vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

602 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, thanos1071, Milarepa

6 μήνες ατμίσματος...

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 6 μήνες ατμίσματος...
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 23:49 »
με το καλο και συ να κλεισεις χρονο και χρονια  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 23:53 »
Μπράβο και σε σένα φίλε... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 23:53 »
@capable  :thumpup: ..

Αποσυνδεδεμένος DASP

• *
  • 60
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 23:57 »
μπράβο, και για τη συνέχεια εγω θα ευχηθώ να το κόψουμε και αυτό (η/τ) σιγά-σιγά :thumpup:. Υπάρχουν καλύτερα και σίγουρα πιο υγιεινά χόμπυ. :yes:

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 19, 2012, 23:58 »
well done boys and girls  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 07, 2012, 20:49 »
Έγινα εξαμηνίτικο και ήρθε η ώρα να υποστείτε και το δικό μου σεντόνι παρατηρήσεων στο ιστορικό νήμα του Gabriel74 που παρέμενε ανενεργό για αρκετό καιρό.

Η φυσική κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά και μειώθηκαν οι καρδιακή παλμοί και η πίεση.
Ο ύπνος βελτιώθηκε, όχι τόσο ο δικός μου αλλά κυρίως της γυναίκας μου, γιατί έπαψα να ροχαλίζω!  Η αναπνοή μου έγινε καλύτερη και δεν αρρώστησα φέτος καθόλου. Η στοματική υγεία βελτιώθηκε και έπαψα να μυρίζω εγώ και τα ρούχα μου τασάκι. Η αντοχή είναι πλέον
η κανονική για την ηλικία μου χωρίς λαχάνιασμα στις σκάλες και στο περπάτημα.  Τα προβληματάκια ελάχιστα κυρίως ευαισθησία στα ούλα και στη βλεννογόνο της μύτης.

Αυτά βέβαια άρχισαν να συμβαίνουν στο πρώτο τρίμηνο και συνεχώς βελτιώνονται μέχρι και σήμερα με μικρότερους ρυθμούς. Αυτό που άρχισε να αλλάζει τελευταία είναι το κόστος το
οποίο πλέον έχει μειωθεί σημαντικά γιατί έχω σταματήσει τους πολλούς πειραματισμούς κυρίως με τα υγρά αναπλήρωσης.

Οι παρεκτροπές στο εξάμηνο ελάχιστες με εξαίρεση την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου που ήμουν στο Βόλο για δουλειά και έπαθα αναφυλαξία (μάλλον από οστρακοειδή) και προληπτικά
έκοψα το άτμισμα γυρίζοντας για λίγο στα πουράκια αλλά ευτυχώς πολύ εύκολα ξαναγύρισα στις αγαπημένες ατμιστικές γεύσεις μου.

Τέλος ευχαριστώ τους συντελεστές και τα μέλη του φορουμ για όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στους ατμιστές κόντρα στα ήθη των καιρών.

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 07, 2012, 21:03 »
Αντε μπράβο με το καλό να χρονίσης και όχι παρεκτροπές. :thumpup:

Απαγορεύονται δια ροπάλου. :laugh1: :laugh1:

Σε καμιά βδομαδίτσα περίπου δεν το λέω για έκπληξη θα ποσταρω και γω εδώ. :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος zakis

• **
  • 258
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 07, 2012, 21:14 »
6 μηνες και εγω στον ατμο...........σταθερος χωρις φαουλ και αποκλισεις !
Συνεχιζουμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #98 στις: Ιουνίου 11, 2012, 10:10 »
Καλημέρα  σε όλους. :bye: :bye: :bye:

11  Ιουνίου  σήμερα

Πριν 6 μήνες στις 11 Δεκεμβρίου αγόρασα το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα ego-w.

Έτσι απλά χωρίς να μου έχει πει κάποιος γιαυτό τίποτε χωρίς έρευνες  χωρίς τίποτε.Απλά να δοκιμάσω μήπως και με αυτό καταφέρω να απαλλαγώ από το τσιγάρο που κάπνιζα επί 35 χρόνια.Ολο έλεγα ότι πρέπει να το κόψω αλλά ποτέ δεν τα είχα καταφέρει.

Όταν το αγόρασα δεν πίστευα ότι με αυτό το πράγμα θα μπορούσα να απαλλαγώ από το τσιγάρο.Έτσι για δοκιμή τοπήρα . Έτσι για πλάκα.
Είδα και άλλους που αγόραζαν γιατί τότε αν θυμάστε είχε γίνει ένας ντόρος για το η.τ.

Τόδα και σαν μόδα.Σαν μαγκιά ας πούμε. ;D.
Θυμήθηκα και τα παιδικά μου χρόνια τότε που άρχιζα το τσιγάρο για μαγκιά.Όπως όλοι μας όταν αρχίζουμε το τσιγάρο νομίζω.Να δείξουμε στα
κορίτσια ότι είμαστε μεγάλοι.Ότι είμαστε μάγκες.
Τα καρίτσια δεν κατάλαβα ποτέ γιατί αρχίζουν το κάπνισμα. :confused1:(Τέλος πάντων άσχετο) :laugh1: :laugh1:

