vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

531 επισκέπτες, 7 χρήστες
thanoulis, Ducati.Jimakos, manoslykos, camber, Milarepa, stauros53, poseidon

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Φύλο: Άντρας
  • Όλα είναι ατμός...!!!
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #570 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 20:59 »
μιας και πιάσαμε το θέμα τουλάχιστον να τα λέμε και σωστά:

δεν υπάρχει li-po (λιθίου φωσφόρου) έτσι σκέτα

η τεχνολογία είναι LiFePo4 και όντως αναγνωρίζεται ως η πιο ασφαλής χημεία για μπαταρίες λιθίου
Νομίζω οτί μιλάς σωστά.
Και με φίλους μου ηλεκτρονικούς, μου έλεγαν ... άλλη η μπαταρία ιόντων λιθίου, και άλλη η μπαταρία ιόντων λιθίου και επί πρόσθετα LiPo.
Και ότι η δεύτερη μπαταρία είναι η εξέλιξη της πρώτης.
Μπορεί και να κάνω λάθος ως προς την ακριβή ονομασία των μπαταριών.

« Απάντηση #571 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 21:19 »
Για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_ion_battery στην ενότητα Ηλεκτροχημείας εξηγεί τους διάφορους τύπους που κυκλοφορούν μαζί με πληροφορίες για την τάση τους (Volt) και το φορτίο τους (mAh).

Για την υποκατηγορία lifepo4:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium_iron_phosphate_battery

Γενικά πάντως σε μπαταρίες ego (όπως είναι και αυτές στο ice) δεν υπάρχει διαφορά λόγω του ότι έχουμε ηλεκτρονικά κυκλώματα (mosfet) που εξασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχει εκτροπή από τα επιτρεπτά όρια φόρτισης / αποφόρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.gpbatteries.com/html/pdf/Li-ion_handbook.pdf

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #572 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 21:20 »
μιας και πιάσαμε το θέμα τουλάχιστον να τα λέμε και σωστά:

δεν υπάρχει li-po (λιθίου φωσφόρου) έτσι σκέτα

η τεχνολογία είναι LiFePo4 και όντως αναγνωρίζεται ως η πιο ασφαλής χημεία για μπαταρίες λιθίου

το li-po ετσι οπως γραφτηκε σημαινει ''πολυμερών λιθίου'' το ειχε βγαλει πολυ παλια η ericsson στα κινητα της (πριν γινει sony ericsson) :thumpup:

πηγη
http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=23533.0

Αποσυνδεδεμένος gfk

• *
  • 31
« Απάντηση #573 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 17:26 »
ALD ego-808 αλλιώς Funstore ICe... μετά από σχεδόν μιάμιση εβδομάδα ατμισματος ήρθε η ώρα της κατάθεσης των εντυπώσεων...
Από πλευράς ευκολίας παιχνιδάκι.. γεμίζεις το δοχείο χωρητικότητας 1,8μλ βιδώνεις τον ατμοποιητη τον ποτίσεις με 2-3 σταγόνες από το υγρό βιδώνεις την μπαταρία κ φουμάρεις...

Τις πρώτες 2 μέρες πειραματιζόμουν με τον ρυθμιστή "τζούρας" να πω εδω ότι η "μοντα" αυτή μου άρεσε ιδιαίτερα αφού προσαρμόζω την τζουρα όπως επιθυμώ την δεδομένη στιγμή. Βέβαια μέχρι να το συνηθίσω ήταν λίγο.. χμ αλλά τώρα το απολαμβάνω.
Κ μιας κ μίλησα για απόλαυση ας αναφερθώ κ στην παράγωγη του ατμού...
Πυκνός καπνός, πιο γεμάτος από το hybrid κ με πολύ καλό χτύπημα για μένα! Αυτό όμως όταν δεν μας έρθει το "καμένο" που έχει αναφερθεί αρκετές φορές για την συσκευή. το καμένο εμένα μου παρουσιάστηκε από τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιούσα, με τις γνώστες πατέντες ( ξεβίδωμα μέχρι να σκάσει φουσκάλα, dry burn κ φύσημα) προσωρινά, στην δικια μου περίπτωση, λύνουν το πρόβλημα. (Έχω σκοπό να το ψάξω το θέμα το καμένου σε βάθος χρόνου κ χρήσης και ελπίζω να επανέλθω με μια λύση.)
Γευστικά τώρα νομίζω πως αποδίδει τις γεύσεις αρκετά ικανοποιητικά, ειδικά τις φρουτενιες.  Μέχρι να "στρώσει" ο ατμοποιητης είχα μια έντονη πλαστηκιλα στην γεύση, φανταστείτε μια ανάλογη γεύση όπως η μυρωδιά που έχει το κουτί του όταν το πρωτοανοίξατε...μπλιαχ... αλλά αυτό μόνο τις πρώτες μέρες!
Από κατανάλωση υγρού έχει λίγο τσιμπημένη, δεν μπορώ όμως να εκφέρω πλήρη άποψη γιατί δεν το γεμίζω ποτέ πλήρως καθώς θέλω να αλλάζω τις γεύσεις μου...

Από μπαταρία τώρα...manual μπαταριές με μπουτον 650mah, έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία. Για μένα που ατμιζω αρκετά μου κρατανε  7-8 ώρες και φορτίζουν σε 2 με 2μιση ώρες :thumpup:
Με 3 χρωματικές ενδείξεις για το ποσοστό που απομένει, (μπλε από 100%-80% πορτοκαλί από 80%-10% κ κόκκινο 10%κ κάτω)να σημειώσω πως το πορτοκαλί χρωματάκι είναι αυτό που επικρατεί καθώς το μπλε κρατεί για καμιά 10αρια τζούρες κ το κόκκινο για 2-3 τζούρες όποτε σωστή επιλογή μιας κ στο σκοτάδι φαίνεται σαν καύτρα από πούρο  :laugh1:
Α, η απόδοση τους είναι σταθερή εκτός από τις τελευταίες τζούρες όπου είναι αέρας κοπανιστός...
υποσημείωση: Οι μπαταριές του είναι αφόρτιστες κ θέλουν τουλάχιστον 1 ώρα φόρτιση πριν την πρώτη χρήση ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά.
Οι λειτουργία τους κλειδώνει με 3 συνεχόμενα πατήματα και ξεκλειδώνει με άλλα 3 συνεχόμενα, εμποδίζοντας την άσκοπη λειτουργία κ αποτρέποντας ζημιά του ατμοποιητη κατά την μεταφορά. Να προσθέσω την ύπαρξη του καπακιού για την μεταφορά, το οποίο όταν το βάλουμε μοιάζει με στυλό. Εμένα προσωπικά δεν μου χρειάστηκε καθώς έχω θηκούλα, άλλα είναι στα συν του.

Ένα ακόμα θετικό είναι το ότι μέσα στην συσκευασία περιέχει (πέραν των 2 δοχείων , 2 ατμοποίησαν 2 μπαταριών φορτιστή usb επιτοιχιου ανταπτορα κ των οδηγιών χρήσης στα μεν αγγλικά σε φυλλάδιο με έγχρωμες φωτογραφίες κ στα δε ελληνικά σε ασπρόμαυρη Α4 εκτύπωση) 5 συσκευασμένα ανταλλακτικά επιστόμια από πλαστικό για αυτούς που δίνουν σημασία στην υγειηνη. (Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η αίσθηση στα χείλια μου κ προσάρμοσα πάνω το καταπληκτικό επιστόμιο από το Hybrid)

Επιτρέψτε μου να σχολιάσω λίγο την κατασκευή του από ποιοτικής άποψης. Με μια λέξη φτηνιάρικο... Το καταλαβαίνεις εκ πρώτης όψεως και εκ πρώτης όσφρησης... πλαστικιλα σε όλο του το μεγαλείο... Κατά συνέπεια υπερβολική προσοχή στο βίδωμα και στο σφίξιμο των μερών του, προσοχή μην σας πέσει από ψηλά γιατί κατά 99% θα σπάσει.

Ας συνοψίσω τα υπέρ και τα κατά σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη:

Υπέρ:
Εύκολο στην χρήση
Ικανοποιητικότατη παραγωγή ατμου, χτυπηματοσ και γεύσης
Ρύθμιση για χαλαρή-σφιχτή τζούρα
Εμφανείς η στάθμη του υγρού στο δοχείο για να μην μας στεγνώσει
οπτική ένδειξη με τα 3 χρώματα για το υπόλοιπο της μπαταριάς
Καπάκι για την μεταφορά
γρήγορη φόρτιση των μπαταριών

Κατά:
Βγάζει "καμένο"
φτωχή ποιότητα κατασκευής και με βάση αυτό θα πω ότι είναι ακριβούτσικο για αυτο που είναι, ποιοτικά πάντα.
Δεν υπάρχουν (όχι ακόμα τουλάχιστον) ανταλλακτικά δοχεία τα όποια ραγίζουν για πλακά.

