Παρέλαβα κι εγώ αν και καθυστερημένα λοιπόν να παραθέσω κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Η σύγκριση με τον theorem είναι αναπόφευκτη. Καλύτερη ποιότητα ατμίσματος, παραπάνω ντουμάνι (με ίδιο clapton), λιγότερο spitback, ευκολότερο στήσιμο αντίστασης, δυσκολότερο το βαμβάκι, καλύτερο airflow, καθόλου leak.
Στην γεύση τώρα, ο Theorem φέρνει σε RDA ενώ το Serpent mini είναι καθαρό RTA. Πιο στρωτά μου έρχεται η γεύση στο ερπετό.
Στην ποιότητα κατασκευής ο Theorem είναι αισθητά καλύτερος σε όλα τα σημεία. Αν και το πρόβλημα που έχει με το γυάλινο tank που σπάει, είναι απαράδεκτο.
Ο Theorem σαν να πίνει λίγο παραπάνω αν και οι δύο είναι τραγικοί σε αυτόν τον τομέα. Μετά από μεγάλη πνευμονική, γελάω μόνος μου βλέποντας την στάθμη να κατεβαίνει σαν πορτοκαλάδα...
Μην αγοράσετε το μαύρο, είναι βαμμένο και όχι ανοδιωμένο, ήδη το βλέπω το ξεφλούδισμα να σκάει μύτη. Τα threads μέτρια αλλά χωρίς προβλήματα.
Αυτά, μέχρι στιγμής το έχω σε Clapton με 3άρι πυρήνα.
UPDATE: Το ντουμάνι που βγάζει για μονή αντίσταση είναι εντυπωσιακό. Δεν ζεσταίνεται καθόλου έπειτα από απανωτές πνευμονικές (περίεργο). Sweet spot τα 30W με Clapton στα 0.94Ω. Προτείνω
αυτό το driptip όχι μόνο για το ερπετό αλλά και για όλους τους direct lung ατμοποιητές.