vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

489 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, Milarepa, gfilip, stauros53, manoslykos, Doubt, camber

Κλώνοι του Kayfun V5

Αποσυνδεδεμένος panoskatz

• 550
  • ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ!!!!!gvc.gr
Απ: Κλώνοι του Kayfun V5
« Απάντηση #390 στις: Ιουλίου 15, 2016, 23:01 »
Σωστος.Και κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι εαν δεν ανοιξεις τουλαχιστον 2 στροφες τα υγρα το δαχτυλιδι του αερα δεν δουλευει σωστα.Σκαλωνει.και δεν γυριζει.

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #391 στις: Ιουλίου 15, 2016, 23:47 »
για την τζουρα του δεν εχω αναφερθει ποτε εγω αλλα αν θες την αποψη μου στην λεω.σε σχεση με τον 4 εχει σχεδον ιδια(παντα χωρις το βιδακι του αερα ατμιζα) στην μονη τρυπα αλλα σε σχεση με τον klp ειναι πιο αερατη
Μα δεν το είπα για σένα προς θεού απλά νομιζω υπάρχει μία υπερβολή στο πολύ αερατος.

« Απάντηση #392 στις: Ιουλίου 15, 2016, 23:53 »
το σφιχτο και το αερατο ειναι υποκειμενικο.για παραδειγμα τον τελευταιο καιρο κανω πνευμονικες.στις 4 τρυπες του 5 δεν μπορω να κανω γιατι για πνευμονικες βρισκω σχετικα σφιχτη την τζουρα.ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις και ειναι ο λογος που αποφευγω να χαρακτηριζω εναν ατμο σε σχεση με τις τζουρες.μαλλον πηρες την απαντηση μου στραβα.εγω καλοπροαιρετα σου απαντησα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jimsiv

• **
  • 122
« Απάντηση #393 στις: Ιουλίου 16, 2016, 10:47 »
Παιδιά εγώ άλλαξα το κάτω oring από τα τρία, αυτό που έρχεται σε επαφή με το δαχτυλίδι του αέρα και η τζούρα στην πρώτη θέση έγινε τέλεια. Δεν είναι βέβαια πολύ σφιχτή αλλά mtl kit σίγουρα δεν θα χρειαστώ

Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος sotiro

• *
  • 82
« Απάντηση #394 στις: Ιουλίου 16, 2016, 11:18 »
Καλημέρα κι απο μενα,
Παρέλαβα πριν λίγες μέρες τον κλώνο της Tobeco απο Ελληνικό κατάστημα (τον βρήκα στα 36 ευρώ και προκειμένου να περιμένω τον τσίμπησα).
Ο κλώνος είναι αρκετά καλός σε ποιότητα κατασκευής (με τα Logo του σε κουτάκι της Tobeco) και με ένα πλύσιμο (σαπουνόνερο/λευκό ξύδι) δεν υπήρχε καμία οσμή.
Εχω δοκιμάσει δύο στησίματα μέχρι τώρα, ένα triple twisted kanthal στα 0.4ohm και το τρέχον που είναι SS 316L 8 σπείρες 0.8ohm, και τα δύο σε 2.5mm πυρήνα.
Πολύ καλές εντυπώσεις σε γεύση και παραγωγή ατμού.Για μένα το χτύπημα ,στην πρώτη ρύθμιση αέρα, είναι ενα κλικ παραπάνω με ίδιο υγρό και περιεκτηκότητα απ' ότι σε άλλους ατμο με ίδιο στήσιμο (Subtank/Phenomenon(clone)).Στη δεύτερη ρύθμιση αέρα είναι που τα έχουμε βρεί μέχρι στιγμής.Το drip tip του δε με βόλεψε ιδιαίτερα και προτίμησα αυτό του Kayfun V4.
Τα υγρά ανοιχτά στη μιάμιση στροφή παίζουν απροβλημάτιστα με περιεκτηκότητα εως 70/30 VG/PG (υγρό με περισσότερη VG δεν έχω).
Να επιβεβαιώσω κι εγώ οτι για να γυρίσει το airflow πρέπει τα υγρά να είναι ανοιχτά δύο στροφές.
Γενικά απόλυτα ικανοποιημένος χωρίς προβλήματα διαρροών ή αστοχίας υλικών μέχρι στιγμής.

Αυτά απο μένα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #395 στις: Ιουλίου 16, 2016, 13:54 »
Μπορεις να μας πεις απο ποιο καταστημα γιατι η τιμη ειναι super;

Αποσυνδεδεμένος sotiro

• *
  • 82
« Απάντηση #396 στις: Ιουλίου 16, 2016, 19:41 »
Απο 310.gr φίλε μου!

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
  • Σοβαρος ΝΑΙ σοβαροφανης ΠΟΤΕ!!!
« Απάντηση #397 στις: Ιουλίου 17, 2016, 20:49 »
Όλα καλά και άγια ,έκλεισα υγρά να γεμίσω ( σιγά σιγά και απαλά σαν proderm ) και μετά με γάνιασε δεν άνοιγαν,ξεβίδωνε το τζάμι,αναγκάστηκα με σκύλα να το πιάσω για να τα ανοίξω ,τι στην ευχή παίζει βρε παλικάρια? Θα τον έσπαγα από τα νεύρα μου. Προτάρης δεν είμαι,τα χέρια μου λέω πώς παραπιάνουν ,δεκτή κάθε πρόταση.( και του αερα κατεβασμένο το είχα και τα oring διαβρεγμένα .
Ευχαριστώ.
ΑΑΑ  και στο vtc αλλά και στο pico κάνει νούμερα ο πόλος .Δεν πατά καλά.Πάω να ξεβιδώσω του kaifun δεν ειναι ρυθμιζόμενος οπως του 4  παει να φύγει η βίδα.Αι στα διάτανα με στενοχώρησε.

« Απάντηση #398 στις: Ιουλίου 17, 2016, 20:52 »
το τι φταιει θα το βρεις μονο αν τον λυσεις και τον κανεις κομματια.την επομενη φορα,που σου ευχομε να μην σου συμβει ποτε ξανα,δοκιμασε με γαντια μιας χρησης

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
« Απάντηση #399 στις: Ιουλίου 17, 2016, 20:57 »
Το ξέρω φίλε Αντώνη μου ,και θά βγάλω ακρη,απλώς ξέρεις πως είναι το καινούργιο κοσκινάκι.Εδώ με 2 4αριδες βγάλαμε ακρη,αλλά....!$!@%% .Δεν εχει και πλαστικο τανκ.Αν το σπάσω μεχρι να έρθουν ανταλλακτικά εδώ ,θα βγω από το μνήμα να τον επισκευάσω.

Αποσυνδεδεμένος truckman

• 988
« Απάντηση #400 στις: Ιουλίου 17, 2016, 21:01 »
Όταν κλείνεις τα υγρά, μόλις καταλάβεις ότι τερματίζει το αφήνεις, μη το σφίγγεις καθόλου. Σε σφίξιμο παίζει να σου παρασύρει το δεύτερο οριγκάκι του deck κατά το άνοιγμα των υγρών και να σου κάνει διάφορα παρατράγουδα. Αναφέρονται πολλά παράπονα και για τα oring του γνήσιου. Όσο για τον πόλο, τον έχεις σφίξει και σου κάνει νούμερα?

« Απάντηση #401 στις: Ιουλίου 17, 2016, 21:39 »
απο οτι καταλαβα οταν ειναι βιδωμενος δεν του παταει καλα στο μοντ και κανει νουμερα.

σημερα εφτασε Ελλαδα ο sxk απο 3fvape.θελω να ελπιζω οτι θα παραλαβω μεσα στην εβδομαδα  για να τον συγκρινω με τον υποτιθεμενο sxk απο f..t. ο παλιος θα γινει δωρο σε ενα ξαδερφο :thumpup: :thumpup: μετα την συγκριση.

Αποσυνδεδεμένος Atoner

• **
  • 298
« Απάντηση #402 στις: Ιουλίου 17, 2016, 22:30 »
Τον είχα ξεσφίξει ενα κλίκ είναι η αλήθεια γιατί δεν πάταγε σε ένα diy modaki ,τον ξανα έσφιξα τέρμα και σαν να ειναι οκ.Είδομεν .
Όσο για το σφίξιμο υγρών ,δεν το έσφιξα το μπελά μου.Θα το προσέχω ακόμα περισσότερο.Παιδιά ευχαριστώ ειλικρινά για τίς απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος demmkalos

• *
  • 11
« Απάντηση #403 στις: Ιουλίου 17, 2016, 22:32 »
Επειδή είχα θέμα στο ξεβίδωμα του Kayfun V4.  δεν ήξερα τι να κάνω, διάβασα σε ένα νήμα εδώ οτι βάζοντας το  λιγα λεπτά στο ψυγείο.....μετά διευκολύνεται το ξεβίδωμα. Από τότε αυτό κάνω, βάζω στην κατάψυξη λίγα λεπτά, όποτε μου παρουσιάζεται τέτοιο πρόβλημα σε ατμοποιητή. Με πιο δραστικά μέτρα,  μέγγενες, κάβουρες κλπ....έχω καταστρέψει ατμοποιητή και σπασει τζαμάκια.

« Απάντηση #404 στις: Ιουλίου 17, 2016, 22:34 »
γαντια μιας χρησης..................κανουν θαυματα :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450564 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110835 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328434 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F