vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

352 επισκέπτες, 2 χρήστες
Doubt, maraki1308

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • Φύλο: Άντρας
  • το μεγεθος μετραει
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #405 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 22:49 »
που το αφισε να παω να το μαζεψω  :confused1: :confused1: :confused1:  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος taxtherapy

• *
  • 23
« Απάντηση #406 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 22:49 »
Πάντως για το hybrid που το έχει ο αδελφός μου λεει ότι δεν κρατάει πάνω Απο 10 μέρες το καρτο ότι δεν ξέρει ποτέ τελ το υγρό οπότε έχει πάντα μαζί του ένα καρτο και ένα υγρό ότι πέφτει η απόδοση της μπαταρίας εύκολα κλπ κλπ. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο χωρίς προβλήματα και εγώ προσωπικά αυτό το θεωρώ ταλαιπορια και όχι ευχαρίστηση. Μάλιστα όταν πήγα να το αγοράσω ρώτησα για το καμένο επειδή το είχα διαβάσει και μου είπαν όχι δεν βγάζει γεύση καμενου επίσης τους είπα ότι διαθετω χρήματα και παραπάνω για να πάρω κάποιο και να μην έχω προβλήματα και με διαβεβαίωσαν ότι είναι μια Χαρα. Ευχαριστώ που με ακούσατε γιατί είχα παει για ποτό δεν είχα πάρει τσιγάρα και όταν μου ειρθε η γεύση του καμενου φρικαρα .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 22:55 από taxtherapy »

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #407 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 22:57 »
Τσουχτερές τιμές το funstore? Έλεος! Τα αρώματα της flavourart τα έχει ίδια τιμή με τον κατασκευαστή, και έχει τα φθηνότερα ego της (ελληνικής) αγοράς!
Ας μην συγκρίνουμε με τις τιμές χοντρικής του κινέζου...

Για το ICE:

Όταν το πήρα δεν ήξερα πως δεν έπρεπε να παίζουμε με το ρυθμιστή. Μου φάνηκε σκληρός λοιπόν, τον έφερα μερικές σβούρες με το ζόρι να χαλαρώσει. Λοιπόν, στην τρίτη μέρα άρχισε λίγο καμένο, στην τέταρτη έγινε ανυπόφορος ο ατμοποιητής.

Έβαλα τον δεύτερο ατμοποιητή. Αυτή τη φορά, πρόσεχα να μην παίζω πολύ με τους ρυθμιστές (αν και ήταν τέρμα χαλαροί και στις δύο μπαταρίες από το προηγούμενο σκάλισμα, σε σημείο που να θέλει προσοχή όταν άλλαζα μπαταρία να μην γυρνάω και τον ρυθμιστή).
Με τον δεύτερο ατμοποιητή λοιπόν και με προσοχή στον ρυθμιστή λοιπόν, στις τέσσερις μέρες δεν είχα καθόλου καμμένο. Ντιπ. Τίποτα.

Πιστεύω λοιπόν πως έχει σημασία στην όλη λειτουργία του ICE η σωστή χρήση του ρυθμιστή.

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #408 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:02 »
Τσουχτερές τιμές το funstore? Έλεος! Τα αρώματα της flavourart τα έχει ίδια τιμή με τον κατασκευαστή, και έχει τα φθηνότερα ego της (ελληνικής) αγοράς! +1 νομιζω ...

• *
  • 23
« Απάντηση #409 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:04 »
Πάντως μου έχουν φύγει τα ματιά στο διάβασμα του φόρουμ και δεν έχω δει κάποιο όσο ακριβώ και να είναι να μην έχει πρόβληματα και να είναι εύκολο στην χρήση , πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μου πρότεινε κάτι τέτοιο
Ευχαριστώ

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #410 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:06 »
εχεις πμ  ;) αλλα τελιος απροβληματιστο δεν ξερω ουτε και εγω οποτε αν καπιος ξερει και εγω θελω ενα  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #411 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:07 »
Πάντως μου έχουν φύγει τα ματιά στο διάβασμα του φόρουμ και δεν έχω δει κάποιο όσο ακριβώ και να είναι να μην έχει πρόβληματα και να είναι εύκολο στην χρήση , πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μου πρότεινε κάτι τέτοιο
Ευχαριστώ

AN υπήρχε να είσαι σίγουρος θα είχαμε ΟΛΟΙ μόνο αυτό...

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #412 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:11 »
Μην λέμε υπερβολές. Η κλάση των ego δεν έχει σημαντικά προβλήματα. Και εγώ και πολλοί άλλοι με τέτοια κόψαμε το κ.τ.

Δεν υπάρχει ακόμα το τέλειο η.τ. Αυτά που υπάρχουν όμως, με λίγη προσπάθεια μπορούν να σε βοηθήσουν να κόψεις δια παντός το κ.τ, το οποίο είναι άλλωστε και ο στόχος.

Μετά, άρχισε να γκρινιάζεις μαζί μας για τα η.τ, τους αντιπρόσωπους, τους κατασκευαστές, τα υγρά, τους νομοθέτες κλπ. Θα ανακαλύψεις πως με καθαρά πνευμόνια η γκρίνια είναι πολύ δυνατότερη!!!

