vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

582 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Kouros17, chkontog, camber, I.P, george kotsopoulos, Mulder, manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • Φύλο: Άντρας
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #675 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 19:22 »
Oντως την αλλαξανε παιδια ;Dκαι μετα λενε τους ελληνες οτι ειναι απατεωνες! :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #676 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 19:51 »
καλά μιλάμε έφαγα τρελό άκυρο :eyesplash: :idiot1: :idiot1:
αλλάξανε και άλλα πράγματα παίδες εκτός από φωτογραφίες, όπως τιμές και ονομασίες :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος T5OLIAS

• *
  • 46
« Απάντηση #677 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 19:59 »
ειχα ριξει πολυ γοογλαρισμα για να το βρω....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σκουληκομυρμηγκοτρυπα!!!
παμε απο την αρχη...οποιοσ βρει αλλου απο εξωτερικο μιλαει ε?
μου την εχει δωσει...

σορρυ που σας αναστατωσα
παλι καλα που δεν εκανες αγορα φιλος....

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #678 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 20:18 »
Ρε τους μ@λ@κες!!! ;D Τους εστειλα mail το μεσημερι να μου πουν λεπτομερειες για το προιον τους και να τους ενημερωσω πως οι foto δε συμβαδιζουν με το egoW και μαλλον τη καταλαβαν τη πατατα τους και τα αλλαξαν ολα! 

Mαλιστα τωρα ειδα και την απαντηση που μου δωσανε

"Hey Manolis!

Thank you for contacting us, there was indeed wrong information on our website.

The Penstyle EGO we are selling is the Ego-W or F1, not the Ego-808. The picture is now replaced. "

Μεταξυ αλλων στο mail παρακατω με ευχαριστουνε και μου προσφερουν και εκπτωση στα προιοντα τους!! ;D

Οποτε παλι εν αναμονη. Το μονο site που μπορουμε να προμηθευτουμε ανταλλακτικα ειναι ο κατασκευαστης του 808  http://www.aldcigarette.com/products/pen-style-ego-p

Τον συγκεκριμενο ατμοποιητη τον χρησιμοποιουν και σε αλλες συσκευες τους τυπου carto ελαφρως διαφοροποιημενο. http://www.aldcigarette.com/industry-news/ald-new-invention-transparent-cartomizer-tube

Περιμενω απαντηση και απο αυτους.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #679 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:24 »
Σε συνέχεια της κατάθεσης εμπειρίας στις 10 μέρες με το ICE εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2951.msg83725.html#msg83725

συνεχίζω μετά την χρήση του για 28 μέρες, μέχρι σήμερα.

Τα υπέρ και τα κατά είναι όπως είναι τότε:
- Στα υπέρ, καθαρό - νόστιμο - βολικό - αυτονομία.
- Στα κατά, η ποιότητα κατασκευής, δηλαδή: εύθραυστη δεξαμενή και ρυθμιστής τζούρας, από λεπτότερο πλαστικό απ' ότι θα έπρεπε. (Δεν έσπασαν ακόμα όμως...)

Για τους ατμοποιητές του και το καμένο:

Όταν το πρωτοπήρα, σκάλιζα και γυρνούσα τον ρυθμιστή τζούρας σαν παιχνίδι. (Να φανταστείτε ότι αρχή μου φάνηκαν σφικτοί, και τους έφερα μερικές γύρες 'για να στρώσουν'...) Στις 3 μέρες, ο Νο1 άτμο άρχισε το καμένο. Την τέταρτη τον άλλαξα με τον Νο2. Αυτός δεν έβγαλε ποτέ καμένο.
Εδώ και μια βδομάδα περίπου όμως, πρόσεξα να πέφτει η απόδοση του Νο2. Λιγότερη γεύση, λιγότερο χτύπημα, σαν να μπούκωνε όλο και περισσότερο.
Περιποιήθηκα και τους δύο με ολονύχτια μπάνια σε νεράκι και dry burning. Ο Νο1 συνήλθε, και με λίγη προσοχή - έβγαλε το χούι να μην θέλει όρθιο το ice για να μην βγάζει καμένο - δουλεύει μια χαρά. Ο Νο2 τίποτα, αργεί να ξεκινήσει να βγάζει ατμό, και ούτε βγάζει όσο θα έπρεπε.
Χρησιμοποιούσα τον Νο1 λοιπόν, και ξαφνικά χτες μετά από ένα γέμισμα σταμάτησε να δουλεύει. Πάπαλα. Τέλος.
Παρήγγειλα κατευθείαν (στις 10:25) νέο άτμο και ξεκίνησα να παιδεύομαι όπως παλιά, με 510-ego-901-τους LR τους - opw - 401 - DX cigs - κλπ. Άντε πάλι βαμβακάκια, χαρτοπετσέτες, σταγονίτσες, μπουκαλάκια... Επιβεβαιώνω εδώ πως οι άλλοι ατμοποιητές αδειάζουν την μπαταρία του ice 2, 3 φορές (ή και παραπάνω) πιο γρήγορα από τον δικό του (και δεν λέω για τους LR).
Ήμουν σίγουρος όμως πως ήταν ευκαιρία να αποδειχθεί πως δεν είναι τόσο πια καλύτερο από το απλό ego με τους κλασικούς άτμο, και παρήγγειλα και φρέσκους 510/901 και ήρθα στην δουλειά σήμερα φορτωμένος με όλα τα συμπράγκαλα για να συγκρίνω.
Όντως, έφτασε το κούριερ - την επόμενη μέρα από την παραγγελία, στην επαρχία, μπράβο funstore - τσέκαρα την παραγγελία, και σύνδεσα τον άτμο στο ice.
(Στο φακελάκι του ατμοποιητή έγραφε απέξω να ρίξουμε μια σταγόνα μέσα στον κύλινδρο πριν την πρώτη χρήση, πράγμα που έκανα και λειτούργησε κανονικά από την πρώτη τζούρα.)

