Και για μένα ο κερατουκλης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη χτες, αναρωτιόμουν που έβρισκαν όλοι τόσο καλή γεύση όταν εγώ την έβρισκα κάπως ουδέτερη χωρίς να σημαίνει όμως ότι παράλληλα ηταν κι απογοητευτικη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έκανα ιδιαίτερη αναφορά για τη "γευσάρα" του.. μέχρι χτες που αποφάσισα να ελαττωσω λίγο το μακρος που έκοβα τις άκρες του βαμβακιου.
Ειχα καρφωθεί στα πρώτα μηνύματα που κάναμε εδώ όταν ακόμα ψάχναμε λύση για τις διαρροές κι άφηνα το βαμβάκι να πατάει μπόλικο κάτω στο πάτωμα του deck, χτες ομως το παράκανα και η υποτροφοδοσια ήταν σε κάθε τζουρα σχεδον παρούσα. Γρήγορη απόφαση να αλλάξω βαμβάκι λοιπόν και αυτή τη φορά (και λόγω συμπυκνωμενου υγρού ) σκόπευα να το κοντυνω περισσότερο απ'ότι συνήθως. Ως το κάτω χείλος της καμπάνας δηλαδή, όχι υπερβολές.
Ε ο κερατουκλης μεταμορφωθηκε σε ένα διαβολάκι που σε εμένα τουλάχιστον δεν απέδωσε ποτέ τόσο σωστά! Δεν ξέρω αν θα μου είναι εύκολο να το πετύχω τόσο καλά και την επόμενη φορά, μιλαω για ένα στήσιμο που μου έκατσε ακριβώς όπως θα το ήθελα. Χωρίς διαρροές και με τέτοια τροφοδοσία που μεταμορφωσε ολόκληρο τον ατμοποιητή!
Γνώμη μου λοιπόν, αν σου κάτσει θα αποδώσει απίστευτα. Αν όχι, απλώς ικανοποιητικα. Για κάποιον που θα ασχοληθεί μαζί του θα τον "βρει" πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση. Σε εμένα έφταιξε και το ότι δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του ακόμα, έχω τόσους ατμοποιητες εδώ να "παλεύω" πια που η μέχρι τώρα "χαλαρή" για μένα απόδοση του serpentάκου με έκανε να τον αφήνω συχνά και για μεγάλα διαστήματα στην άκρη.
Από χτες εχω ξετρελαθεί μαζί του κι εγώ και θα του δώσω τον χρόνο που του αξίζει, το μόνο σίγουρο!