vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

373 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Τα Υγρά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει κάθε ατμιστής

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 405
  • Φύλο: Άντρας
Τη φραουλα της dinner lady τη δοκιμασε κανεις?αξιζει οσο το lemon tart?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Μετά το Σ/Κ θα ανεβάσω αναλυτική κριτική για ολη τη σειρά. Ή οποία συνοπτικά λέει ότι όλα της τα υγρά εκτός του lemon tart είναι φανταστικά. Μέχρι να δοκιμάσεις το lemon tart οπότε και ξεχνάς τα τρία προηγούμενα, απλά τα διαγράφει ο εγκέφαλος...

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1244
Ετσι ακριβώς είναι, και πρώτη φορά πήρα υγρό γιατί ακούστηκαν πολλά θετικά, χωρίς να προλάβει να τα πει ο Cruiser, που τον έχομεν πολύ υψηλά στις αξιολογήσεις και προτάσεις του :)

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
Μετά το Σ/Κ θα ανεβάσω αναλυτική κριτική για ολη τη σειρά. Ή οποία συνοπτικά λέει ότι όλα της τα υγρά εκτός του lemon tart είναι φανταστικά. Μέχρι να δοκιμάσεις το lemon tart οπότε και ξεχνάς τα τρία προηγούμενα, απλά τα διαγράφει ο εγκέφαλος...

Για το μόνο πράγμα πού σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να παλέψουμε εμείς οι δύο είναι κάποιο ατμιστικό υγρό. Η κόλαση σου, ο παράδεισος μου είμαστε αδελφάκι μου! Ελπίζω μόνο να μην λειτουργεί και αντίστροφα αυτό γιατί είχα σκοπό να δοκιμάσω και τα άλλα τρία υγρά. Και σου άρεσαν... ;)

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1551
@cp
Να τι θα κρατάς στα χέρια αντι για λουλούδια  όταν με δεις. ;)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Για το μόνο πράγμα πού σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να παλέψουμε εμείς οι δύο είναι κάποιο ατμιστικό υγρό. Η κόλαση σου, ο παράδεισος μου είμαστε αδελφάκι μου! Ελπίζω μόνο να μην λειτουργεί και αντίστροφα αυτό γιατί είχα σκοπό να δοκιμάσω και τα άλλα τρία υγρά. Και σου άρεσαν... ;)
Κάνε τη δοκιμή σου και πες μου αν είναι να ξεκινήσω προπονήσεις...

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• @psilosx
  • 1007
  • instagram: @psilosx
    • IG
το υγρο το δοκιμασα και ειναι πολυ πολυ καλο,
αλλα δεν θα το αγορασω γιατι ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που ειναι πολυ φτηνοτερο και το τρωνε και τα αγορια μου...

(Image removed from quote.)
Ναι αλλά το lemon tart δεν παχαίνει, ενώ αν τρως ένα πακετάκι τέτοιο τη μέρα θα σου πω εγώ μετά!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
δεν με πειραζει να παχυνω, αρκει να μενει και η τσεπη μου παχια :tongue_smilie:
ασε που ειμαι 65κιλα :))

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 642
+1 για τα υπολοιπα dinner lady. Ειναι νοστιμα υγρα. Μετα δοκιμαζεις και το lemon tart ομως...

Παντως σε ατμιστες που εχω πει να δοκιμασουν τη σειρα τους ειχα πει δοκιμαστε το λεμονι τελευταιο αν θελετε να καταλαβετε τα υπολοιπα...

Αποσυνδεδεμένος Trelaware

• 1
Καλησπέρα σε ολους. Nα πω και εγω με τη σειρα μου τα 4 αγαπημενα μου. 

1. Halo - Tribeca (Ολη μερα κ ολη νυχτα)
2. Five Pawns - Black Flag Risen Original 
3. Eliquid France - Relax
4. Five Pawns - Castle Long (Ολη μερα ναι αλλα ολη νυχτα...). 

Καλοδεχουμενη και η οποια προταση με βαση αυτα τα 4. 

Νέος ακόμα......Turkish της Liigua   φθηνό και καλό και longhorn της Halo (θυμίζει το old holborn καπνο)

Αποσυνδεδεμένος razorcool

• *
  • 16
το  halo που το διαφημιζουν και πολυ δενννννν???????? χαλια το halo???? (καπνικο παντα)

Αποσυνδεδεμένος giogiouvas

• *
  • 62
προσωπικο γουστο παντα...το πιο απολαυστικο ηταν το freedom απο halo!!!!

Αποσυνδεδεμένος PanCivi

• *
  • 98
  • I never told the truth so I can never tell a lie.
Λοιπόν ένα είναι το υγρό lemon tart.Tι εννοείς οτι εχει αναφερθεί.Καλά ας το αναφέρω και εγώ  :idiot1:.

Αποσυνδεδεμένος lily007

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
1.B:W Strawberry Milk  καπνικό (σου αφήνει στο στόμα οτι όντως έχεις κάτι σε milkshake φραουλίτσα και είναι πολύ διακριτικό)
2. HALO Belgian Cocoa  καπνικό( φοβερό και τρομερό αλλά δυστυχώς μυρίζει τόσο έντονα που σε κάνει να θες να αδιάσεις ένα ζαχαροπλαστείο μόνος σου).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20161 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877669 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361852 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466177 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519167 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1565 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375206 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701412 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos