Καλησπερα σας και καλη χρονια με υγεια.νεος στο φόρουμ αλλά ειμαι κανα 6 αρι χρονια στο ατμισμα.
Ειχα hastur,siren,galaxies rdta,zeus και απ οταν εοχε βγει τον Brunhilde όπου και δεν ξαναασχοληθηκα με mtl ατμο γιατι απλα ειχε τζουρα στα γουστα μου και γευσαρα, για τα φρουτένια υγρα που κανω, ασύγκριτη με τους προηγούμενους ατμοποιητες μου.
Προσπαθησα για καποιο διάστημα να το κοψω και το ατμισμα αλλά δεν τα καταφερα.το κακο ηταν οτι ειχα δωσει οτι ειχα κ ετσι ειπα να ξεκινησω παλι .Πηρα τον rdta ripley που δυστυχως δεν τα βρισκω με τπτ μαζι του οσο κ αν προσπαθω δεν μπορω να βρω τι κανω λαθος.( Αν έχει βρει κανείς τροπο να τον στήνει κ να παιρνει γευση καλη χωρίς καμμένο θα θελα την συμβουλη του και ναι εχω κοιτάξει διαφορα βιντεακια,λες και δεν τροφοδοτεί το βαμβακι ωρες ωρες.)
Επειδη ομως έχω απογοητευτεί κοιταω να βρω εναν μτλ γευσατο .να παω σε παλι σε brunhilde ή να κοιταξω και κανέναν άλλον;.Βλεπω γινεται γενικα "ντόρος" για pioneer,pandora v2 & tauren elite pro. Bishop δε θελω να παω γιατι μου την εχει δωσει ο ripley .
Στήνω με mtl superfine fused clapton 30ga x2 (=) +38ga ni80 , 5 σπείρες,3αρι πυρηνα γυρω στα 0,72-,80 ωμ.Δε θα θελα να δώσω πανω απο 50 αρι η αλήθεια ειναι.
Ευχαριστώ και παλι καλή χρονιά με υγεία