[justify]Βρε παιδιά, εντάξει, το _ και ψόφησε. Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο κύριος Φαρσαλινός, τουλάχιστον αυτό φωνάζουν όλοι, και που τόσο τον αγαπάμε, αμέ. Αν έχω απορίες, κενά ή τέλος πάντων κάτι που δεν κατάλαβα, έρχομαι και ρωτάω. Όλες αυτές οι τάχα επαναστάσεις γιατί; Δεν θα έπρεπε στη συζήτηση, στο βίντεο, να βρεθεί κάποιος απέναντί του; κάποιος από εμάς; τι καλύτερο από κάποιον που είχε θεσμική θέση στο άτμισμα, με ονοματεπώνυμο, με αποδεδειγμένη συμμετοχή/δράση/παρουσία, κι όχι φωτοβολίδας; [/justify]
[justify]Ξαφνικά, ο μάγκας Joe, με 30 χρόνια κάπνισμα, κράζει το σατανικό Ni80 σαν Λουκά θεούσα ή τον-τους χι συνομιλητές τού αγαπητού γιατρού, επειδή τόλμησαν να θέσουν ενστάσεις, ακόμα ακόμα και ανυποχώρητες ενστάσεις. Μπλέξαμε το “δεν πλερώνω γιατί είμαι μάγκας αλανιάρης” το “και χωρίς ΚΕΑ, και πάλι μάγκας είμαι” μέχρι το “ακούω μόνο τον αγαπητό γιατρό γιατί διαφορετικά θα πιάσω παιδί, και θα ‘ναι νόθο”. / Ρώτα τον Joe, ρε συ, πόσες δημοσιεύσεις παύλα έρευνες διάβασες, έστω φωτογραφικά, μέχρι σήμερα; χμ, 'ουυ, πολλές πολλές'. [/justify]