vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

536 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, epyloxias, Milarepa, stauros53, manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #555 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 22:17 »
[spoiler]@ atmomixani
λέει κάτι σχετικό με το ego 808 η κυρία Πυργάκη  :confused1: [/spoiler]
[spoiler]Μονο ;  :laugh1: :laugh1: :lotpot: :lotpot: :heat: [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος vterm

• *
  • 13
« Απάντηση #556 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 03:55 »
Tώρα φεύγω, γιατί απέναντι από το σπίτι μου(σε εκδήλωση), σε λίγο θα τραγουδήσει η μεγάλη...
Φυλιώ Πυργάκη :thumpup: :thumpup: :thumpup:
 :bye: :bye: :bye:
[spoiler]Πωπω ρε φίλε, εγώ θα είχα ήδη μετακομίσει....
Κινδυνεύεις να ξαναρχίσεις το κάπνισμα με κάτι τέτοια.....[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #557 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 04:35 »
[spoiler]Πωπω ρε φίλε, εγώ θα είχα ήδη μετακομίσει....
Κινδυνεύεις να ξαναρχίσεις το κάπνισμα με κάτι τέτοια.....[/spoiler]

[spoiler]Γιατί εσύ φίλε τσαικοφσκι ή μπαχ ακούς... :)) ;)

Εγώ ακούω όλα τα ακούσματα... από ντίσκο.. ποπ... νιου γουειβ,, έως σκληρό ροκ...!!!

Αλλά όταν πρόκειται να ακούσω κλαρίνο :thumpup: και λόγω που είμαι από την Ήπειρο, Άρτα... κάνω τούμπες..... και αν πρόκειται για την κορυφαία γυναικεία φωνή του Δημοτικού τραγουδιού ΦΥΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ... τις βγάζω το καπέλο :respect: :respect::thumpup: :thumpup: :thumpup:
Σημειωτέο την εκδήλωση την τίμησαν πάνω από 3000 κόσμο, εκ τον οποίο το 60% ήταν νεολαία, και μάλιστα πολύ νεολαία..... πήξαμε στα πιπίνια ;) ;) ;) :)) :)) :))
Και το ICE μου πήρε φωτιές ;) 8) :))[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος vterm

• *
  • 13
« Απάντηση #558 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:07 »
[spoiler]Γιατί εσύ φίλε τσαικοφσκι ή μπαχ ακούς... :)) ;)

Εγώ ακούω όλα τα ακούσματα... από ντίσκο.. ποπ... νιου γουειβ,, έως σκληρό ροκ...!!!

Αλλά όταν πρόκειται να ακούσω κλαρίνο :thumpup: και λόγω που είμαι από την Ήπειρο, Άρτα... κάνω τούμπες..... και αν πρόκειται για την κορυφαία γυναικεία φωνή του Δημοτικού τραγουδιού ΦΥΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ... τις βγάζω το καπέλο :respect: :respect::thumpup: :thumpup: :thumpup:
Σημειωτέο την εκδήλωση την τίμησαν πάνω από 3000 κόσμο, εκ τον οποίο το 60% ήταν νεολαία, και μάλιστα πολύ νεολαία..... πήξαμε στα πιπίνια ;) ;) ;) :)) :)) :))
Και το ICE μου πήρε φωτιές ;) 8) :))[/spoiler]

[spoiler]Καλά έκανες και μου το διευκρίνισες!! Έτσι όπως το είπες το "τώρα φεύγω γιατί..." μου δόθηκε η εντύπωση ότι ήρθε η Πυργάκη, και έχεις τάσεις φυγής και φεύγεις από το σπίτι για να μην ακούς....
Αλλά εσύ μάλλον έφευγες από το σπίτι για να πας στην εκδήλωση!!  :wall:
Τώρα το τι ακούω και πως το ακούω δεν έχει σημασία...Εκείνο που θα σου πως όμως είναι το εξής...Μήπως έχεις δει την πρώτη ταινία του James Bond με τον Daniel Craig (τον παπάρα που αντικατέστησε τον Pierce Brosnan). Σ' αυτή την ταινία λοιπόν (προς το τέλος της) τον έχουνε καθισμένο σε μία καρέκλα και του κάνουνε ένα βασανιστήριο....(όσοι το έχουνε δει καταλαβαίνουν τι εννοώ...)
Προτιμώ το συγκεκριμένο βασανιστήριο, από το να ακούσω τη γιαγιά με τις παραφωνίες της έστω και για ένα λεπτό...
(Βέβαια, θα ταλαιπωρηθεί άσχημα η επιδιδυμίδα μου  με το βασανιστήριο....)
Αλλά τι να κάνεις, γούστα είναι αυτά, έχει και η Πυργάκη το κοινό της, το σέβομαι, απλά κατάλαβα λάθος!! Sorry, Το παίρνω πίσω...
Cheers mate.[/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 06:28 από vterm »

