Σήμερα μου ήρθε το Mark-T Infinity Atomizer Kit.
Πιο στιλιζαρισμένο από το A2 αλλά κατά τα άλλα δεν διαφέρει από αυτό. Αφού να φανταστείτε τα μέρη του A2 ταιριάζουν απόλυτα με το Mark-T και το αντίθετο φυσικά. Τώρα χρησιμοποιώ το Mark-T με το πάνω μέρος του A2 Mega Tank που ταιριάζει πολύ καλά.
Έρχεται με τις τυλιγμένες αντιστάσεις Mark-T Infinity Element Wire - Short length σε τρία μεγέθη. 0,12cc , 0,13cc και 0,15cc. Μη φανταστείτε 3 μικρά κομματάκια το καθένα.
Όταν ήρθε ήταν έτοιμο τυλιγμένο αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω σε πια διάμετρο ήταν (το έτοιμο)
Είπα να το δοκιμάσω έτσι όπως ήταν. Αποτέλεσμα απαίσιο. Σωστή τροφοδοσία δεν υπήρχε. Διαπίστωσα μετά ότι έφταιγε επειδή οι κάγκουρες που κάναν το setup στο κάθετο φιτίλάκι βάλανε σκέτο μεταλλικό πλέγμα (και αυτό κοντό) χωρίς τα 2 νηματάκια μέσα.
Το διώρθοσα αυτό, έκανα το σωστό μέγεθος αλλά και μετά 3 setup με 0,12cc , 0,13cc , 0,15cc τα αποτελέσματα ήταν μέτρια έως τραγικά για τα δικά μου γούστα. Έκανα άλλα 5 setup με τ 0,15cc μειώνοντας σταδιακά τις σπείρες, ήταν σαφώς καλύτερα αλλά πάλι δεν με ικανοποίησε. Τιίγεται τελικά πιο δύσκολα από το φυτίλι και την αντίσταση του Α2.Με το τσιμπιδάκι προσπαθείς να το φέρεις βόλτα γιατί αν ξετυλίξεις μεγάλο κομμάτι το λυπάσαι με την τιμή που έχει.
Τελικά είπα να πάω στο κλασικό τύλιγμα αλά Cetin , αυτό που ξέρω καλύτερα. είπα να κάνω αντίσταση μικρότερη από 2 Ωμ ώστε να το βάλω επάνω στην μπαταρία E- Go που μόλις μου ήρθε μαζί με το Mark-T. Το setup ήτα 3φ, 4σ με 0,2mm. Δεν μπορώ να πω φαίνεται πανέμορφο επάνω στο E- Go (αν είχε και μαύρο χρώμα ο Mark-T θα ήταν τέλειο).
Το αποτέλεσμα στη γευστική δοκιμή πολύ καλό αλλά πολύ δυνατό. Όπως μου αρέσει. Δεν κράτησε όμως πάνω από 5 λεπτά. Ξαφνικά μια απαίσια μυρουδιά καμένου και η μπαταρία αναβόσβηνε σαν φωτορυθμικό και έπαψε να λειτουργεί. Τελικά η μυρουδιά του καμένου έβγαινε από τη μπαταρία.
Με το που έβαλα το Mark-T επάνω σε Mod λειτούργησε για λίγο αλλά αμέσως μετά μου κάηκε η αντίσταση 0,2cc. Η μπαταρία του Mod δεν έπαθε τίποτα όπως του e-Go. Εντάξει δε λέω το παράκανα αλλά να μην προλάβω να χαρώ την καινούργια μπαταρία e-Go; Τώρα την έχω εδώ μπροστά μου και αναβοσβήνει και με πιάνουν τα νεύρα.
Τελικά είπα να γίνω πιο συντιριτικός και έκανα μια αντίσταση στα 2 και κάτι Ωμ. 3Φ-5Σ στα 0,2cc πάντα. Αποτέλεσμα τέλειο. Δεν διαφέρει στη γεύση καθόλου από τον A2.
Συμπέρασμα:
Είναι ένας Α2 εξωτερικά πιο ωραίος αλλά θέλει να τον κάνεις να μοιάσει εσωτερικά όσο το δυνατόν περισσότερο με αυτόν ώστε να έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Είπα ότι μοιάζει με τον Α2; Μάρλον λάθος. Έχει και μερικές βασικές διαφορές.
- Βασικότατο τα βίδάκια είναι για ίσιο κατσαβίδι και όχι για στραβοκατσάβιδο.
- Οι υαλοκαθαριστήρες πετούν πολύ νερό... Σπατάλη
- Η ζώνη χαλάει το πουκάμισο