εχω τον 24αρη καμια βδομαδα,μετα απο πολλεςςςςςςς αποτυχιες στο θεμα γευση,εκανα κατι πολυ απλο.
Τις σπυρες τις εκανα πολυ ανοιχτες περιπου 1 με 1 1/2 χιλ. ανοιγμα,με 4 σπυρες επιασα το ντεκ απο ακρη σε ακρη.Τοσο ανοιχτες.Πανω απο τα 25 watt δεν μπορουσα να ρουφιξω. Την ακουγα stereo.
Την αντισταση την εχω οσο ποιο κοντα μπορω στα βιδακια και ο πυρινας που βαζω ειναι στα 2,5mm.
Ετσι σε αυτο το παχος περναει και το βαμβακι ευκολα μεσα στο πυρεχ.(βαμβακι το πολυ 0,5cm μεσα στο τανκακι).
Εκει ο avocado εδινε μακραν better tasty απο οταν οι σπυρες ηταν κλειστες και δεν μαυριζει καθολου το βαμβακι,απο σκασιμο.....0,τιποτα.
Νομιζω πως αυτο ειναι το ενα μυστικο που εχει για γευση,το αλλο δεν το εχω βρει ακομα.
Δεν εχω παρει ακομα την ζεστη smooth γευση που παιρνω απο αλλους ατμο.
Που θα παει θα το βρω το κολπο του.