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #559 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 13:00 »
[spoiler]Καλά έκανες και μου το διευκρίνισες!! Έτσι όπως το είπες το "τώρα φεύγω γιατί..." μου δόθηκε η εντύπωση ότι ήρθε η Πυργάκη, και έχεις τάσεις φυγής και φεύγεις από το σπίτι για να μην ακούς....
Αλλά εσύ μάλλον έφευγες από το σπίτι για να πας στην εκδήλωση!!  :wall:
Τώρα το τι ακούω και πως το ακούω δεν έχει σημασία...Εκείνο που θα σου πως όμως είναι το εξής...Μήπως έχεις δει την πρώτη ταινία του James Bond με τον Daniel Craig (τον παπάρα που αντικατέστησε τον Pierce Brosnan). Σ' αυτή την ταινία λοιπόν (προς το τέλος της) τον έχουνε καθισμένο σε μία καρέκλα και του κάνουνε ένα βασανιστήριο....(όσοι το έχουνε δει καταλαβαίνουν τι εννοώ...)
Προτιμώ το συγκεκριμένο βασανιστήριο, από το να ακούσω τη γιαγιά με τις παραφωνίες της έστω και για ένα λεπτό...
(Βέβαια, θα ταλαιπωρηθεί άσχημα η επιδιδυμίδα μου  με το βασανιστήριο....)
Αλλά τι να κάνεις, γούστα είναι αυτά, έχει και η Πυργάκη το κοινό της, το σέβομαι, απλά κατάλαβα λάθος!! Sorry, Το παίρνω πίσω...
Cheers mate.[/spoiler]

[spoiler]Καλημέρα καλημέρα.... :laugh1: :laugh1: :laugh1:[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #560 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 09:58 »
Παιδιά προσοχή στις ... πτώσεις.
Εμένα προχθές αργά το βράδυ μου έπεσε από το τραπέζι ...
Σκόρπισε ...
Το δαχτυλίδι στο οποίο εφαρμόζει το επιστόμιο ξεκόλλησε
και η δεξαμενή έκανε μία μεγαλοπρεπή ρωγμή.
Panic ...
Τσεκάρισμα στο funstore για ύπαρξη ανταλλακτικού και διαπίστωση ανυπαρξίας ...

Όξω η logo στιγμής και ... χειρουργική αποκατάσταση του ασθενούς.

Καλό ξέπλυμα του τανκ με νερό και κατόπιν με καθαρή βενζίνη.
"Άνοιγμα" της ρωγμής και προσεκτική εφαρμογή ελάχιστης κόλλας μόνο στο σημείο της ρωγμής,
 με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας.
Κατόπιν πίεση του τανκ και σκούπισμα της περιττής κόλλας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανής η κόλληση.
Αυτό ήταν ... κόλλησε.
Γέμισμα με νερό και φύσημα δυνατό (από τη μεριά του ατμο) βουλώνοντας με το δάχτυλο την τρύπα του επιστομίου,
για να τσεκάρω διαρροές και ... ωωωωπ!!!!
Μιά μικρότερη διαρροή από την άλλη μεριά, από μια μικρή ρωγμή που δεν φαινόταν ... Το τανκ έγινε σώβρακο τελικά??
Και τώρα??
Καλό φύσημα - στέγνωμα του τανκ και εφαρμογή πάλι ελάχιστης  ποσότητας κόλλας στη ρωγμή από την έξω μεριά,
με γρήγορο σκούπισμα.
Bingo!!!
Το τανκ κόλλησε!!!!
Κόλλησα και το δαχτυλίδι που εφαρμόζει το επιστόμιο και από τότε (ξανα)ατμίζω καααααάργα.

Κατά τα άλλα, από τις 26/8 που το χρησιμοποιώ κανένα πρόβλημα.
Ο ατμοποιητής παλικάρι και η μπαταρία (650) κρατάει 7-8 ώρες πριν ξαναμπεί στην πρίζα ...

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #561 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:22 »
Το θέμα του τανκ θα πρέπει να το αναφέρουμε στον αντιπρόσωπο της funstore.
Όντως δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό, όπως και επιστόμια.
Επίσης οι ατμο δίνονται στο χέρι  :eyesplash: και όχι σε συσκευασία. :wall:
Λες και τους έχει πάρει με το κιλό. Μου θύμισε όταν πάω να πάρω βίδες και μου τις βάζουν σε μια σχισμένη σελίδα από τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Είμαι λίγο περίεργος, τι να κάνουμε. :hmmm: :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #562 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:29 »
Καλημέρα, όντος προσοχή στις πτώσεις.... :'(
""Ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από χέσιμο"" :))

Επειδή έχω μείνει και εγώ με μία κασέτα-θήκη υγρού, ρώτησα στο funstore και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα διατίθεται και ως ανταλλακτικό 8)

Με τις μπαταρίες του είμαι ευχαριστημένος, περνώ και εγώ γύρω στις 7-8 ώρες.
Έμαθα ότι οι μπαταρίες του ICE είναι τεχνολογίας li-po και θεωρούνται καλύτερες από μπαταρίες σκέτο λιθίου. 

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #563 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 12:04 »
Με τις μπαταρίες του είμαι ευχαριστημένος, περνώ και εγώ γύρω στις 7-8 ώρες.
Έμαθα ότι οι μπαταρίες του ICE είναι τεχνολογίας li-po και θεωρούνται καλύτερες από μπαταρίες σκέτο λιθίου.

Έτσι όπως τα λέει ο Φώτης, το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα αποδειχθεί αυτό και στην πράξη. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #564 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 12:11 »
Α ρε Φώτη ...
Το μυαλό μου πήγε σ' εσένα όταν μου έπεσε (το ICE ντε ... :)

Ευτυχώς η εγχείρηση πέτυχε.
Κι εμένα έτσι μου είπαν από το Funstore.
Προς το τέλος του μήνα θα έχουν ...
Μέχρι τότε ...
Στοργή & Προδέρμ.

:D

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #565 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 12:41 »
Παιδιά προσοχή στις ... πτώσεις.
Εμένα προχθές αργά το βράδυ μου έπεσε από το τραπέζι ...
Σκόρπισε ...
Το δαχτυλίδι στο οποίο εφαρμόζει το επιστόμιο ξεκόλλησε
και η δεξαμενή έκανε μία μεγαλοπρεπή ρωγμή.
Panic ...
Τσεκάρισμα στο funstore για ύπαρξη ανταλλακτικού και διαπίστωση ανυπαρξίας ...

Όξω η logo στιγμής και ... χειρουργική αποκατάσταση του ασθενούς.

Καλό ξέπλυμα του τανκ με νερό και κατόπιν με καθαρή βενζίνη.
"Άνοιγμα" της ρωγμής και προσεκτική εφαρμογή ελάχιστης κόλλας μόνο στο σημείο της ρωγμής,
 με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας.
Κατόπιν πίεση του τανκ και σκούπισμα της περιττής κόλλας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανής η κόλληση.
Αυτό ήταν ... κόλλησε.
Γέμισμα με νερό και φύσημα δυνατό (από τη μεριά του ατμο) βουλώνοντας με το δάχτυλο την τρύπα του επιστομίου,
για να τσεκάρω διαρροές και ... ωωωωπ!!!!
Μιά μικρότερη διαρροή από την άλλη μεριά, από μια μικρή ρωγμή που δεν φαινόταν ... Το τανκ έγινε σώβρακο τελικά??
Και τώρα??
Καλό φύσημα - στέγνωμα του τανκ και εφαρμογή πάλι ελάχιστης  ποσότητας κόλλας στη ρωγμή από την έξω μεριά,
με γρήγορο σκούπισμα.
Bingo!!!
Το τανκ κόλλησε!!!!
Κόλλησα και το δαχτυλίδι που εφαρμόζει το επιστόμιο και από τότε (ξανα)ατμίζω καααααάργα.

Κατά τα άλλα, από τις 26/8 που το χρησιμοποιώ κανένα πρόβλημα.
Ο ατμοποιητής παλικάρι και η μπαταρία (650) κρατάει 7-8 ώρες πριν ξαναμπεί στην πρίζα ...

οντως προσοχη στις πτωσεις. αυτο ειναι δεδομενο. ενα πλαστικο πραγμα ειναι το τανκ και μαλιστα κινεζικο :yes:
Κατά τα άλλα και εγω απο τις 26/8 που το εχω κανενα προβλημα με τον πρωτο ατμοποιητη και μπαταρια 15 - 18 ωρες :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #566 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 18:00 »
Στοργή και προδέρμ...... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #567 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 20:47 »

Ποια η πηγή της πληροφορίας;

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #568 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 20:48 »
Ποια η πηγή της πληροφορίας;
Από το κατάστημα funstore.gr.

« Απάντηση #569 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 20:53 »
μιας και πιάσαμε το θέμα τουλάχιστον να τα λέμε και σωστά:

δεν υπάρχει li-po (λιθίου φωσφόρου) έτσι σκέτα

η τεχνολογία είναι LiFePo4 και όντως αναγνωρίζεται ως η πιο ασφαλής χημεία για μπαταρίες λιθίου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450559 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110835 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375156 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328429 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F