Υπάρχουν εκατοντάδες υγρά που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο εμπόριο από πολλές εταιρείες ελληνικές ή ξένες, στο φόρουμ υπάρχει κατηγοριοποίηση ανά εταιρεία χρήσιμα reviews κοκ
Αυτό όμως που δεν βρήκα και προτείνω είναι ένα thread στο οποίο θα γράφουμε κάποια υγρά τα οποία ένας ατμιστής θα έπρεπε να τα ατμίσει έστω και μια φορά στην ζωή του.
Είναι γνωστό πως τα γούστα στα υγρά αναπλήρωσης διαφέρουν, επίσης το κόστος σε κάποια premium υγρά είναι μεγάλο, προσωπικά μετά από 5 μήνες στον χώρο έχω δοκιμάσει κάποια αλλά φυσικά όχι όλα.
Όλοι έχουμε κατασταλάξει σε κάποιο ή κάποια υγρά που ατμίζουμε σε καθημερινή βάση αλλά θα θέλαμε να έχουμε και στην "κάβα" μας κάποια υγρά για πιο ξεχωριστές στιγμές.
Προσωπικά θα έδινα την ευκαιρία σε κάποια απ αυτά έστω και σε μπουκαλάκια των 10ml για να έχω μια πιο σφαιρική άποψη γιατί με το να δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί στον δικό τους ατμοποιητή και μοντ δεν οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα για την αξία ενός υγρού.
Για παράδειγμα το tribeca της halo, το castle long της five pawns είναι αυτά που έχω ατμίσει και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου κάθε ατμιστής να δοκιμάσει έστω και για μια φορά.
Ποια είναι τα άλλα must vape υγρά κατά την γνώμη σας?
(αν υπάρχει ανάλογο θέμα, εννοείται να μεταφερθεί εκεί το παρόν)
============================================================================
Από το Συντονισμό:
Στο παρόν θέμα, καλό είναι να γράφουμε τα υγρά που θεωρούμε ότι επιβάλλεται να έχει δοκιμάσει κάθε ατμιστής, με μία απλή αιτιολόγηση. Ας μην μπούμε σε διάλογο του στυλ "τι λες τώρα, αυτό το υγρό είναι μούφα" κλπ, καθώς έχουμε όλοι ως δεδομένο ότι η γεύση είναι καθαρά υποκειμενική.