Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

437 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, thanos1071, ZoeM, Αποστολης, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Serpent Mini (by Wotofo)  (Αναγνώστηκε 62767 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καπου στο Αιγαιο
  • Φύλο: Άντρας
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
Απ: Serpent Mini (by Wotofo)
« Απάντηση #285 στις: Αυγ 09, 2016, 12:18 »
Φιλε αντιστασεις ειναι καποιοι εδω που κρατανε μεχρι και μηνα αλλαζωντας μονο βαμβακια, εγω 4-5 μερες την εχω ειναι πιτσιρικα ακομα  :tongue_smilie:
Κι εγω δεν εχω καταλαβει αν το scottish δινει παραπανω γευση η απλα κραταει παραπανω υγρο.. Κανονικο scottish roll παντως δεν χωραει εδω με τιποτα, ημιscottish εκανα.

Αποσυνδεδεμένος superfuzz

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Heraklion
« Απάντηση #286 στις: Αυγ 09, 2016, 12:58 »
Το θέμα εν τέλει είναι τι βολεύει εσένα και το βαμβάκι σου ώστε να έχεις καλή τροφοδότηση.

Αποσυνδεδεμένος caros

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #287 στις: Αυγ 09, 2016, 13:17 »
Καμμενο μπορει να πηρες στην αρχη επισης, αν δεν ειχες τσεκαρει για hot spot στην αντισταση. Εγω παντως με clapton (26ga+32ga) και scottish roll πλεω σε γευστικους ωκεανους :delicious2:

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #288 στις: Αυγ 09, 2016, 13:24 »
@caros ηταν το 1ο που σκεφτηκα αλλα και το προσεξα μετα και παλι τα ιδια, μου το χει κανει και το κλαπτον του gemini με scottish. Νομιζω οτι απλα θελει πολυυυυ ωρα να παει μεσα το υγρο με τοσο συμπηκνωμενο βαμβακι ή δεν τα καθαριζω καλα γιατι τα καιω πολυ αλλα δεν τα ξεπλενω με νερο. Στην επομενη αλλαγη θα ξερω!   :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kazabubu

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #289 στις: Αυγ 09, 2016, 13:25 »
Σύμφωνω με caros με κλαπτονακια απλά πετάει σε γεύση αλλά και κατανάλωση. Απλά τώρα τελευταία ερωτεύθηκα velocity driper και τον έχω αφήσει λιγο στην άκρη.

Αποσυνδεδεμένος caros

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Ξάνθη
« Απάντηση #290 στις: Αυγ 09, 2016, 13:37 »
@Tortugas εγω αυτο που παρατηρησα και την εχω πατησει, ειναι οτι στο συγκεκριμενο deck τα ποδαρακια απο την αντισταση βρισκονται σε πολυ κοντινη αποσταση απο την επιφανεια του deck που βρισκεται η τρυπα εισαγωγης αερα. Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κανουν ευκολα επαφη με την επιφανεια αν δεν το προσεξεις, ενω μου εχει τυχει να μην κανουν επαφη μεν, αλλα να ειναι τοσο κοντα που ελαχιστη ποσοτητα υγρου να τα συνδεει και ετσι να κανει  hot spot σε εκεινο το σημειο. Οποτε προσεχω παντα να σηκωνω την αντισταση ωστε να υπαρχει αρκετος χωρος αναμεσα στα ποδαρακια της και στην επιφανεια του deck.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #291 στις: Αυγ 09, 2016, 13:52 »
Χαχαχα @caros αμα σου πω αυτο ηταν το 2ο που σκεφτηκα  :tongue_smilie: ! Δεν ηταν ουτε αυτο, ενα απο αυτα τα 2 που κατεληξα ειναι. Αυτο με το να κανει υγρο παντως hot spot δεν το χα σκεφτει, θα το προσεχω οταν το στηνω ευχαριστω! 

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #292 στις: Αυγ 09, 2016, 15:35 »
@caros ηταν το 1ο που σκεφτηκα αλλα και το προσεξα μετα και παλι τα ιδια, μου το χει κανει και το κλαπτον του gemini με scottish. Νομιζω οτι απλα θελει πολυυυυ ωρα να παει μεσα το υγρο με τοσο συμπηκνωμενο βαμβακι ή δεν τα καθαριζω καλα γιατι τα καιω πολυ αλλα δεν τα ξεπλενω με νερο. Στην επομενη αλλαγη θα ξερω!   :thumpup:

Μα είδες το video του rip trippers; Δες το γιατί έτσι όπως τα λες το πιέζεις πολύ. Δεν χρειάζεται να είναι συμπυκνωμένο το βαμβάκι. Το τραβάς να αραιώσει πριν το τυλίξεις; Μήπως κόβεις μεγάλο κομμάτι και μετά το στρίβεις πολύ για να χωρέσει; Το θέμα είναι να έχει άφθονο βαμβάκι αλλά αφράτο. Επίσης άλλοι κόβουν το βαμβάκι πιο ψηλά, κι αυτό δουλεύει αλλά καμιά φορά έχει leaks. Αν έχεις πολύ βαμβάκι πάντως στο πλάι πάλι δεν θα τραβάει σωστά, κόψτο αναλόγως.
H αντίσταση δεν χρειάζεται πολύ κάψιμο. Ένα dry burn και λίγο νερό μετά αρκεί για κάνθαλ.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #293 στις: Αυγ 09, 2016, 16:04 »
Το ειδα το βιντεο, το ξαναδα και τωρα μηπως εκανα κατι αλλιως. Το 1ο μου βγηκε τελειο περα απο την αρχικη γευση και σωστο wicking και απιστευτη γευση μετα, ολα καλα. Το 2ο ειχε την αρχικη γευση αλλα ειναι πιο muted και φαντασου εβαλα λιγοτερο βαμβακι. Δεν ξερω, θα πειραματιστω σε 2 βδομαδες που θα ρθει το 80αρι pack με βαμβακια γιατι τωρα ειμαι με εναμισι pad και πρεπει να κρατησει.  :)) Η πρωτη δοκιμη θα ναι με πιο λιγο που ειπες ισως ειναι και αυτο.

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #294 στις: Αυγ 09, 2016, 16:19 »
Εγώ το προτιμώ λίγο πιο muted μου φαίνεται. Αλλιώς παραείναι. Στο τσακ ήμουν να αρχίσω να ρίχνω βάση στα υγρά για να αραιώσουν.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
Αντισταση Serpent Mini (by Wotofo)
« Απάντηση #295 στις: Αυγ 09, 2016, 23:11 »
Δεν γνωριζω αν εχει ξαναγραφτει εδω οποτε το αναφερω γιατι η εταιρια δεν το ελεγε πουθενα οσο εψαξα και καλο ειναι να υπαρχει στο θεμα. Σε περιπτωση που (θα) ενδιαφερει καποιον λοιπον, οι αντιστασεις που δινει ο ατμοποιητης ειναι στα 0.6 ohm, 0.3 mm (30αρι) διπλο twisted kanthal με αποσταση περιπου 1.6mm η καθε στροφη. Αυτο συνεπαγεται σε 200αρι heat flux ακριβως οταν ειμαστε στα 22 watt, αρα 9.1 περιπου στο καθε watt. Ουσιαστικα απο 16 μεχρι 30-32 watt μπορει να παιξει καλα αν ξερει και βαμβακωνει καποιος καλυτερα απο εμενα  :)

Αποσυνδεδεμένος iaponas

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #296 στις: Αυγ 10, 2016, 19:03 »
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι θέλει αλλαγή το σύρμα.. 😂😂

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΣΑΛΑΜΥΚΟΝΟΣ
« Απάντηση #297 στις: Αυγ 25, 2016, 20:34 »
Για οποιον θέλει πραγματικα να κανει το ατμο πιο τσιγαρισιο μπορεί να βαλει τα ειδικά σωληνακια που υπάρχουν για το καιφουν 5 αρκει να ανοικτουν τα ποδαρακια τους
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 25, 2016, 21:56 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος Argyris21

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
« Απάντηση #298 στις: Αυγ 28, 2016, 21:30 »
Καλησπερα στην παρεα! Εκανα παραγγελια απο fasttech για το ερπετο! Ειμαι νεος στον χωρο του επισκευασιμου και ηθελα κατι απλο! Αξιζει σαν αγορα η οχι?

Αποσυνδεδεμένος prioxxx

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Patra
« Απάντηση #299 στις: Αυγ 28, 2016, 21:31 »
Και γω τον πήρα από κει το ερπετο. Πολύ καλός για μένα και σχετικά εύκολος!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258927 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718277 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374111 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389356 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680606 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887790 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.