vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

391 επισκέπτες, 7 χρήστες
stauros53, danys620, laniel, kmitkas, Sergios, billythekid, manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 15:43 »
Eνα update οσον αφορα το καμμενο.
Οταν σας βγαλει καμμενο, κανετε το εξης, οπως εχετε το πιπακι στο στομα (οχι σχολια ;D ) αντι να ρουφηξετε προς τα εξω, φυσηξτε προς τα μεσα (προς τον ατμοποιητη δλδ) και μετα συνεχιστε κανονικα το ατμισμα.Χωρις να πειραξετε καθολου το ρυθμιστη τζουρας.

Καντε το και πειτε εδω τα αποτελεσματα.Χτες το βραδυ ο ενας απο τους 2 μου εφερνε λιγο καμμενο (ισως επειδη ειχα πολυ vg μεσα) και εκανα αυτη δοκιμη και το προβλημα λυθηκε κατευθειαν. Και μετα οσες φορες το ξανακανε εγω φυσαγα προς τα μεσα κι ξαναεφτιαχνε. Καντε τη δοκιμη να δουμε τι γινετε.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 15:52 »
 :hmmm: αυτό σημαίνει πως δε κάνει σωστή τροφοδοσία στον ατμοποιητή,άρα φυσόντας  στέλνεις εσύ το υγρό στον ατμοποιητή. :hmmm: Aλλά αν γίνει πολλές επαναλαμβανόμενες φορές,δεν υπάρχει περίπτωση να αρχήσει και τις διαρροές?!Νομίζω θέλει λίγο προσοχή με το φύσημα.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 15:57 »
:hmmm: αυτό σημαίνει πως δε κάνει σωστή τροφοδοσία στον ατμοποιητή,άρα φυσόντας  στέλνεις εσύ το υγρό στον ατμοποιητή. :hmmm: Aλλά αν γίνει πολλές επαναλαμβανόμενες φορές,δεν υπάρχει περίπτωση να αρχήσει και τις διαρροές?!Νομίζω θέλει λίγο προσοχή με το φύσημα.

Ούτε αυτό είναι λύση...κάποιος παίρνει έτοιμο ητ  (εκτός αυτός που μπλέκει με μοντ) για να τραβάει τζούρες και να ατμίζει...όχι να φουσκώνει μπαλόνια. (τραμπακουλα δεν σου την λεω, απλά προβληματισμό βγάζω, άλλωστε έχω πάρει και εγώ)

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 16:50 »
Και γω θέλω το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο να μου παρέχει τα αυτονόητα.
Χθές ηρέμησα μετά την επικοινωνία μου με τον υπεύθυνο του Funstore, έκανα ότι μου είπε και έλυσα τη γεύση του καμένου. Όμως, όπως είναι γνωστό, η ευτυχία δεν κρατάει πολύ και σήμερα είχα πάλι συνέχεια το πρόβλημα του καμμένου. Βέβαια το έλυνα προσωρινά παίζοντας με τον ρυθμιστή τζούρας αλλά απ΄ότι υποψιάζομαι αύτό πρέπει να γίνεται συνεχώς εξ αιτίας της προχειρότητας της κατασκευής του ρυθμιστή, που φαίνεται να μην "κρατά" τις ρυθμίσεις. Η εμπειρία μου είναι μικρή και περιμένω με αγωνία τους δικούς σας προβληματισμούς και απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 19:54 »
Λοιπόν μετά απο 3 μέρες μανιώδους χρήσης του ICe δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος...!
Απο την πρώτη μέρα ούτε καμμένο, ούτε διαρροές, ούτε τίποτα άλλο...
Just Pure Quallity Vaping!!! :dance2:
To μόνο που με χάλαγε ήταν το φτηνιάρικο τμήμα της μπαταρίας το οποίο το "χερίκωσα"....
Το πακέτο αναβάθμισης με θέμα "Pimp my ICe" περιλαμβάνει...

Αλλαγή του ψευτοδιακόπτη της μπαταρίας με έναν Inox..(τον έβγαλα απο ένα χαλασμένο lazer).
Aλλαγή του ψευτοβαμμένου χρώματος νικελ καπακιού της μπαταρίας με ένα μεταλλικό, (το οποίο
το έβγαλα απο μια χαλασμένη μπαταρία ego) και έκοψα ένα τμήμα του εσωτερικού του δακτύλιου
για να "περνάει" το φώς του led και να βλέπω την κατάσταση της μπαταρίας...

Σας παραθέτω κάποιες φωτό...

http://img809.imageshack.us/img809/9686/imag0293fl.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/6770/imag0294zo.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/7465/imag0295s.jpg

http://img36.imageshack.us/img36/2808/imag0296a.jpg

Αν μας έλεγες και τον τρόπο που άνοιξες την μπαταρία για να μη την χαλάσουμε κι εμείς (οι πρωτάρηδες)
αλλά που πιάνουν τα χεράκια μας ...
 :)

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #350 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 20:55 »

Δεν ξερω τι φταιει και συμβαινει αυτο, παντως φυσωντας δεν στελνεις υγρο στον ατμοποιητη. Υγρο στελνεις στον ατμοποιητη μονο αν ρουφηξεις.
Οσον αφορα τις διαρροες, οσο και να φυσας ή να ρουφας δεν προκειται να κανει διαρροες. Αν το εχεις, δοκιμασε να βγαλεις το σετ κασσετα-ατμοποιητης (με γεματη την κασσετα) και φυσοντας κι απο τις 2 μεριες δεν χανει απο πουθενα.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #351 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 20:57 »
Δεν ξερω τι φταιει και συμβαινει αυτο, παντως φυσωντας δεν στελνεις υγρο στον ατμοποιητη. Υγρο στελνεις στον ατμοποιητη μονο αν ρουφηξεις.
Οσον αφορα τις διαρροες, οσο και να φυσας ή να ρουφας δεν προκειται να κανει διαρροες. Αν το εχεις, δοκιμασε να βγαλεις το σετ κασσετα-ατμοποιητης (με γεματη την κασσετα) και φυσοντας κι απο τις 2 μεριες δεν χανει απο πουθενα.

