Από σήμερα, τον έχω και εγώ στα χέρια μου.
Μάνιουαλ δεν είχε, αλλά ήδη είχα ενημερωθεί από τα όσα έγραψε και έδειξε η @Petra αλλά και ξένοι ριβιούερς.
Πρώτη αντίσταση μονή spaced clapton. 7 σπείρες (28Χ2 +32 GA). Το στήσιμο αστείο και σε δύο λεπτά. Η αντίσταση στα 0,81 ωμ.
Ξεκίνησα όπως έχω συνηθίσει, χαμηλά. (πρώτη φορά με κλάπτον). Από τα 14 και πάνω κάτι γινόταν. Στα 16-17, ήρθε απίθανη γεύση πολύ καλό κτύπημα, και καλό ντουμάνι. Προσωρινά έκανα στάση στα 21 βαττς, που έρχεται με την μία. Πιο χαμηλά, με την πρώτη αργεί να πάρει Με την δεύτερη, δείχνει τις ικανότητές του. Και στα 25 βαττς πάντως, σε επαναλαμβανόμενες τζούρες, δεν πήρα ίχνος καμένου, με τον αέρα και τα υγρά στη μέση.
Ταίριαξε καλά κε το EVIC VT αλλά και με τον Tesla. Απλά προληπτικά του έβαλα στην αρχή για τυχόν διαρροές. Και ευτυχώς, γιατί στο δεύτερο γέμισμα με λίγα ml, δεν έσφιξα καλά το πάνω κομμάτι και άρχισε η πλημμύρα.
Δυσκολίες στη λύση του δεν συνάντησα για το πρώτο πλύσιμο. Το ίδιο και στο δέσιμο.
Το ντριπτιπάκι του, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε και θα βάλω την μούφα με έναν από αυτούς που ήδη έχω.
Το top flow δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Βέβαια τον έχω δύο ώρες μόνο στην κατοχή μου.
Το μόνο που δεν κατάλαβα, γιατί ειναι διαφορετικές οι τάπες. Αυτή που είχε επάνω ήταν πιο μακρυά και έκλεινε πιο καλά τις τρύπες για το υγρό.

Και με το Τεσλα