Θα προσπαθήσω να τα πάρω από την αρχή.
Τελευταίοι μήνες του 2010 και η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί! Ξαφνικά βρίσκω επιτέλους ένα σοβαρό λόγο να κάνω μια προσπαθεια να κόψω το ριμάδι.Τρίχες κατσαρές. Πελατάρα των καπνοβιομηχανιών από την μήτρα εποχή αφου οι γονείς μου θεριακλήδες. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω ποτέ μα ποτέ όμως.Ισόβια δεσμά ένα πράμα.Τέλως πάντων.
Οκτώβρη του 10 βλέπω έναν γνωστό μου με ένα μαρκούτσι στο χέρι να ρουφάει και να βγάζει "καπνό"! Τον φωνάζω επι τόπου για να μου εξηγήσει τι και πως και να μάθω περισσότερα. Μου τράβαει ένα κύρηγμα, μου δίνει να δοκίμασω, εγώ έχω πάθει πλάκα μεγάλη εν τω μεταξύ, και στο καπάκι τηλέφωνα λινκς από που να το πάρω κλπ.
Δεν χάνω στιγμή και σε λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το σετάκι. Το λάθος μου ήταν σαν καλή πελατάρα που ήμουν, να μην ξεχάσω τη σχέση μου με τον περιπτερά και πάντα είχα και ένα πακετάκι τσιγάρα ιν κέις.
Την είχα καταβρεί με το όλο σκηνικό και το στυλ, άσχετα από την μικρή παρουσία υγρών εξοπλισμού και πληροφόρησης που υπήρχε εκεινο το καιρό με το ητ.
Πέρασανε κάποιες μέρες και ολα πήγαινανε καλά και σχεδόν δεν κάπνιζα καθόλου μέχρι που αρχίσανε οι μπουρμπουλήθρες, τα καμένα μπαμπάκια, να φτύνω υγρό και τα συναφή. Ποιος να μου εξηγήσει τότε ότι ο ατμοποιητής δεν είναι για πάντα, η το βαμβάκι συμπεριφέρεται έτσι κλπ που δεν μ ένοιαζε κιόλας στην τελική να το ψάξω και τόσο! Το πήρα...? τελειώσαμε νόμιζα.
Αγοράζω αλλό ένα σετ των δύο ego T και τα μοιράζω στην οικογένεια και αρχίζω τις αλαξοτέτοιες με τις μπαταρίες, τους ατμοποιητές και τα υγρά, και η μπάλα χάθηκε!
Στα καπάκια τρώω την μεγαλύτερη στεναχώρια της ζωής μου και thats it! Everything back to the box.
To κουτάκι αυτό με τα σύνεργα ακόμα και τα υγρά, δεν το πέταξα ποτέ με το σκεπτικό ότι κάποτε μπορεί να ξαναπάρουν μπροστά. Οπότε πάντα ζούσε μέσα μου η ιδέα να ξανακάνω μια προσπάθεια εφόσον θα έχουν καλυττερεύσει οι συνθήκες και θα έχει εξελιχτεί περισσότερο ο χώρος.
Και φτάνουμε σίγα σιγά σ αυτο το καλοκαιρί που έχει ξυπνήσει και πάλι η επιθυμία μου να κάνω ξανά μια αρχή και δη μπουχτισμένος από το κτ.
Κάτι βελονισμούς που σκεφτόμουν, κάτι σνουτς μουτς που μου λέγανε δεν τα κατάπινα όπως θα έπρεπε, και πριν 3 μήνες αλλάζω λιγάκι την αναζήτηση και την περιήγηση μου στο ίντερνετ, και σε ανύποπτο χρονο παίρνω πάλι ένα απλό σετάκι! Και εκεί είναι η στιγμή που αντιλαμβάνομαι πόσο πολύ έχει αλλάξει το πράγμα, η αναζήτηση ρίχνει το φόρουμ μπροστά μου, το φόρουμ μου ανοίγει τα μάτια για μοντακιά και λέξεις που δεν ήξερα ότι υπήρχαν, τα μοντάκια και οι λέξεις στο YouTube και στον Ρένο και ούτο καθ' εξής!
Κατεβαίνω Αθήνα, αγοράζω μοντ, τράβαω ρουφιξιά, κοιτάω τον ουρανό, και λέω σε ευχαριστώ Θεέ μου μαζί μ ένα πλατύ χαμόγελο.
Το τσιγάρο ειναι παρελθόν και ανήκει σε μια άλλη εποχή για μένα πια! Στεναχωριέμαι που έχασα πολύτιμο χρόνο κοιτώντας άλλα πράγματα.Δεν πειράζει όμως. Ήταν το timing.
Συγνώμη αν κούρασα! Και το αν δίνει απαντήσεις το ποστ στα ερωτήματα του Spectrum είναι στην κρίση σας. Πιστεύω ότι ο συνδυασμος όλων των ερωτημάτων έπαιξε το ρόλο του στην περίπτωση μου. Εντάξη ξέχασε να βάλει το φόρουμ που είναι ο βασιλιάς αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα
Καλά ατμίσματα σε όλους και να μην σταματάμε να μιλάμε για το ηλκτρονικό τσιγάρο όπου βρεθούμε και σταθούμε.