Καλώς ήρθες και πάλι, Κώστα. 
Το '΄χω γυρίσει στα καφέ - γλυκά - φρούτα, οπότε δεν μπορώ να φανώ χρήσιμος.
Το Divino που αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω μου είχε κάνει εντύπωση γιατί θύμιζε πολύ πούρο. Σαν άρωμα βέβαια αλλά χωρίς τη γεύση της πίσσας.
Καλως σας βρηκα φιλε. Τελικα εκεινες τις εποχες εσπειρες το μικροβιο μεσα μας, που ευτυχως δε φευγει ευκολα. Οπότε..ξανάρθα. Νομιζω εσυ ακολουθησες τη λογικη πορεια αφου ξεφυγες απο την επιρροη του καπνου. Χαρηκα που εισαι καλα!
Καλώς ήρθε και πάλι κι από μένα, κι ελπίζω αυτή τη φορά να μείνεις. Για πάντα.
Αν όντως είσαι των καπνικών γεύσεων, εκτός από τις πολύ καλές προτάσεις του Τρύφωνα και του Βαγγέλη,
θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα υγρά της Ben Northon.
5 διαφορετικές γεύσεις, καπνικές όλες, από πολύ "ξανθά" καπνά έως "σκούρα", πλούσιες γεύσεις με πολύ χαρακτήρα. Όχι στεγνά και ξηρά υγρά.
Δεν είναι ακριβά (6€ τα 10ml), φθηνά όμως δεν τα λες επίσης. Είναι ότι πρέπει για αυτό που είναι 
Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Αυτο που προσεξα μιας και αναφέρθηκες σε "ξανθα" ειναι πως τα μονα υγρα που με ικανοποιουν σχετικα, ειναι οσα ειναι διαφανα και σχεδον καθολου οσα ειναι χρωματισμενα με το γνωστο καραμελέ χρωμα. Αποφευγω ακομα και να τα δοκιμασω. Τα προτεινε κι αλλος φιλος. Θα τα δοκιμασω.
Απ τη στιγμη που ερχεσαι απο τσιγαρο εγω προσωπικα θα προτεινα El Toro (δεν ξερω τα Lamda που προτεινει ο Cruiser αν ειναι το ιδιο πραγμα που μαλλον ειναι).
Απο κει και περα αν ικανοποιεισαι με artificial καπνικα τα οποια να μην ειναι τριμπεκοειδη νομιζω πρεπει να ριξεις μια ματια στα e-cig. Πολυ καλο το divino που αναφερθηκε, κι επισεις κατα τη γνωμη μου ακομα καλυτερο το old halbour και το maxx blend και πολυ ιδιεταιρο το astor γενικα ολα τα καπνικα της εταιριας ειναι πολυ ιδιεταιρα
Καλημερα Νικο. Ναι νομιζω πως εχω ξεφυγει απο τριμπεκοειδη. "Old halbour" ε;

Γελαω πολυ με τις παραφρασεις ονοματων γνωστων εταιρειων. Καπου διαβασα πχ για μαξμπορο! Χαχαχα!
Welcome back.! 
Εγω θα σου προτεινα τα τρια αγαπημενα μου υγρα αυτη την περιοδο. Αν εχεις χρονο/χρημα τσεκαρεις 
Dandy Club
FlavourArt Soho
Satori
Να 'σαι καλα! Ναι σιγουρα τα χρηματα ειναι ενα καποιο θεμα. Δες πχ στη συνημμενη εικονα τι εχω αγορασει ηδη (χώρια αυτα που πεταξα με τη μια) και τα κουβαλαω μαζι μου οπως οι γεροι τα φαρμακα.. Τα δυο τελευταια μπροστα ειναι οι τελευταιες αγορες μου απο nobacco και με ικανοποιησαν αρκετα. Ειδικα το Wu Elements που θυμιζει πραγματικα φρεσκοκομμενο καφε. Βεβαια αμα το παρακανεις μπουκωνεις. Αλλα χτυπαει καλα σε 12αρι.