Και θυμήθηκα γιατί το χρησιμοποιούσα ένα μήνα αποκλειστικά.

- Το Ice δίνει καλά όλες τις γεύσεις, ενώ οι υπόλοιποι άτμο έχουν γούστα - άλλος για τις φρουτένιες, άλλος για τις γεύσεις του καφέ, άλλος για τις τσιγαρίσιες.
- Δίνει καλό χτύπημα με τα low υγρά που χρησιμοποιώ.
- Δίνει ωραία, γεμάτη, εύκολη τζούρα και μπόλικο ατμό.
- Με το ice μπορείς να αλλάζεις γεύση κάθε 6-7 σταγόνες, γρήγορα και καθαρά, χωρίς διάστημα ανακατεμένης γεύσης.
- Το μόνο σκούπισμα με χαρτοπετσέτα που θέλει, είναι μετά το γέμισμα, αν 'δακρύσει' εκεί που βιδώνει η δεξαμενή στον άτμο.
- Έχει σταθερή απόδοση, δεν μπουκώνει, δεν αδειάζει.

Και ξαναέβαλα όλα τα συμπράγκαλα στα κουτιά τους.

Φθορές:
Στο λαστιχάκι όπου πιάνει ο ρυθμιστής τζούρας στην μία μπαταρία, η σχισμή έκλεισε λίγο, και πλέον για να έχω ίδια τζούρα, έχω αυτή η μπαταρία ρυθμισμένη σχεδόν στο τέρμα ανοιχτό ενώ την άλλη αρκετά προς τα δεξιά. Δεν είναι τίποτα, αν σφηνώσω κάτι στην μέση της σχισμής θα την κρατάει ανοιχτή - το ιδανικό θα ήταν σιλικόνη, αλλά θέλει μικροσκοπική ποσότητα και είναι δύσκολο - δεν βαριέσαι.
Άλλο: Επειδή, όταν αλλάζω μπαταρία δεν πέφτει στο ίδιο σημείο το επιστόμιο, συχνά το γυρνούσα χωρίς να το βγάλω. Στο ένα τανκ πλέον γυρνάει υπερβολικά εύκολα και δεν σφηνώνει όσο το άλλο. Λάθος μου.
Άλλο: Μετά από πέσιμο, στο ένα τανκ έφυγε το πάνω τμήμα - το ασημί καπάκι. Το ξανακούμπωσα και δεν έβγαλε πρόβλημα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο από τα δύο τανκ συνέβη αυτό.
Επίσης, σε μία μπαταρία έχει αρχίσει να ξεφτίζει η ασημί βαφή στο μπρος της μπαταρίας. Σύντομα, πιθανόν, όλο το μπροστινό καπάκι να είναι διαφανές. Στην άλλη μπαταρία δεν ξεκίνησε καν να ξεφτίζει.

Το κόστος του άτμο είναι 9€, με την έκπτωση και τον ΦΠΑ στα 9,40€. Δεν έχω πρόβλημα να παίρνω δύο ή και τρεις τον μήνα, για να έχω το ice ακμαιότατο. Τριάντα ευρώ; Σε πέντε μέρες κάπνιζα τόσα...
Πιθανόν οι χαλασμένοι άτμο μου να επισκευάζονται με διαδικασία ανάλογη με αυτές που περιγράφονται στο φόρουμ για τον ego-T, αντικατάσταση φυτιλιού κλπ. Δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει σε ego-T, δεν έχω εργαλεία και χώρο, και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία.

