Elfin DNA40 Kit by S-Body το μικροτερο μοντακι με αυθεντικη πλακετα Evolv που η εμφανιση του ειναι πολυ λιλιπουτια και απο οτι εψαξα δεν υπαρχει μικροτερο μοντακι με Dna40 πουθενα αλλου . Το μοντακι το εστειλε η εταιρεια για να το παρουσιασω εδω στην Ελλαδα και μαλιστα στην αγορα απο μερα σε μερα θα βγει και στα χερια μου εχω ενα απο τα πρωτοτυπα . Οι εντυπωσεις μου ειναι αρκετα θετικες και περισσοτερο βεβαια για το μοντακι μιας και ο ατμοποιητης που εχει το κιτ δεν μου εκανε και τοσο εντυπωση μιας και φοραει μονο εργοστασιακες ειναι πολυ νανο (αυτο ναι ,μου εκανε πολυ εντυπωση χαχχαχα) σαν γευση δεν μου εδωσε κατι το συνταρακτικο αλλα κατι σε νορμαλ επιπεδα εργοστασιακων ατμοποιητων .Η παρουσιαση του κιτ
(Για ότι ερωτήσεις ή απορίες έχετε για για Elfin DNA40 Kit
ή για την ερώτηση του βίντεο παρακαλώ γράψτε το κάτω από τα σχόλια (youtube))
στο πακετο υπαρχουν ο ατμοποιητης , το μοντακι , 2 εξτρα κεφαλες και φυσικα μανουαλ και καλωδιο φορτισης
Και μονο οτι ειναι με αυθεντικη πλακετα Dna40 φτανει για να καταλαβουμε οτι σε θεμα λειτουργιας θα ειναι αψογο
Η αισθηση στο χερι και ολη η κατασκευη του ειναι τετοια που δεν σου αφηνει περιθορια να μην το αγαπησεις τοσο μικρο αλλα ταυτοχρονα τοσο κατασκευαστικα ομορφο
Αυθεντικη πλακετα evolv check καποια στοιχεια απο το ιδιο το site s-body
Material Zinc Alloy
Size 65*32*22mm
Battery Capacity internal 18500, 1400mah
Chip original Evolv DNA40
Output Power 1 to 40 Watts
Output Voltage 1 to 9 Volts
Output Current Up to 16.0 Amps
Atomizer Resistance 0.1-1.0ohm(Ni200)
Atomizer Resistance 0.16-2.0ohms(Regular)
Temperature 200~600℉, 100~300℃
Charging time about 2hrs
Charging method 5pins micro usb
Γεμιζει απο κατω και μαλιστα πολυ ευκολα παρολο το μικρο του μεγεθος
Οι λειτουργιες του μοντ ειναι ολες οπως σε καθε αναβαθμισμενο Dna40 (Evolv)
Βρήκα κάποια μικρά κουσούρια και στα δυο αλλά οχι τέτοια που να κάνει κάποιον να μην το πάρει
τα θεματακια που βρηκα ειναι οτι δεν εχει πολυ φωτεινη οθονη για τα γουστα μου !!! Επειδη σμοκ γυαλι μπροστα η οθονη
και μεσα στο πακετο ενω ειχε αντισταση στα 0.2Ω νικελιου .. τελικα την διαβασε 0.15Ω αλλα και ολα τα μοντακια που την δοκιμασα οποτε μαλλον τελικα δεν ηταν 0.2Ω
Ο ατμο δεν ειναι για τα γουστα μου οχι και ο ιδιανικος μιοας και δεν εχει την γευση που εγω θελω να ειχε αλλα εχει ομως γευση οπως οι περισσοτεροι εργοστασιακοι ... και η χωρητικοτητα του ειναι πολυ μικρη αλλα αυτο ερχεται σε συναρτηση με το οτι ολοι καποια στιγμη ετσι θα ερθουν να γινουν
Καλα ατμισματα και να είστε καλά !!!!