Καλησπέρα σε όλους,
Δεν είμαι γνώστης, ειδικός σε ριβιούζ κλπ θέλω μόνο να παραθέσω την γνώμη μου για τα τελευταία gourmet αρώματα που δοκίμασα σαν μέσος χρήστης η.τ.
Τα αρώματα είναι όλα απο Vapesin , Follow the White Rabbit (FTWR) με ορίμανση 4-5 εβδομάδων ατμισμένα όλα σε VTC mini με subtank, kanthal 0.8 - 1 Ωhm
Η πρώτη δοκιμή μου έχει γίνει σε όλα με 11% , 75/25 6mg Avoria
GumBeat: Δεν ξεχωρίζω μεταξύ τους τα αρώματα της μηλόπιτας ούτε στο σύνολο μου φέρνει πολύ σε μηλόπιτα με την πρώτη παρόλαυτά είναι πολύ ευχάριστο υγρό. Στην μυρωδία η μηλόπιτα πάντως είναι εκεί, μηλαράκι, κανέλλα, ζύμη..
Crunchy Cereal Killer: Πάρα πολύ ωραία μυρωδιά στον χώρο, και στην γεύση είναι ακριβώς αυτό που λέει! μούρα, δημητριακά και κρέμα! Τα έγραψα στην σειρά με την οποία τα αντιλαμβάνομαι καθώς ατμίζω. Βάσει του δικού μου γούστου ικανοποιήθηκα πάρα πολύ!
Sweet Pony's Milk: Ωραία μυρωδιά στον χώρο και γεύση που συνάδει με την μυρωδιά.. Φράουλα και κρέμα βανίλιας. Η φράουλα είναι λίγο "ξυνούλα" στην γεύση , αν μπορώ να το πω έτσι, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό, είναι απλά διαφορετικό. Προσωπικά μου άρεσε και προτιμώ να έχω ένα τέτοιο φραουλό-υγρό να σπάει λίγο η γλύκα απο τα υπόλοιπα..
Lemony TarataTart: Πάρα πολύ ωραίο υγρό! Δεν μπορώ να φανταστώ να αρέσει σε κάποιον η λεμονόταρτα και να μην του αρέσει αυτό το υγρό.. Η μυρωδιά στον χώρο πολύ ωραία..λεμονόταρτας και η γεύση το ίδιο..λεμονόταρτα ακριβώς

Σε πρώτο πλάνο εμένα μου έρχεται η μυρωδιά της ζύμης και μετά το υπόλοιπο γλυκό-ξινο του λεμονιού και της μαρέγκας, με κέρδισε και αυτό το υγρό..
Υπόψιν δεν ξέρω αν είναι κλώνοι άλλων ξένων υγρών, δεν έχω ατμίσει ποτέ έτοιμο υγρό, από την πρώτη μέρα που ατμίζω κάνω μόνο DIY με δικές μου μίξεις single flavor και μερικά gourmet της Egoist οπότε αυτή είναι η γνώμη μου για αυτό που δοκίμασω χωρίς να το συγκρίνω με κάτι άλλο..
Θα γράψω και στο θέμα της αγοράς απο Ελληνικά καταστήματα και δυο λόγια για την εμπειρία μου απο την αγορά.