vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

371 επισκέπτες, 5 χρήστες
laniel, maraki1308, Aoratix, manoslykos, Milarepa

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #360 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:05 »
τι να πω τοτε δεν θα τους εχει ανακαλιψει αλος  :laugh1: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #361 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 09:09 »
τι να πω τοτε δεν θα τους εχει ανακαλιψει αλος  :laugh1: :dontknow:
Δεν ξέρω σε αυτό να σου απαντήσω

Αποσυνδεδεμένος hobis

• **
  • 102
« Απάντηση #362 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 10:23 »
Εγώ συνεχίζω να ατμίζω απροβλημάτιστα χωρίς γέυση καμένου κάνοντας κάθε φορά που βάζω άλλη μπαταρία μια μικρή ρύθμιση. Αρχικα κράτησα την μπαταρία όρθια και σαν να θέλω να ατμίσω και έστριψα τέρμα δεξιά όπως έχει αναφέρει και άλλο μέλος,το δαχτυλίδι.  Μετά βίδοσα ατμοποιητή και μπαταρία και ατμίζοντας μικρές τζούρες έστριψα το δαχτυλίδι αργά - αργά αριστερά μέχρι να γίνει η τζουρα απο τελείως σφιχτή στο βαθμό που με ευχαριστή να ατμίζω(ελευθεροθή). Το στρίψιμο του δαχτυλιδιού (πρός τα αριστερά)ή ρυθμιστή φροντίστε να γίνετε πάρα πολύ λίγο σαν να μην κουνιέτε σχεδόν έτσι η τζούρα γίνετε πιο ελέυθερη και δεν έρχετε καμένο στην γεύση μας. Ελπίζω να βοήθησα και εγώ με την σειρά μου έστω και λίγο και να μην σας μπέρδεψα !!! :)

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #363 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 10:58 »
Kαλημέρα και απο εμένα παιδιά! κλείνω μια εβδομάδα σημερα με το ice με μηδέν προβλήματα!!! απλά εχω συμπεράνει οτι θα πρέπει να το αφήνετε σε ορθια στάση (με την μπαταρια να στηρίζεται) ωστε ο ατμοποιητής να ειναι πάντα μέσα σε υγρο,εγω αυτο κάνω και μεχρι στιγμής απολύτως κανένα προβλημα!
Επίσης σε καθε γέμισμα του tank περιμένετε κανένα τρίλεπτο πριν ξεκινήσετε το ατμισμα γιατι ετσι του δίνετε (του ατμοποιητη) τον απαραίτητο "χρονο" να μουσκεψει καλα και να μην δινει καμμενο η λιγοτερο ατμο κ.λ.π :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #364 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:18 »
Φίλε, σεβαστά όλα αυτά αλλά υποτίθεται ότι πήραμε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με καλύτερες προδιαγραφές απ΄ότι τα προηγούμενα. Τώρα άν πρέπει να σκεφτόμαστε να είναι πάντα όρθιο, να φυσάμε ή να ρουφάμε τσούφια που και που ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, τότε πιστεύω πως μάλλον εγώ προσωπικά την πάτησα και πέταξα τα λεφτά μου.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #365 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 11:34 »
Φίλε, σεβαστά όλα αυτά αλλά υποτίθεται ότι πήραμε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με καλύτερες προδιαγραφές απ΄ότι τα προηγούμενα. Τώρα άν πρέπει να σκεφτόμαστε να είναι πάντα όρθιο, να φυσάμε ή να ρουφάμε τσούφια που και που ή δεν ξέρω και γω τι άλλο, τότε πιστεύω πως μάλλον εγώ προσωπικά την πάτησα και πέταξα τα λεφτά μου.

ΔΕΝ ισχύουν αυτά που λένε  :-\, πρωφανώς θα τους έκατσε έτσι και να νομίζουν οτι χρειάζονται ΟΛΑ αυτα... 8)
Εγω και αναποδα το αφήνω και να παίζει ο γιος  :idiot1:(τρόπος του λέγην) και ξάπλα με τις ωρες μια χαρά δουλεύει. :respect:
Και όσο για την αλλαγή υγρού που λένε για 2-3-5-110 λεπτά, αφου ρε παιδιά ΙΔΗ ο ατμοποιητής είναι "μουσκεμένως" από το προιγούμενο υγρό....τι να μαουσκέψει άλλο???!! :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #366 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 13:14 »
ΔΕΝ ισχύουν αυτά που λένε  :-\, πρωφανώς θα τους έκατσε έτσι και να νομίζουν οτι χρειάζονται ΟΛΑ αυτα... 8)
Εγω και αναποδα το αφήνω και να παίζει ο γιος  :idiot1:(τρόπος του λέγην) και ξάπλα με τις ωρες μια χαρά δουλεύει. :respect:
Και όσο για την αλλαγή υγρού που λένε για 2-3-5-110 λεπτά, αφου ρε παιδιά ΙΔΗ ο ατμοποιητής είναι "μουσκεμένως" από το προιγούμενο υγρό....τι να μαουσκέψει άλλο???!! :hmmm:

:thumpup:
Συμφωνώ απολύτως.
Δε χρειάζεται να περιμένεις μετά το γέμισμα.
Ο ατμο είναι ήδη μουσκεμένος.

