vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 7 χρήστες
maprix, Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop, kmitkas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ego-W vs ICE ego 808

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Ειμαι Ninja και το κεφι μου θα κανω
  • *
  • 698
  • Φύλο: Άντρας
  • το μεγεθος μετραει
ego-W vs ICE ego 808
« στις: Αυγ 31, 2011, 22:52 »
Για να μην εχουμε θεματα τακτ ... κανω εγω την αρχη πιος εχει αποψη για τα δυο νεα καλουδια των συμπαθων κιτρινων ανθροπων ?  :confused1: εγω εχω δοκιμασει μονο το ego-w και εχω πολι καλη αποψη για αυτομετα 4 γεμισματων ... συνοπτικα ! αρνιτικα ¨. δισκολο γεμισμα , οχι και τοσο δινατο χτιπιμα , το καπακι τοχασα ιδι . θετικα ¨΄ πολι καλι αποδοση γευσης των υγρον , αρκετος ατμος,δεν εχω διαροες ακομα , συμβατο με ego t μπαταριες ( για μενα το μεγαλιτερο του πλεονεκτιμα) , και καθολου καμενο σε vg το παει μια χαρα το υγρο ... για το ice το μονο που ξερω ειναι αυτο που διαβασα απο οσους το δοκιμασαν οτι ειναι καλο αλλα εχει θεμα με vg ???  και οτι ειναι ασιμβατο με ego t μπαταριες και οτι εχει καλιτερο τροπο γεμισματος αυτα ξερω και περιμενω αποψεις απο σας  :) γιατι οπος λεει και μια ψιχη εδω μεσα εχθρος του καλου το καλιτερο .... Ας ξεκινιση η  :fight_shot_auto: :fight_shot_thickgun:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Απ: ego-W vs ICE ego 808
« Απάντηση #1 στις: Σεπ 01, 2011, 00:08 »
στην ουσία συγκρίνεις 2 carto, το ένα με την αντίσταση πάνω και το άλλο με την αντίσταση κάτω ( οι διαφορές οτι το ένα έχει φιτίλι και το άλλο όχι, εμένα δε λέει τίποτε)
Πρόκειται για 2 διαφορετικές σχολές με τους δικούς τους οπαδούς η κάθε μία. Είναι τελικά το ητ όπως το μάθει κανείς. Αν έχει μάθει την αντίσταση πάνω, κολλάει εκεί (στο εξωτερικό βλέπω οτι οι πωλήσεις clearomizers πάνε σταθερά καλά εδώ και 6 μήνες, επομένως έχουν οπαδούς)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #2 στις: Σεπ 01, 2011, 00:14 »
Φίλε,Arxos,και τα δυο έχουν φιτίλι.Απλά στο ICE,αν και δε φαινεται καλά από φωτογραφία,είναι μέσα στον αντάπτορα κ ξεπροβάλουν οι άκρες του απ τα πλάγια.Είναι κ οι δυο τύπου clearomizer στυλ,απλά στο ICE αντικαθηστάς μόνο τον ατμοποιητή(επειδη είναι αποστπόμενος απ΄το τανκ) ενώ στο eGo-W θέλει εξ όλοκλήρου αλλαγή.

Δε γράφω κάτι άλλο,ακόμη,για τη σύγκριση γιατί μαζεύω στοιχεία για το eGo-W λόγο του review.

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #3 στις: Σεπ 01, 2011, 00:20 »
το καλο ειναι οτι οσοι εχουν δοκιμασει τον ice και εχουν ego μπαταριες με 12 ευρο δοκιμαζουν και τον ego-W οποτε θα εχουν γνομη και για τους δυο  ;)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
« Απάντηση #4 στις: Σεπ 01, 2011, 00:38 »
το καλο ειναι οτι οσοι εχουν δοκιμασει τον ice και εχουν ego μπαταριες με 12 ευρο δοκιμαζουν και τον ego-W οποτε θα εχουν γνομη και για τους δυο  ;)

:confused1:

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #5 στις: Σεπ 01, 2011, 00:41 »
:confused1:
τι δεν καταλαβες φυλε μου ? το ego w το χρισιμοπιο στις ego t μπαταριες μου με 12 μολις ευροπουλα  :thumpup: το μεγαλιτερο του ισος πλεονεκτιμα εναντι του 808

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
« Απάντηση #6 στις: Σεπ 01, 2011, 00:43 »
12?Εννοείς το σετ?Γιατί ο ατμοποιητής μετά(ανταλακτικό) έχει 5!!!

