Να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήριά μου στον κύριο Φαρσαλινό, για την άριστα δομημένη ομιλία του, στον ελάχιστο πραγματικά χρόνο που είχε στη διάθεσή του. Είμαι πραγματικά περήφανος που συμμετείχα στην έρευνά σας πριν μερικά χρόνια, στη δεύτερη ομάδα ατμιστών που έπαιρναν το μοντάκι που δινόταν από εσάς τότε για χρήση ενός μήνα, και που έβαλα κι εγώ με τη συμμετοχή μου ένα μικρό λιθαράκι για να συγκεντρώσετε τα στατιστικά στοιχεία που είναι πολύτιμα για τις έρευνές σας.
Φυσικά και η ομιλία του γιατρού μας δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα, η τροπολογία εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, πανίσχυρα, οπότε και χίλιοι Φαρσαλινοί να έπαιρναν τον λόγο και να διατύπωναν τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα, το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε στο παραμικρό. Στου κουφού την πόρτα...
Πάλι καλά που προς το παρόν τουλάχιστον, τη γλυτώνει η VG/PG στα φαρμακεία. Φέρνω που φέρνω τα πάντα από έξω εδώ και χρόνια, η μόνη μου επαφή με την ελληνική αγορά, είναι η επίσκεψη στο φαρμακείο για VG/PG. Είχα στοκάρει φυσικά και VG/PG, γιατί το θεωρούσα σχεδόν δεδομένο ότι θα απαγορεύονταν και αυτές σαν λιανική πώληση στον καταναλωτή, με τη δημιουργία ειδικού μητρώου στα φαρμακεία.
Παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ένας πραγματικός πόλεμος εναντίον μας, και σε ένα πόλεμο χρησιμοποιείς όλα σου τα όπλα, ότι έχεις και δεν έχεις, αμύνεσαι με όποιον τρόπο μπορείς...