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #367 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 13:42 »
Συμφωνώ με τα παιδία παραπάνω....
Δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο Trick για να αποδώσει το τσιγαράκι...
Και εγώ στο τσαντάκι όπως να 'ναι το αφήνω και δεν τρέχει τίποτα...
Αυτό που κάνω είναι να σκουπίζω το συσσορευμένο υγρό (υγροποιημένο ατμό) στο
σφουγγαράκι κάτω απο το πιπάκι, όταν δώ ότι μπουκώνει...
Επίσης ο ρυθμιστής αέρα είναι ανοιχτός στο τέρμα (στο συγκεκριμένο Η.Τ έτσι το προτιμώ)

Τώρα όσον αφορά τα υγρά προσωπικά δεν έχω δεί κάποιο θέμα...
Εγω ατμίζω με ecopure kai e-smoke κανονικότατα...
Μήπως όσοι έχετε θέμα με το καμμένο έχετε κατα προτίμηση τον αέρα κλείστό
και ζορίζεται ο ατμοποιητής?
Αν όχι τότε ενδεχομένως να είναι ελλατωματική παρτίδα....

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #368 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 13:52 »
Adams το σφουγγαράκι βγάλτο.
Εμένα από το funstore μου είπαν να το βγάλω.
Μπαίνει από το εργοστάσιο σαν προστατευτικό.
Δεν προσφέρει τίποτα.
Μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει.
Πλύσιμο - φύσημα καλό στο επιστόμιο ,
για να φύγουν τα κατάλοιπα του ατμού που υγροποιούνται μέσα στις κυψέλες του
και είσαι έτοιμος.

Δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω ...
 :)

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #369 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 13:55 »

Αυτό που κάνω είναι να σκουπίζω το συσσορευμένο υγρό (υγροποιημένο ατμό) στο
σφουγγαράκι κάτω απο το πιπάκι, όταν δώ ότι μπουκώνει...

Συγνώμη , αλλά δεν έχεις βγάλει το σφουγαράκι???  ΑΥΤΟ είναι προστατευτικό (πακεταρισμα-να μην μπουν βρωμιες) ΠΡΕΠΕΙ να βγει. Κρατάει υγρό αυτο. Αλλωστε αν το βγαλεις θα δεις οτι το παχος του είναι 0.0001 χιλ. ΔΕΝ κάνει για τίποτα!!

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #370 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 13:57 »
και εγω το εβγαλα το σφουγγαρακι (ενω στην αρχη το ειχα) και ολα καλα.
κανενα προβλημα :D

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #371 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 14:00 »
Οκ...! O SpongeBob έφυγε!! ;D
Δεν μου είχε παρουσιάσει "θέμα" πάντως...
Ευχαριστώ παιδιά..! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kosmas

• *
  • 9
« Απάντηση #372 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 15:35 »
Σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου, μεχρι στιγμης και περιπου εδω και 2 ωρες που ατμιζω πολυ καλες οι εντυπωσεις, ουτε καμμενο ουτε τιποτα, αν και με αυτα που διαβασα εδω φοβηθηκα λιγο. Ατμιζω freedom της halo στα 6mg. Αποδιδει πολυ καλα την γευση και βγαζει πλουσιο ατμο, εχω την εντυπωση πως ο ατμος του ειναι λιγακι πιο θερμος απο το ego-t αλλα πιο ψυχρος απο τα carto, απο αυτα που εχω δοκιμασει τουλαχιστον.
Γενικα θετικες πρωτες εντυπωσεις, να δουμε στη συνεχεια πως θα παει, και επισης σημαντικο να δουμε ποσο θα διαρκουν οι ατμοποιητες του.

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #373 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 17:52 »
Παιδια εγω εγραψα την αποψη μου και πως το χειριζομαι εδω και μια εβδομαδα και δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και τα γραφω για να βοηθησω καποιους φιλους συνατμιστες που εχουν διαφορα προβληματακια και εχουν φρικαρει! Τωρα αν ο αλλος το πεταει στο ταβανι  :idiot1:η το κανει ψαροντουφεκο :idiot1: η δεν ξερω και εγω τι  no problem ο καθενας οτι νομιζει καλυτερο! (χωρις παρεξηγηση για τους φιλους συνατμιστες!) ;D

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #374 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 17:59 »
Αυτό που παρατήρησα σήμερα (μιας και είμαι σε οπτικη επαφή) οτι μόλις μου έδειξε κοκκινο την έβαλα για φωρτηση και σε 45' ήταν έτοιμη, πράσινο λαμπάκι.. :hmmm:
Ενώ με το hybrid το ήθελε το 6ωρο του :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375376 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328500 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F