Συμπερασματικά:
Το ICe  θα ήταν μια καταπληκτική συσκευή Η.Τ εάν ξεπερνιόταν το πρόβλημα με το καμένο στην γεύση και εάν η ποιότητα κατασκευής δεν ήταν τόσο... "κινέζικη".
Παρόλα αυτά εμένα με ικανοποιεί αρκετά κ θα την συνιστούσα σε κάποιον ο οποίος θέλει να μεταβεί στο Η.Τ από το Κ.Τ ανεξαρτήτως του πόσο κάπνιζε και αυτό λόγο της ευκολίας χρήσης και του ότι μπορεί εύκολα να αλλάξει το υγρό που ατμίζει καθώς ένας νέος χρήστης Η.Τ μέχρι να κατασταλάξει σε κάποιο συγκεκριμένο eJuice έχει μπροστά του αρκετές δοκιμές.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #574 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 17:52 »

Από μπαταρία τώρα...manual μπαταριές με μπουτον 650mah, έχει αρκετά μεγάλη αυτονομία. Για μένα που ατμιζω αρκετά μου κρατανε  7-8 ώρες και φορτίζουν σε 2 με 2μιση ώρες :thumpup:

Σε μένα πάντως θέλει από 45' - 55' και είναι έτοιμη.

Αποσυνδεδεμένος gfk

• *
  • 31
« Απάντηση #575 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 17:54 »
Σε μένα πάντως θέλει από 45' - 55' και είναι έτοιμη.
Τελειωμενη τελειως? Εγω την αφηνω μεχρι τελευταιας τζουρασ...

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #576 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 17:56 »
Τελειωμενη τελειως? Εγω την αφηνω μεχρι τελευταιας τζουρασ...
Μόλις ανάψει κόκκινο. Δεν συντρέχει λόγος μέχρι τελευταίας τζούρας, αφού πάντα έχω την 2η μαζί πλήρως φορτισμένη.

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #577 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 19:03 »
Συμπερασματικά:
Το ICe  θα ήταν μια καταπληκτική συσκευή Η.Τ εάν ξεπερνιόταν το πρόβλημα με το καμένο στην γεύση και εάν η ποιότητα κατασκευής δεν ήταν τόσο... "κινέζικη".

Πολλα ++++.
To εχω πει κι εγω πολλες φορες...το μηχανακι ειναι αψογο σχεδιαστικα, και πολυ εξυπνο, ομως υστερει σημαντικα σε ποιοτητα κατασκευης κατι που σε καποιες περιπτωσεις το καθιστα και αναξιοπιστο.  :hmmm:

Μεχρι στιγμης εχω αλλαξει (ευτυχως μεσω εγγυησης με καλυψε το funstore οπως οφειλε) 1 φορτιστη, 1 τανκ, 1 μπαταρια και εναν ατμοποιητη. Και δε κανω καμια ιδιαιτερη χρηση, απεναντιας ειμαι και προσεκτικος. :o

Αν η νεα παρτιδα που περιμενει το funstore οπως ειπε ο Περικλης ειναι καλυτερη ποιοτητικα -πραγμα που θελει χρονο για να το δοκιμασουμε- και λυσει τα προβληματα της πρωτης φουρνιας, τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για ενα καταπληκτικο και πρωτοποριακο προιον.  ;)

Y.Γ. Ενα ευχαριστω στον Κωστα για την αψογη εξυπηρετηση του, προκειται για τον αντιπροσωπο του funstore στο Αιγαλεω κοντα στο γηπεδο, και του ευχομαι και καλες δουλειες και διαδικτυακα! :)

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #578 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 19:45 »

Αν η νεα παρτιδα που περιμενει το funstore οπως ειπε ο Περικλης ειναι καλυτερη ποιοτητικα -πραγμα που θελει χρονο για να το δοκιμασουμε- και λυσει τα προβληματα της πρωτης φουρνιας, τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για ενα καταπληκτικο και πρωτοποριακο προιον.  ;)

ΟΠΑ...ΟΠΑ...στάκα... >:( >:(

Δηλαδή το φαν περιμένει ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ?? θα το ονομάσει ice 2???  ΑΝ όχι και αποδειχτεί οτι η νέα παρτίδα έχει ΕΣΤΩ και ΜΙΑ (1) διαφοροποιήσει απο την πρώτη φουρνιά (προς το καλύτερο βέβαια)....τότε ΕΓΩ τι ήμουνα ο μ@##καΣ?? το πειραματόζωο ??? :angry_orange: :angry_orange: ΑΠΑΙΤΩ  >:( τότε την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με το νέο...ΑΝ ΟΧΙ τότε απλά υπάρχουν και ΝΟΜΟΙ...