ολοσωστος :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #352 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 21:02 »
Τελικά με το καμμένο έχει βρεθεί καμμιά λύση που να είναι γενικά αποδεκτή?

« Απάντηση #353 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 21:07 »

όταν πίνεις καφέ φυσάς ή ρουφάς?  ;)

στα συστήματα τανκ (ΟΛΑ ανεξαιρέτως) λειτουργεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η αρχή της υποπίεσης...

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #354 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 21:15 »
Τελικά με το καμμένο έχει βρεθεί καμμιά λύση που να είναι γενικά αποδεκτή?

Εγώ πάλι δεν αντιμετωπίζω καμένο... σε κανένα από τα 3 σετ που πείρα (τα 2 για φίλους) . απλά ένας ατμοποιητής αρνείται να "ατμιση".
Είμαι της γνώμης (για να σου φύγει η ιδέα, όχι οτι είναι το σωστότερο) να παραγγείλεις εναν ατμοποιητή  (βασικά θα έπρεπε να "βοηθήσει" σε αυτό και το fun), απλά να δεις ΑΝ ετυχες σε 2 προβληματικά!!

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #355 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 22:04 »
Αν μας έλεγες και τον τρόπο που άνοιξες την μπαταρία για να μη την χαλάσουμε κι εμείς (οι πρωτάρηδες)
αλλά που πιάνουν τα χεράκια μας ...

Λοιπόν...
Δεν άνοιξα στην μπαταρία τίποτα...!!!
Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απ'όσο φαντάζεσαι!!

Κατ' αρχήν ο διακόπτης είναι απο λάστιχο, επομένως με μία καρφίτσα ή τσμπιδάκι το τραβάς και βγαίνει...
Απο 'κεί και πέρα, βρήκα τον διακόπτη που μου άρεσε (χαλασμένο laser) και στην συνέχεια απο τον αρχικό διακόπτη έκοψα ενα τμήμα της κορυφής του
και κόλλησα τον μεταλλικό στη θέση του!
Ο λογος που το έκανα αυτό είναι για να τον αφαιρώ με τον ίδιο τρόπο και να τον τοποθετώ και στις εφεδρικές... ;)

Στο καπάκι τώρα...
Τύλιξα την μπαταρία στο κατώτερο τμήμα της με χαρτοταινία (για να μην κάνω σημάδια) και με ένα πενσάκι τράβηξα το καπάκι της απο τις άκρες του.
Πήρα μια απο μια παλιά ego το μεταλικό τμήμα και με ένα κοφτάκι έκοψα ένα μικρό τμήμα του εσωτερικού δακτύλιου (στεφανιού) και απλά το
κούμπωσα στην μπαταρία.

Παρόλο που η διαδικασία είναι αρκετά πρόχειρη και εγώ είμαι πρωτάρης, θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι πολυ καλύτερο απο το αρχικό... (γνώμη μου πάντα)
Συγνώμη αν σας κούρασα....

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #356 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 23:30 »
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως όσο κι' αν έψαξα στο νετ δεν βρήκα ξένο site να το πουλάει εκτός του αλιμπαμπα χοντρική

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #357 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:28 »
Ευχαριστώ Adams_nic

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• *
  • 90
« Απάντηση #358 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:36 »
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως όσο κι' αν έψαξα στο νετ δεν βρήκα ξένο site να το πουλάει εκτός του αλιμπαμπα χοντρική
καλημερα εχει υπογραψει αποκλιστηκοτητα με τους κινεζους το funstore δεν θα το βρεις πουθενα αλου

εγω ειμαι απο τους ατυχους ενω δεν μου φερνει καμμενο η μια μπαταρια μετα απο 2 ωρες βγηκε off ενο κλειδωνει ξεκλειδωνει και αναβουν και κανονικα τα λαμπακια δεν δινει στον ατμοποιητη ρεβμα αλλα και ουτε φορτιζει τωρα περιμενω να μηλισω με καποιον για αλαγη
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:43 από sakis1709 »

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #359 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 08:57 »
καλημερα εχει υπογραψει αποκλιστηκοτητα με τους κινεζους το funstore δεν θα το βρεις πουθενα αλου

Δεν νομίζω να έχουν υπογράψει τίποτα.
Μια ερώτηση τους έκανα και μου έστειλαν κάμποσα μαιλ να με κάνουν  αντιπρόσωπο Ελλάδος

Dear Nikos ,

How are you? Hope everything goes well.

This is Rain from ALD Group Limited, one of the leading professional manufacturers of electronic cigarette in Shenzhen.

Nice talking to you on Trade manager yesterday.

We work out a program for you after our discussion.
If your order reach our MOQ 500 sets, We will offer you our EGO808 with neutral packing.
The price for our EGO808 is as below:
For qty sample-500sets is USD28.00/set;
For qty 501-1000sets is USD25.00/set;
For qty 1001-3000sets is USD23.00/set;
For qty above 3000sets is USD22.50/set.
For quality test pls buy the samples from our exclusive distributer in your market.

We are waiting for your early reply to have further negotiation on wanrantee, payment and lead time, Thanks.

Regards,

Rain Huang
Overseas Supervisor

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450764 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110943 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328503 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F