39858.0

Αποσυνδεδεμένος kostas...

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Σκέφτομαι να μπω κι εγώ σιγά σιγά στους επισκευάσιμους.
Είμαι μεταξύ τριών και θα ήθελα τη γνώμη σας.

1, eXpromizer V3
2, Hastur
3, Berserker MTL RDA

Ο τρίτος φαντάζομαι ότι αν απλά ρίξω λίγο υγρό μέσα στον ατμοποιητή θα ατμίζω κανονικά, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος Paso

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
Θεωρώ ότι ο Expro είναι πιο Safe επιλογή για αρχάριο... Αν και είμαι fan του Hastur. Επίσης μην αφήνεις εκτός σκέψεων και Siren V2 & Ares. Κάνουν για αρχάριο. Βέβαια ανάλογα τι θέλεις.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος PanCivi

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Υφαντόκοσμος
  • I never told the truth so I can never tell a lie.
Τον πρώτο δεν το έχω

Ο δεύτερος θα σου δώσει γεύση και εύκολος στο στησιμο.Τα δυο μείον του είναι α)για να τσεκάρεις το στήσιμο πρέπει να αδειάσεις το υγρό κάπου γιατί το τζαμάκι δεν κρατιέται και βγαίνει και β)και για να αλλάξεις πιν πρέπει να χαλάσεις την αντίσταση και να κανεις και το α.

Ο τρίτος είναι σφιχτοτζουρικος με μικρότερη κατανάλωση υγρού από τον hastur.Και θέλει λίγο προσοχή με το βαμβάκι. Ακυρο για τον Rta νομιζα.Δεν διαβασα καλα   :)

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 27, 2018, 00:49 από PanCivi »

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

• e-regular ατμιστής
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
3, Berserker MTL RDA

Ο τρίτος φαντάζομαι ότι αν απλά ρίξω λίγο υγρό μέσα στον ατμοποιητή θα ατμίζω κανονικά, έτσι δεν είναι;

Ναι. Είναι dripper οπότε ή στάζεις από πάνω ή παίρνεις squonk mod και ζουλάς.

Εγώ προτείνω Hastur ή Siren και οι δύο μου δίνουν μια χαρά γεύση και είναι γελοίοι στο στήσιμο. Με τον expromizer δεν μου άρεσε το γουργουρητό αλλά μπορεί να φταίει το στήσιμο που του έκανε φίλος αλλά και το ότι είναι τεράστιος.

Αποσυνδεδεμένος kostas...

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Siren και Ares έχω διαβάσει για διαρροές και τους φοβάμαι...

Ο Hastur ναι, πρέπει να αδειάζεις υγρά αλλά όσοι τον έχετε μιλάτε για πολύ καλή γεύση...

Και σήμερα που είδα την παρουσίαση του Βασίλη για τον eXpromizer, μου έκανε ένα κλικ...

Αποσυνδεδεμένος JohnT

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαλκιδα
Εχωντας siren για 2 μηνες περιπου να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στα καπνικα αρωματα οπως και απο διαροες στησηματα κ.α. Στα γλυκα υγρα ομως μου τα δινει καπως μονοκοματα και ψαχνομαι για αγορα και αλλου ατμοποιητη. Να φανταστητε απολαμβανω καλυτερα υγρα οπως το latte και το vodoo sauce στον ναυτιλο απο οτι στον σηρηνα. Σκεφτομαι για KF prime.....Υπαρχει καμμια αλλη προταση?

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Σφιχτός ατμοποιητής για γεύση, αν θες κάτι καινούργιο ο prime είναι σχετικά καλός. Εγώ πάντως, σε σφιχτούς έχω την αγάπη μου, την έχω κάνει και ζευγάρι και δεν ψάχνομαι παραπέρα :) 

Αποσυνδεδεμένος JohnT

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαλκιδα
Κωστα δεν ψαχνομαι για πολλα πολλα. Με το σηρηνα τα εχω βρει μια χαρα στο στησιμο στην απλοτητα του και στην υπεροχη γευση που δινει στα καπνικα. Εναν ακομα επισκευασιμο θελω να βαζω γλυκα υγρα και να τα απολαμβανω (καθοτι και απιστευτα γλυκατζης) και νομιζω οτι θα κλεισω τον κυκλο των αγορων για καιρο.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Εγώ πάντως και για καπνικά και για γλυκά και για φρούτα, έχω να προτείνω Phenomenon. Έχω δύο από δαύτους, τον ένα με καπνική καμπάνα να παίζει μονάχα καπνικά σκληρά και ο άλλος με την κανονική καμπάνα παίζει τα πάντα. Όσον αφορά το στήσιμο το κάνω πλέον στο πεντάλεπτο, άλλωστε απλό είναι αυτό που ξέρεις. 

Όσο καιρό έχω αυτό το setup, δεν έχω σκεφτεί καμιά αγορά στην κατηγορία αυτή, παρότι έχω δοκιμάσει διάφορους καινούργιους. 

Αποσυνδεδεμένος mastoras79

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Παιδια υπάρχει και η επιλογή του rose mtl που δεν ακούγεται πολύ στο forum.Ειναι πολύ καλος και σε γεύση και σε χτύπημα μόνο που θέλει λίγο προσοχή στο βαμβάκι

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Ιωνία
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
rose kai gotank ειναι ο ιδιος ατμο σε αλλη διαμετρο.
Ναι και οι δυο ειναι καλοι mtl

Αποσυνδεδεμένος mastoras79

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Τον gotank τον εχεις δοκιμάσει φίλε μου; σκέφτομαι να τον αγοράσω μόνο για να μπαίνει στο swag

Αποσυνδεδεμένος sotirakis37

• e-medium ατμιστής
  • **
χρησιμοποιει κανενας τον Tilemahos Armed Eagle 25mm?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1851 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259701 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720444 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374909 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390449 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263737 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1374 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22346 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2414 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889183 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.