Για να μην παρεξηγηθώ, υποθετικά μιλάω ΑΝ ισχυει κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #579 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 20:45 »
ΟΠΑ...ΟΠΑ...στάκα... >:( >:(

Δηλαδή το φαν περιμένει ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ?? θα το ονομάσει ice 2???  ΑΝ όχι και αποδειχτεί οτι η νέα παρτίδα έχει ΕΣΤΩ και ΜΙΑ (1) διαφοροποιήσει απο την πρώτη φουρνιά (προς το καλύτερο βέβαια)....τότε ΕΓΩ τι ήμουνα ο μ@.....κας?? το πειραματόζωο ??? :angry_orange: :angry_orange: ΑΠΑΙΤΩ  >:( τότε την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με το νέο...ΑΝ ΟΧΙ τότε απλά υπάρχουν και ΝΟΜΟΙ...

Για να μην παρεξηγηθώ, υποθετικά μιλάω ΑΝ ισχυει κάτι τέτοιο.

Βγήκε το καινούριο φορντ φιέστα. Πήγα στην αντιπροσωπεία και απαίτησα να μου αλλάξουν το παλιότερο μοντέλο που έχω, με το καινούριο. Δεν δέχτηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί...

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #580 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 20:46 »

Βγήκε το καινούριο φορντ φιέστα. Πήγα στην αντιπροσωπεία και απαίτησα να μου αλλάξουν το παλιότερο μοντέλο που έχω, με το καινούριο. Δεν δέχτηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί...

Σηκωσε το χέρι σου....γιατί είπες ....κοτσάνα!!!

EIPA...εφόσν δεν το ονομάσει ice 2!!!!

και στο αναλύω.... αγόρασες το φιεστα...και αποδείχτηκε οτι έχει κάποια προβλήματα και φαίνεται φτηνιάρικη κατασκευή. Ο αντιπρόσωπος έχει παραγγείλει και 2η παρτίδα ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που προφανώς δεν θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα...και πάει ο φίλος και το αγοράζει μετά με τα ίδια χρήματα το ΙΔΙΟ φιέστα...  εσύ δηλώνεις ευχαριστημένος???  :o :o
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 21:19 από bazexa »

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #581 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 20:58 »
 :wall:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #582 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 22:28 »

και στο αναλύω.... αγόρασες το φιεστα...και αποδείχτηκε οτι έχει κάποια προβλήματα και φαίνεται φτηνιάρικη κατασκευή. Ο αντιπρόσωπος έχει παραγγείλει και 2η παρτίδα ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που προφανώς δεν θα υπάρχουν αυτά τα προβλήματα...και πάει ο φίλος και το αγοράζει μετά με τα ίδια χρήματα το ΙΔΙΟ φιέστα...  εσύ δηλώνεις ευχαριστημένος???  :o :o

Σαφώς και δε δηλώνει ευχαριστημένος αλλά και τί θα πάει και θα πει μετά δώσε μου το καινούργιο και θα του πει ο.κ.?Στέκει? :nope:
Απλώς θα καταλάβει αργά ή γρήγορα αυτό που κατάλαβαν και άλλοι....

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #583 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 22:30 »

Σε αυτές τις περιπτώσεις όπου από την εταιρεία υπάρχει παραδοχή ελαττωματικής - προβληματικής παρτίδας, υπάρχει απόσυρση και αντικατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #584 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 22:34 »
Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ ξέρω πως καλύπτεται απ το service και όχι για αντικατάσταση εκτός αν έχει κάτι το αξιοπρόσεχτα επικίνδυνο.
Αλλά εδώ μιλάμε για η/τ και όχι για αμάξι οπότε ότι παρεμφερές και να συζητάμε,πιστεύω,είναι άτοπο. ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110815 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375109 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F