Σήμερα πήγα στο funstore.gr και είχα την χαρά να προμηθευτώ
πρώτος το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο
ICE Προ καιρού το είχα δει στο funstore και το είχα δοκιμάσει και είχα από τότε άποψη, αλλά σήμερα και μετά από αρκετές ώρες που το έχω στα χέρια μου και το έχω πεθάνει στο άτμισμα νομίζω ότι
πλέον γυρίσαμε κεφάλαιο στο θέμα ηλεκτρονικό άτμισμα Μία απλή ατμιστική συσκευή που κάνει πολλά θαύματα.
To ICE έχει το μέγεθος ενός eGo-T.
Δέν έχει φίλτρο,βαμβάκια,αμπούλες και άλλα παρόμοια τσουμπλέκια.
Έχει δικό του τύπο ατμοποιητή, που ενσωματώνεται σε δικιά του κασέτα η οποία έχει περίπου 2 ml χωρητικότητα ατμιστικού υγρού και έχει δύο παράθυρα για να βλέπεις την στάθμη του υγρού, καθώς και επιστόμιο που μοιάζει με το επιστόμιο του Α2.
Έχει δικιά του εξελιγμένη μπαταρία 650 mah (υπάρχει και 900άρα για όσους επιθυμούν) η οποία στο κάτω μέρος έχει λεντ με τρία διαφορετικά χρώματα για ένδειξη χωρητικότητας :
Μπλε.... από 100% έως 50%
Πορτοκαλί... από 50% έως 10%
Κόκκινο... από 10% και κάτω.
Επιπλέον η μπαταρία με 3 πατήματα κλειδώνει και με 3 πατήματα ξεκλειδώνει.
Στο όλο σύνολο του ICE (σύστημα ατμοποιητή-μπαταρία), τοποθετούμε κατά την μεταφορά του ένα καπάκι, που πλέον όλο το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε παραπέμπει
σε στυλό ή πένα πολυτελείας Τέλος στην μπαταρία,κοντά στο σημείο που ενώνει με τον ατμοποιητή, υπάρχει και ο
καταπληκτικός ρυθμιστής τζούρας (είναι όλα τα λεφτά)
Το γέμισμα της κασέτας με ατμιστικό υγρό... είναι ότι πιο απλό έχω δει στα πάνω από 2,5 χρόνια που ατμίζω
Ξεβιδώνεις την κασέτα από τον ατμοποιητή, και σε δευτερόλεπτα γεμίζεις με περίπου 2 ml υγρό και βιδώνεις τον ατμοποιητή στην κασέτα.
Ατμιστικά με κάλυψε απόλυτα
Ντουμάνι ντουμάνι ντουμάνι Γεύση γεύση γεύση Χτύπημα χτύπημα χτύπημα Η πιο άνετη τζούρα, με ταυτόχρονα τεράστιο ντουμάνι Το ICE με τον ατμοποιητή του,με τα κολπάκια του ρυθμιστή τζούρας(αραιή ή σφικτή) για μένα είναι ότι καλύτερο έχω ατμίσει μέχρι σήμερα
Ταυτόχρονα είναι η πιο απλή συσκευή που έχω δει
Επίσης η πιο όμορφη συσκευή που έχω δει(πένα πολυτελείας)
*Δεν έχω διαπιστώσει καμία διαρροή και καθόλου καψίλα
Μετά από 924 ημέρες που ατμίζω....
είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο
στο στόμα μου,
και μετά από 924 ημέρες απόκτησα το ICE στο οποίο δεν θα ξαναέχω παρελκόμενα(ατμοποιητές,καρτομάιζερ,φιλτράκια,πολυεστέρες,αμπούλες,καπάκια,τάπες πλαστικές,τάπες σιλικόνης,σύρματα,συρμοτόσχοινα,φυτίλια,λαμπάδες πολύμετρα,κλπ κλπ κλπ)
Επιτέλους τέλος
Νομίζω ότι το ICE δεν θα το αποχωριστώ Πλέον όλα τα προηγούμενα για μένα είναι παρελθόν Όλα τα προηγούμενα ατμιστικά μου τσουμπλέκια τα δίνω
Υ.Γ. Θέλω να συμπληρώσω (ως παλιός ατμιστής, και φανατικός υποστηρικτής του η.τ., και παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξή του και δοκιμάζοντας διάφορα η.τ. με τις επικαιροποιημένες δυνατότητές τους) ότι σήμερα κρατώ στα χέρια μου ένα καταπληκτικό απλό και με πολλές δυνατότητες ατμιστικό εργαλείο.
Τελειώνοντας, ποτέ μου δεν ξεχνώ ότι:
Ο Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο