Οι καθαρα προσωπικές και υποκειμενικές μου απόψεις, όσο τα θυμάμαι τα αρώματα όταν τα χρησιμοποίησα:
Apricot: Η μυτη μου έχει φοβερή ευαισθησία σε αυτό το άρωμα. Οτιδήποτε περισσότερο απο 1 σταγόνα στα 10(!) ml μου φαίνεται ανυπόφορο. Τωρα καταλαβαίνω τους . . . σκύλους!
Μια σταγόνα στα 10 ml είναι μια χαρά για τα γουστα μου.
Muscat: Θυμίζει όντως σταφύλι μοσχάτο (μεγάλος fun της συγκεριμενης ποικιλίας σταφυλιου) καλό για αλλαγή, αλλα για όλη μερα κουράζει
Coconut: δεν με εντυπωσίασε πολύ, μου έφερνε και μια ελαιώδη(?) γευση που και που.
Pineapple: Ομοίως με το coconut. Ενω είχε τα φόντα να ειναι πολύ ωραίο άρωμα και απο το μπουκαλάκι μυρίζει απίστευτα ωραία, ορισμενες φορες μου έβγαζε μια αδιόρατη οσμή σαν καμενο πλαστικό ή κατι τετοιο που με απώθησε.
Cherry: Δεν μου άρεσε πολύ, αλλα δεν έχω βρει και καποιο που να μου αρέσει ουτως ή άλλως σε καμμία εταιρία. Πολύ δυσκολο άρωμα για να το μιμηθείς και να μη βγει σιρόπι του βήχα Χώλς ή ξεθυμασμένη κολώνια.
Mango: Οταν βγήκε ενθουσιαστηκα, σε 1 μηνα το βαρέθηκα. Καλό είναι πάντως. (Και βαριέμαι εύκολα απο ότι φαίνεται).
Figue: Ενδιαφέρον. Πιο πολύ μου θυμίζει (μισο?)ξεραμένο παρα ωμό συκο. Πάει και αυτό στην τεράστια κατηγορία "καλό για αλλαγή" και "ενδιαφέρον για μίξεις". Για all day, δνε νομίζω.
Watermelon, Melon: Πολύ καλα για την κατηγορία τους αλλά γρήγορα τα βαριέμαι και αργω πολύ να επιστρέψω σε αυτά.
Soursop: Το δοκίμασα σε μαγαζί, δεν ήταν καθόλου του γουστου μου, και δεν μπορώ να το συγκρινω με το αντίστοιχο φρουτο, αφου πρώτη φορά άκουγα ότι υπάρχει τετοιο φρουτο.
Blue/black/rasp/*-berry: Δεν εκφέρω γνώμη γιατί πλέον αυτες οι γευσεις δεν μου αρέσουν γενικα (και απο καμμια εταιρία) εδω και καιρό και έχω ξεχάσει πως ήταν. Αν θυμάμαι παντως καλά δεν μου είχαν κανει κακή εντύπωση.
Maracuja: (Passiflora/Passion fruit) Δεν ήταν του γουστου μου, αλλα γενικά αυτό το συγκεκριμενο άρωμα δεν είναι του γουστου μου ανεξάρτητα εταιρίας απο ότι φαίνεται. Δεν μου φάνηκε όμως και κατώτερο από άλλων εταιριών που έχω δοκιμάσει. Ενδιαφέρον για μίξεις (μερικές σταγόνες).
Sultanina : Ναι! το δοκίμασα και αυτό! Πιανει καλα τη γεύση που έχει η ομώνυμη ποικιλία σταφυλιών όταν αρχίζει και κιτρινίζει τοΣεπτέμβρη. Εχει και μια αδιόρατη "χημική" μυρωδιά η οποία λογικά θα φεύγει με παλάιωση (λέω λογικά γιατί δεν παλαίωσα ποτε τα λίγα ml που έφτιαξα).
Πάει και αυτό στην τεράστια κατηγορία "καλό για αλλαγή" και "ενδιαφέρον για μίξεις". Οχι για all day ή μόνο του.
Αυτό το αγόρασα χωρίς δοκιμή νομίζοντας εκ παραδρομής ότι ήταν άρωμα ξεραμενης σταφίδας. Δυστυχώς δεν ήταν, και μακάρι η Atmos Labs (ή οποιαδήποτε εταιρία) να έβγαζε κατι τετοιο (μυρωδιά ζυμωσης σακχάρων του σταφυλιου) γιατι θα ήταν πολύ χρησιμο σε μίξεις που θα προσπαθουσαν να μιμηθουν μη αρωματικους καπνους πίπας.