[justify]Εδώ υπάρχει κι ο αντίλογος, αγαπητέ φίλε. Αν μου επιτρέπεις μία γνώμη. Σαφώς και υπάρχουν οι δήθεν και οι “μάτσο”, παντού υπάρχουν, πόσο μάλλον σε στενάχωρα περιβάλλοντα όπου είναι ιδανικές πασαρέλες, όπως και στο άτμισμα υπάρχει -και πρέπει να υπάρχει- η αυθεντικότητα, μ' ό,τι αυτό συνεπάγεται.[/justify]
[justify]Κάποιος μπορεί να είναι της άποψης πως πρέπει να έχει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών: να τα έχει όλα, να τα έχει εδώ και τώρα, να δει τα πάντα όπως κι αν έρθουν, να, να, να. Κάποιος άλλος να βαφτίζει τι είναι καλό και τι όχι μόνο με δικά του κριτήρια, άλλος να μην βλέπει καμία διαφορά σε τίποτα, άλλος να βλέπει παντού αδικία και ελληνική μαφία. Άλλος μόστρα μέσα από γνήσια και να κουνάει περιχαρής το πορτοφόλι της ευτυχίας. Άλλος μπορεί να έχει 200 ατμοποιητές και 500 μοντάκια, να είναι χρυσός αιμοδότης online, των απανταχού κινεζοκαρατεριστών.[/justify]
[justify]Προσωπικά, αν έχω να επιλέξω αυτοκίνητο θα πω αβίαστα Audi, ή όταν έκλεινα εκνευρισμένος την τιβί με τα τερτίπια του Σ. Κουρτς, ξαμολιόμουν με το Αυστριακό πορτοκάλι, ή πως, ακόμα δεν έχω ατμίσει με dna, όμως ξέρω να περιμένω εκεί που δεν είμαι έτοιμος. Υποκλίνομαι στην yihi, όμως δεν θα ψάξω για τον Gus Lee ώστε να νιώσω το χάδι της επανάστασης, δεν θα είμαι o πιστολέρο της paypal κι ο εκδικητής της ελληνικής πονηριάς.[/justify]
[justify]Με λίγα λόγια, συμφωνώ μαζί σου. Γρήγορα θα φανούν όλα, χωρίς άγχος.[/justify]
Μα ηδη αγαπητε Ribot το ατμισμα εχει καταργησει προ πολλου την "παλη των ταξεων" οπως σωστα αναφερεις, μιας & εναν Χ ατμοποιητη η μια Ψ ηλεκτρονικη συσκευη τη βρισκεις πια στο 1/8 της τιμης που καποιος εχει σκασει για το original... νομιζοντας ποσο ξεχωριστος μπορει να ειναι με ενα μοναδικο μη αντιγραψιμο κομματι, ενω στην ουσια δεν ισχυει αυτο...
Νομιζω το ατμισμα δεν το ξεκινησαμε για να δινουμε δυο & τρεις φορες περισσοτερα χρηματα απ οτι με το κ.τ.
Αρα θα φανει ποιος ειναι με ποιον συντομα... μην αγχωνομαστε...