Καλησπέρα και από μένα. Eίμαι ένας σχετικά νέος ατμιστής, έχω το ego-t εδώ και 1 περίπου μήνα αλλά να πω την μαύρη αλήθεια δεν έχω ευχαριστηθεί άτμισμα μέχρι στιγμής, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω, αν και έχω διαβάσει σχεδόν όλο το forum θα ήθελα και κάποιες παραπάνω διευκρινήσεις από κάποιους που ίσως έχουν τα ίδια προβλήματα με εμένα. Λοιπόν τα προβλήματα ξεκινάνε μετά την 2 μέρα ατμίσματος, είχα πάρει κάποια υγρά decadent στα 18 mg και από την δεύτερη μέρα και μετά δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω, δοκίμασα τότε ένα υγρό που άτμιζε ο ξάδερφος μου το ecopure regular στα 25mg και αν και με παραπάνω νικοτίνη δεν είχα κανένα πρόβλημα και έτσι συμπέρανα ότι έχω αλλεργία στην Pg και αποφάσισα να ατμίζω αποκλειστικά vg. Πήρα κι εγώ ένα ecopure rich 15mg για αρχή και παρήγγειλα από το e-cig.com υγρό vg στα 12mg χωρίς γεύση και πήρα και 2 μπουκαλάκια ξεχωριστά αρώματος έτσι ώστε να βάζω όποτε θέλω και όσο θέλω. Λοιπόν με την πρώτη δοκιμή αυτών των υγρών είχα γεύση καμένου κατάλαβα ότι ήτανε αρκετά παχύρρευστο το υγρό και έτσι το αραίωσα με 15% αποσταγμένο νερό και πρόσθεσα και βάση Vg στα 40mg που αγόρασα από το funstore. Δλδ για ένα μπουκαλάκι 10ml έβαλα 6,5ml από το 12 υγρό που πήρα από το e-cig 1,5 ml νερό 1ml άρωμα (davidof μου άρεσε πολύ) και 1ml από την 40αρα βάση.
Όντως λοιπόν το υγρό έγινε πιο αραιό και δεν είχα γεύση καμένου και είχα ωραία γεύση αλλά επίσης δεν είχα πολύ ατμό και χτύπημα. Καθάρισα τον ατμοποιητη και άλλαξα και φυτίλι γιατί ήτανε κομμένο και έστρωσε λίγο το πράγμα αλλά η χαρά μου κράτησε μια μέρα μόνο, μετά πάλι τα ίδια πολύ μπουκωμένη τζούρα και λίγος ατμός χωρίς χτύπημα, ξανά πείραξα τον ατμοποιητη και έστρωσε και πάλι για λίγο και αυτό το βιολί γινόταν κάθε μέρα για περίπου 5 μέρες παιδία κουράστηκα απίστευτα όμως τέτοιο μπινελίκι που έπεσε δεν λέγετε, ως μέχρι που έφτασα στο σημείο να έχω μόνιμα γεύση καμένου και με καθαρισμούς και με νέα φυτίλια τίποτε το καμένο εκεί λεω μάλλον κάηκε το φυτίλι στην αντίσταση και πήγα και πήρα ατμοποιητη ego-t lr type b να τον δοκιμάσω λεω να δω τι γίνετε, λοιπόν είχα καλύτερη γεύση πιο πολύ καπνό και επιτέλους κατάλαβα λίγο χτύπημα στον λαιμό όχι ικανοποιητικό όμως, εδώ και 6 μέρες είμαι με αυτόν τον ατμοποιητη και γεύση καμένου έχω σπάνια δλδ μόνο όταν τον έχω το τσιγάρο σε οριζόντια θέση και λόγο μεγάλης αμπούλας το υγρό φτάνει κάτω από την τρύπα της αμπούλας και έτσι δεν τροφοδοτείτε σωστά ο ατμό, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος θέλω παραπάνω χτύπημα και ακόμα πιο πολύ καπνό και να μην χρειάζεται να σκαλίζω κάθε 2 μέρες τον ατμό, θέλω ντουμάνι δλδ και δεν ξέρω πως να το καταφέρω, φταιει ο ατμοποιητης; μήπως να δοκιμάσω κάποιο cartomizer; έχω δει αυτό (
http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=723&cat_name=%C1%ED%F4%E1%EB%EB%E1%EA%F4%E9%EA%DC) αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω δουλειά. Γι αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας είμαι διατεθειμένος να δώσω και κάποια παραπάνω χρήματα αν είναι να έχω το αποτέλεσμα που θέλω και να ξενοιάσω από σκαλίσματα του ατμοποιητη. Η μήπως τελικά για όλα αυτά φταινε τα υγρά;
Υπάρχει περίπτωση ποτέ να καταφέρω να βγάλω τόσο ατμό; [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LkDIud1d7K0[/youtube]
δείτε στο 1,34 και θα καταλάβετε.
Φυσικά ο τύπος έχει a2-t με provari, ok μέχρι a2 φτάνω αλλά το provari πολλά λεφτά.
Αυτά με το τεράστιο κείμενο που έγραψα , ευχαριστώ δλδ εκ το προτέρων όποιον ασχολήθηκε και έκατσε και διάβασε όλο αυτό το κατεβατό.