[justify]Καλημέρα σε όλους. Κανονικά τώρα τσατάρω γι’ αυτό ζητάω συγγνώμη από τον Συντονισμό, δεν έχω να προσφέρω κάτι. Η αφεντιά μου πάντα θυμάται με νοσταλγία πως όταν η μάνα μας έπρεπε να μας πάει κάπου, η γυναίκα έτρεμε, δεν είστε παιδιά εσείς, τέρατα είστε, πώς να σας βγάλω έξω! Ίσως δεν ήξερε τελικά πως το dna μου είναι το ‘πονηρός ως Έλλην’. [/justify]
[justify]Για μένα; κακώς έχασε τον χρόνο του ο αγαπητός μας γιατρός. Βρέθηκε τελικά κακός ο γιατρός, κακός και όποιος του έθεσε αντίθετη άποψη, ακόμα και οι άκομψες απόψεις, ακόμα και οι ατεκμηρίωτες. [/justify]
[justify]Κοίτα τώρα πλάκα, μερικά μόνο, ελάχιστα: λυπάμαι να δώσω 20 ευρώ διότι οι Σύλλογοι είναι απατεώνες. Επαναστατώ πληκτρολογώντας μέσα στα φόρουμ, στα 40, στα 50 ή στα 60 μου. Παίρνω ξεκάθαρα θέση υπέρ του γιατρού/επιστήμονα/ερευνητή, όμως καμία σημασία ή σχέση δεν έχει το ότι: επιλέγω κλώνους, παίζω με τα ρεύματα από τότε που φορούσα πάνα, διαλέγω μόνο τα ιν σύρματα, δικαιολογώ τα πάντα μου (όλα ίδια είναι, θα δώσω 10 κι όχι 100, και θα κράζω στο χωριό), παίζω με άγνωστες νικοτίνες, κατοστάρες να γουστάρω ο παλιός, καμία απόδειξη σε όλα μου, όλα μαύρα σαν τη μαύρη μου αντίσταση που την αλλάζω μία φορά την εβδομάδα, γιατί και σε εργοστασιακό μία φορά το μήνα. Υγράρες από παντού κι όχι από όπου κι όπου. Τσαχπινιές στο φόρουμ, αμέ.[/justify]