• *
  • 23
« Απάντηση #413 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:14 »
Πως θα το κοψω όμως όταν αντί για Ατμο έχω γεύση καμενου.
Τέλος πάντων σας ζαλισα ευχαριστώ για της απάντησης σας

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #414 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:15 »
Δεν υπάρχει ακόμα το τέλειο η.τ. Αυτά που υπάρχουν όμως, με λίγη προσπάθεια μπορούν να σε βοηθήσουν να κόψεις δια παντός το κ.τ, το οποίο είναι άλλωστε και ο στόχος. :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: και εμεις βοιθαμε οσο μπορουμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #415 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:18 »
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως η κατασκευή του ICE είναι αρκετά πρόχειρη. Ο ρυθμιστής, ότι πιό φθηνό υλικό, γυρνάει και μόνο που θα αφήσεις το τσιγάρο στο τραπέζι. Δεν μπορεί να κρατήσει τις όποιες ρυθμίσεις. Γι΄αυτό και το παράτησα μετά από μία εβδομάδα χρήσης. Το αστείο επίσης είναι πως μία μέρα που είχα τη δεύτερη μπαταρία στη τσέπη μου, ανακάλυψα την επομένη πως ο ρυθμιστής είχε φύγει τελείως από την μπαταρία.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #416 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 23:20 »
Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως η κατασκευή του ICE είναι αρκετά πρόχειρη. Ο ρυθμιστής, ότι πιό φθηνό υλικό, γυρνάει και μόνο που θα αφήσεις το τσιγάρο στο τραπέζι. Δεν μπορεί να κρατήσει τις όποιες ρυθμίσεις. Γι΄αυτό και το παράτησα μετά από μία εβδομάδα χρήσης. Το αστείο επίσης είναι πως μία μέρα που είχα τη δεύτερη μπαταρία στη τσέπη μου, ανακάλυψα την επομένη πως ο ρυθμιστής είχε φύγει τελείως από την μπαταρία.

Χμμμ  γιαυτό λες να πουλάνε ΕΞΤΡΑ και ρυθμιστές??? !!!  :wall: :)) :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #417 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 00:14 »
Πως θα το κοψω όμως όταν αντί για Ατμο έχω γεύση καμενου.
Τέλος πάντων σας ζαλισα ευχαριστώ για της απάντησης σας

[spoiler]Nαί βοηθάμε στο να κερδοσκοπούν εις βάρος μας και μετά να ερχόμαστε στο φόρουμ κ ότι ελλάτωμα βρίσκουμε να μας λένε ή να πιστεύουμε πως αιτία είμαστε εμείς. :wall:
Ή να μας έχουν παρασήρει 2-3 άτομα εκ του πονηρού και χωρίς να σκεφτούμε πως έχουμε χαλάσει τα λεφτά τα δικά μας ;)
Θα μου πεις και πως αλλιώς να δοκιμάσεις αν είναι καλό κάτι ή όχι,ή καλύτερο από το ήδη υπάρχον...Η γνώμη μου είναι πως δε χρειάζεται καν.Και φούρνοι βγαίνουν καλύτερα κ πληντύρια βγαίνουν καλύτερα,κλπ αλλά άμα σε καλύπτει κάτι ως που να σου χαλάσει ή να μη σε καλύπτει πια δεν αλλάζεις συνέχεια ούτε δοκιμάζεις.(εκτός αν χωρίς να το πάρουμε χαμπάρει μας κάνουν "πειραματόζωα" και υπερκαταναλωτές όπως με τα κινητά,τηλεωράσεις,κλπ ;) [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #418 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 00:33 »
Λοιπόν, μετά από 1 εβδομάδα χρήσης του ICe,
ο 1ος ατμο έχασε κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή και τα τίναξε!
Από χθές είχε φτωχή παραγωγή ατμού σε σημείο που το intellicig
έμοιαζε με fog μπροστά του...!
Μέχρι τώρα δεν είχα την παραμικρή αίσθηση καμμένου και ούτε στον 2ο ατμο.
Η μπαταρία αρχισε κάτι κόλπα και δεν θέλει να φορτίσει...
Σε γενικές γραμμές δεν είναι κάτι το διαφορετικό απο αυτά που έχουμε δει..
Καθε βδομάδα και άτμο, μπαταρία αμφιλεγόμενη, φτηνοκατασκευή και ακριβό!!!

Αλλά για να είμαι αντικειμενικός...
Όταν δουλεύει δεν υπαρχει!!! Ατμος, ατμος, ατμος...
Καμία σχέση με τα άλλα...
Ευτυχώς σε εμενα δουλεψε άψογα!

Γενικά εμεινα ικανοποιημένος...
Υ.Γ: Άντε να δούμε και το ego-w.....

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #419 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:03 »
Σε γενικές γραμμές δεν είναι κάτι το διαφορετικό απο αυτά που έχουμε δει..
Καθε βδομάδα και άτμο, μπαταρία αμφιλεγόμενη, φτηνοκατασκευή και ακριβό!!!
Καμία σχέση με τα άλλα...Ευτυχώς σε εμενα δουλεψε άψογα!

Γενικά εμεινα ικανοποιημένος...
Δούλεψε άψογα :o :confused1: Αφού λες πως ο ατμοποιητής κράτησε 1βδομάδα και η μπαταρία σε άφησε κ αυτή.Άμα κρατήσω και  αυτά με την υπογράμμηση μόνο ικανοποιημένος δε μου φαίνεσαι... :hmmm: Αυτές οι γραμμές είναι λιιιίγο αντιφατικές δε νομίζεις?!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114370 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450737 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110927 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375328 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F