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #7 στις: Σεπ 01, 2011, 00:45 »
12?Εννοείς το σετ?Γιατί ο ατμοποιητής μετά(ανταλακτικό) έχει 5!!!
ναι 5 αλλα θες και το εξοτερικο οποτε 12

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #8 στις: Σεπ 01, 2011, 01:15 »
Φίλε,Arxos,και τα δυο έχουν φιτίλι.
Φιτίλι ούτως ή άλλως έχουν, γιατί η αντίσταση πρέπει να είναι κάπου τυλιγμένη  :))
Απλά στο ego-W το φυτίλι έχει .. συνέχεια επειδή ο υγρό δε γίνεται να νικήσει τους νόμους της βαρύτητας (εκτός και αν το ατμίζεις ανάσκελα :)))

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #9 στις: Σεπ 01, 2011, 08:01 »
 :confused1:  :hmmm: εμενα ενα μου κανει εντιποση παντος ... αυτοι που δοκιμασαν το 808 δεν εχουν εgo μπαταριες η 12 ευρο για να δοκιμασουν το  ego w να μας πουν και εμας αν αξιζει να δοσουμε 80 ευροπουλακια .... δοστε μας τα φοτα σας ορε παιδιααααα

Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπ 02, 2011, 07:50
μια που δεν μας δινουν τα φοτα τους οι φυλοι συνατμιστες που δοκιμασαν τον 808 να πω κατι που εκανα στον ego-W και εδοσε πιο πολι χτιπιμα ... εκλισα με ζελοτειπ τιν μια τριπα για δοκιμαστε το ...  :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 02, 2011, 07:50 από atmomixani »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #10 στις: Σεπ 01, 2011, 17:34 »
 ... εκλισα με ζελοτειπ τιν μια τριπα για δοκιμαστε το ...  :dontknow:

:thumpup:και εγώ ...και λίγο την άλλη....ποιο σφικτή τζουρα..ποιο πολύς ατμός και γεύση... κουμπώνει και ποιο σφικτά το καπάκι....και με ενα σωληνάκι (από μπικ στυλό ΧΟΝΤΟΣ στο εσωτερικό του επιστομίου που φτάνει μέχρι τον ατμο... βελτίωσα το φαινόμενο των υδρατμών λίγο ... μένει και το πιπακι στην θέση του  καλύτερα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #11 στις: Σεπ 01, 2011, 17:45 »
Παλικάρια δεν χρειάζεται να κλείσετε τις τρύπες.
Αν έχετε την σχισμή απο τον κύλινδρο σε ευθεία με τις τρύπες εχει πολύ χαλαρή τζούρα.
Αν το γυρίσετε λιγάκι να φύγει απο τις τρύπες, αυτομάτως έχετε σφιχτή τζούρα και περισσότερο ατμό.

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #12 στις: Σεπ 01, 2011, 17:50 »
Παλικάρια δεν χρειάζεται να κλείσετε τις τρύπες.
Αν έχετε την σχισμή απο τον κύλινδρο σε ευθεία με τις τρύπες εχει πολύ χαλαρή τζούρα.
Αν το γυρίσετε λιγάκι να φύγει απο τις τρύπες, αυτομάτως έχετε σφιχτή τζούρα και περισσότερο ατμό.

το πρώτο που δοκίμασα.... αλλά είναι χαλαρό το καπάκι... από ΗΤ σε ΗΤ διαφέρει  :bye:

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #13 στις: Σεπ 01, 2011, 17:57 »
Αν είναι έτσι οκ τότε,σε εμένα δουλεύει άριστα και γι'αυτό το πρότεινα. :respect:

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #14 στις: Σεπ 01, 2011, 22:20 »
Αν είναι έτσι οκ τότε,σε εμένα δουλεύει άριστα και γι'αυτό το πρότεινα. :respect:
ααααα για αυτο καπιες φορες μου εδινε πιο σφιχτι τζουρα και καπιες οχι  !!!!!! :eyesplash: ναι και σε μενα δουλευει αριστα ... :sign_oraios: :sign_sostos: τορα μενει να δω και τον στιλο του χοντου ... μπικ κανει ??? παω να δω  :bye:
 ΝΑΙ κανει και ο μπικ!!! :thumpup: αρα στο ego-W εχουμε καπιο ιδος ρυθμιστη τζουρας  :confused1: :confused1: :confused1:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 02, 2011, 07:41 από atmomixani »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877600 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361721 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465948 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907495 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519104 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375168 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701343 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos