vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

TCR (Temperature Coefficient of Resistance) - Τί είναι και σε τί χρησιμεύει!

Αποσυνδεδεμένος dream21

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
OK τον βρηκα τον πίνακα. ευχαριστω

Πως μπορούμε να δούμε πριν περάσουμε βαμβάκι αν η αντίσταση μας είναι σωστή η να δούμε για hot spots?

Οι δοκιμές γίνονται σε TCR mode?

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Σε ni200 δεν μπορείς να κάνεις dry burn για να δοκιμάσεις.

Απλά βάλε βαμβάκι και δες αν καίγεται ή όχι.

Τα περισσότερα που έχω δοκιμάσει αρχίζουν να μαυρίζουν στους 240C όταν είναι στεγνά.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
Πως μπορούμε να δούμε πριν περάσουμε βαμβάκι αν η αντίσταση μας είναι σωστή η να δούμε για hot spots?

ναι σε tc mode κανεις δοκιμη για hot spot
εγώ δεν κάνω ποτε γιατί πλέον το θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο ως ακατόρθωτο να μου κάνει hot spot επειδή κάνω απλό στήσιμο με ανοιχτές πείρες πάντα
αν όμως κάτι υποψιαστώ τότε σε tc mode με βαμβάκι και υγρό πατάω το fire και βλέπω την αντίσταση αν κοκκινίζει κανένα ποδαράκι η καμια σπείρα

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 406

Αν  ειναι σωστή η αντίσταση (σε έλεγχο θερμοκρασίας) επεμβαίνει ο έλεγχος θερμοκρασίας και το σύρμα δεν κοκκινίζει_ - πυρωνει.
 Πατά το fire button και το διαπιστώνεις . 

Σας ευχαριστώ μόλις έφαγα και ξαναστήνω στα καπάκια και θα σηκωσω φωτο μετα

Μία από τα ίδια. 240 βαθμούς με 7 έως 20 βαττ temp protect. Το βαμβάκι δεν μαυρίζει και δεν το έχω βρέξει.(παίζει ρόλο?)

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 27, 2018, 23:20 από armadoran »

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Βρέξτο τώρα να δείς αν παράγει ατμό και αν σταματάει όπως στεγνώνει είσαι μια χαρά.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1360
Μία από τα ίδια. 240 βαθμούς με 7 έως 20 βαττ temp protect. Το βαμβάκι δεν μαυρίζει και δεν το έχω βρέξει.(παίζει ρόλο?)(Image removed from quote.)

οικονομιααααααααα στο βαμβακι βρε

Π@π@ρια... Πολύ υποτονικό αλλά σίγουρα δουλεύει λίγο καλύτερα από πριν.

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Ανέβασε λιγάκι τα Watt και ξαναδοκίμασε.

Βασικά ignore that, τον έχεις ανοιχτό και πατάς και σταματάει ή τον έκλεισες και ρουφάς και σου φαίνεται υποτονικός?

Τον έχω ανοιχτό με βρεγμένο βαμβάκι αλλά ανάβει λίγο, δεν "βράζει" το υγρό ή παραγωγή του ατμού είναι πάρα πολύ μικρή.
Πρέπει να ανεβάσω βίντεο

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
Φύσα το ενώ πατάς.

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• Φύσα, ρούφα... φόρτις τονε, πάτα τονε κι άναφτονε.
  • 1546
Τον έχω ανοιχτό με βρεγμένο βαμβάκι αλλά ανάβει λίγο, δεν "βράζει" το υγρό ή παραγωγή του ατμού είναι πάρα πολύ μικρή.
Πρέπει να ανεβάσω βίντεο

Θερμοκρασία γιατί δεν ανεβάζεις?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 194 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20386 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468149 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913268 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521980 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703286 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