[justify]Τι να πω και τι να σχολιάσω χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο. Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχω παρατάξει όσους ισχυρούς σφικτοτζούρηδες μπόρεσα, τα δε καπνικά έχουν ήδη υποκλιθεί μπροστά τους, κι από την άλλη τα ml είναι ανεξάντλητα (παχύρρευστα και λεπτόρρευστα), βέβαια, κι εγώ στάθηκα σοβαρός παίκτης απέναντι σε όλα αυτά έχοντας ξεκάθαρα επιθετική στάση, π.χ. η κατανάλωση ήταν αυξημένη λόγω ασταμάτητων δοκιμών, όσο κι αν αρνείται πεισματικά να καταναλώνει η συγκεκριμένη κατηγορία επισκευάσιμων. / Ένα από τα συμπεράσματα, που μάλιστα ήρθε εύκολα στην επιφάνεια ήταν πως σφικτή τζούρα θα βρούμε σε πολλούς επισκευάσιμους καθώς και με διαφορετικούς τρόπους/σχεδιασμούς/ρυθμίσεις κ.ο.κ., το θέμα όμως ήταν πως σε πολλούς πάντα κάτι απουσιάζει, λίγο απροσδιόριστο αυτό το “κάτι” όμως το εντοπίζεις σχετικά εύκολα. / Δεν θα πλατειάσω, θα πω μόνο κάποια ελάχιστα που ήρθαν μπροστά μου, αν εγώ έψαχνα έναν επαγγελματία στον αέρα (και κατά συνέπεια και σε ιδανική σφικτή τζούρα), αυτός θα ήταν ένας Taifun. Αν αναζητούσα σταθερούς ακριβείς σφικτοτζούρηδες, τότε εύκολα θα επέλεγα ανάμεσα από κορυφαίους Έλληνες κατασκευαστές. Αυτός βέβαια που όντως είναι ένα σημείο αναφοράς, σε αυτό που θα ονόμαζα ποιοτική σφικτή τζούρα, θα ήταν πάλι ένας kl+. Αν σταθούμε ελάχιστα στο τελευταίο, είναι εντυπωσιακό. Κεντρική στα 1.5mm και η εισαγωγή αέρα να ρυθμίζεται από μία μικροσκοπική βίδα, όπου μπορείς να κλείσεις το σύμπαν ολάκερο, και το σπουδαίο είναι όχι μόνον στην εφευρετικότητα του κατασκευαστή αλλά και στα μαγικά νούμερα που κατάφερε -διορθώστε με, νομίζω πρώτος- να “κατοχυρώσει”, (1.5mm + το εύρος 0.0-2mm). / Και τέλος, το ακόμα πιο εντυπωσιακό, έρχεται ένας σχεδιασμός όπως αυτός του Skyline και βάζει φωτιά σε όλα τα παραπάνω, σε όλα αυτά που εύκολα χαρακτηρίζουμε ως σφικτή κατηγορία, ε, έρχεται και σου παρέχει δυνατότητες που δύσκολα θα βρεις για σύγκριση, μόνο για να καλύψεις το εύρος που σου παρέχει, να πάρεις δηλ. μία πρώτη γεύση του τι μπορεί να κάνει, θα χρειαστείς κάποιους μήνες..., και από σφικτή ποιοτική τζούρα αλλά κι από ό,τι θες, θες από 7W; ω ναι, από 50W; ω ναι. / Σκέτη τρέλα, (και χωρίς να αναφέρουμε έναν σκασμό από σπουδαία ονόματα). [/justify]