Εν κατακλείδι: ICE και πάλι ICE, με διαλείμματα με fog σε χαλαρωτικές γευστικές περιστάσεις στο σπίτι.
Καλά ατμίσματα!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 12:30 από Λιάκουρας »

Αποσυνδεδεμένος dinosg7

• *
  • 26
« Απάντηση #680 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 21:09 »
Στο ice μπορουμε να βαλουμε μπαταρια ego?

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #681 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 21:23 »
με τον καταληλο ανταπτορα ναι
απ' ευθειας οχι >:(

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #682 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 21:36 »
Δες φώτο στο αβατάρ μου, καθώς και την απάντηση #549 του vrs5
που στέλνει τις φώτο μου, σχετικά με αυτό που ρωτάς.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #683 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 04:56 »
Δε μπορείτε να απαντήσετε με μια καλή πρόταση???....Ναί με 801-510 ή αυτό που αντιστηχεί πραγματικά???
Τί φοβάστε μη πέσει έξω το μαγαζί... ???
Έλεος :wall: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #684 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 09:58 »
εγώ πάντως το παραγγειλα απο την μαμά εταιρεία κ μου στοιχισε κ φθηνότερα...το περιμένω από βδομάδα να το δοκιμάσω και εγω.....

• 638
« Απάντηση #685 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:11 »
εγώ πάντως το παραγγειλα απο την μαμά εταιρεία κ μου στοιχισε κ φθηνότερα...το περιμένω από βδομάδα να το δοκιμάσω και εγω.....
Πού βρήκες να το δίνουν λιανικής; Μπορείς να στείλεις το λινκ;

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #686 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:30 »
θα σου στείλω pm....

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #687 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:20 »
Δε μπορείτε να απαντήσετε με μια καλή πρόταση???....Ναί με 801-510 ή αυτό που αντιστηχεί πραγματικά???
Τί φοβάστε μη πέσει έξω το μαγαζί... ???
Έλεος :wall: :idiot1:
Στην απάντησή μου #525 επί του θέματος, έχω πει πρώτος, ότι έχω κάνει την μετατροπή, και ότι με αντάπτορα 801-510 έχω το ICE με EGO μπαταρία.
Επίσης σε επόμενο μήνυμά μου έχω πει ότι δεν το συνιστώ.
Όποιος διαβάζει το φόρουμ, τα βλέπει όλα.
Πάλι θάλασσα τα έκανες... :tongue_smilie: :thumpdown:

Φίλε μου δεν μπορείς να ξέρεις την συνομιλία που έχουμε για το θέμα.... και με π.μ..

και εσύ πετιέσαι σαν την σούστα....
[/u]

Από μαγκακία, από εξυπνάκηδες, και από ξερόλες... χορτάσαμε... :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αν δεν ικανοποιείσαι με το άτμισμα... δεν σου φταίει κανείς από το φόρουμ.... βρες την λύση.. :tongue_smilie:

Σου έχω ξαναπεί.... ότι κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι συναισθηματικά και ατμιστικά παιρνάς δύσκολη φάση.
Αλλιώς δεν εξηγείται το σαλτάρισμα σου ;)

Υ.Γ. Φίλε μου, έλα και σε καμία συνάντηση ατμιστών... :thumpup: :thumpup:,
όχι μόνο να κρύβεσαι και να λες λες λες... κατσαπλίστικες μπούρδες μέσα από το φόρουμ.
Και να λες μόνο την άποψή σου για το εκάστοτε θέμα, πάει στο καλό.... αλλά εσύ βάλεις άνανδρα και επί προσωπικού.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 12:05 από fotis67 »

Αποσυνδεδεμένος T5OLIAS

• *
  • 46
« Απάντηση #688 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:51 »

θα μπορούσα να το έχω και εγώ σε πμ? με ενδιαφέρει άμεσα

• 638
« Απάντηση #689 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 12:11 »
Μήπως μπορεί κανείς να δοκιμάσει αν ταιριάζουν στο ice τα πάσα του 808D?
[edit] Δοκίμασα τώρα με ατμοποιητή 801 και αντάπτορα 801-901. Δεν βιδώνουν... fotis67, πώς τα ταίριαξες;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2011, 12:21 από Λιάκουρας »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450347 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F