Ωραία χρόνια. Ανέμελα.Όχι σαν τα σημερινά.Ψάχναμε να βρούμε 50 λεπτά 1 δραχμή και τρέχαμε στο περίπτερο να αγοράσουμε 2 η 4 τσιγάρα
KARELIA και τα ρουφάγαμε μέχρι τη γόπα.Μέχρι να μας έρθει καμμένο στο στόμα όπως με τους σημερινούς ατμοποιητές όταν μένουν από υγρό. :laugh1: :laugh1:

Τέλος πάντων καλά χρόνια δε λέω αλλά στο σήμερα στα EURA. :laugh1: :laugh1:

Πλήρωσα 80 ευρώ (ήταν και ακριβό τότε όλοι αγόραζαν η.τ) για λίγο το σκέφτηκα λόγω της τιμής,αλλά μετά είπα δε βαριέσαι Γιώργο κάνε
ένα δώρο σήμερα στον εαυτό σου και το πήρα.Πήρα και ένα υγρό Virginia 18mg και από την επόμενη ημέρα άρχισα το άτμισμα.

Την πρώτη βδομάδα έκανα και 12 ή 13 τσιγάρα (μη βαράτε δε θυμάμαι ακριβή αριθμό) πάντα κρυφά από τη γυναίκα γιατί θα μου έλεγε.
-""Κάνης τσιγάρο και έδωσες 80 ευρώ τσάμπα έτσι τα χαλάς τα λεφτά""Ξέρετε όλες οι γυναίκες έτσι είναι πιστεύω.Ψάχνουν ευκαιρία να μας
τα χώσουν να το ευχαριστηθούν.

Λοιπόν φίλοι μου μετά την πρώτη βδομάδα και μέχρι σήμερα άκαπνος μόνο ατμό σε διάφορες γεύσεις.Φρουτένιες - καπνικές και γλυκές.

Και ειλικρινά πιστέψτε με αυτό σκεπτόμουν το πρωί ότι πλέον έχω γίνει άλλος άνθρωπος.
Μυρίζω πλέον γεύσεις και αρώματα από μακριά.
Ανεβοκατεβαίνω 2-3 ορόφους και δεν λαχανιάζω.
Ευχαριστιέμαι τον ύπνο και δεν ροχαλίζω να με σπρώχνει στη πλάτη η γυναίκα γιατί της χαλάω το δικό της ύπνο. :laugh1: :laugh1:
Το πρωί δεν πονάει πλέον η πλάτη μου και δεν είναι το στόμα μου φαρμάκι.
Δεν βρωμάνε τσιγαρίλα τα ρούχα μου και το αυτοκίνητό μου.

Αυτά και εύχομαι όσοι δεν έχετε κλείσει 6 μήνες γρήγορα να τους κλείσετε.         
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2012, 10:25 από papoys »

Αποσυνδεδεμένος BARBADONIS

• **
  • 317
  • There is always the other side
« Απάντηση #99 στις: Ιουνίου 11, 2012, 10:41 »
7μηνο και συνεχίζω ...!!!  :happy_roll_01: :happy_roll_01: :happy_roll_01:
Καλύτερη φυσική κατάσταση, καθαρό στόμα, καθαρό περιβάλλον, και κυρίως, γλύτωσα από τις συνεχείς λοιμώξεις του αναπνευστικού.
Ήμουν συνεχώς με ένα SERETIDE στο στόμα. Δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ. Όταν άρχιζε ο βήχας ... :heat: :heat: :heat: ήταν βασανιστικός.
27 χρόνια πίσσας  :wall: :wall: :wall: και δεν ξέρεις τι άλλη ζημιά έχεις πάθει που δεν φαίνεται και τι σου επιφυλάσει το μέλλον.
Το μόνο που με πειράζει τώρα είναι πως έχω γίνει παθητικός καπνιστής  ;D από αυτούς που καπνίζουν γύρο μου και κυρίως από τη γυναίκα μου. :angry_orange: Καπνοεξαρτώμενη κι αυτή σε μεγαλύτερο βαθμό. Διστυχώς ότι προσπάθειες έχω κάνει μέχρι τώρα να το γυρίσει στον ατμό, ήταν αποτυχημένες.

Αποσυνδεδεμένος bill888

• **
  • 336
  • μωλον λαβε
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 11, 2012, 11:34 »
στο 7 μηνο κ ειμαι super απλα με ενα κακο  :eyesplash:
ειμαι εθισμενος ατμιστης πλεον :idiot1: :idiot1: :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
6 μήνες ατμίσματος...
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 11, 2012, 12:26 »
Οκτω μηνες κλεισμενοι και το ιδιο προβλημα και εγω. Πιπιλα !
Τα θετικα του τα εχουν πει οι προλαλησαντες !

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 17, 2012, 19:50 »
6 μήνες και 1 μέρα στον ατμό!!!

Σας ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια και την υποστήριξη που μου δώσατε έτσι απλόχερα!!!

special thanks στους:
Alexmach και Petra, που όπως και να το κάνεις με βοήθησαν και με άκουσαν περισσότερο από όλους και δεν με έβρισαν όταν τους είχα πρήξει στα pm με ότι κουλές ερωτήσεις είχα!!!

Να είστε όλοι σας καλά, και μακριά από το κ.τ. (καταραμένο τσιγάρο...)

:bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 17, 2012, 19:59 »
Στο χρόνο επάνω, θα κόψουμε τούρτα!!!!!! θα φας ενα κομμάτι εσύ και την υπόλοιπη εγώ!!!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 17, 2012, 20:02 »
Μούκο μου, σ΄ευχαριστώ πολύ.
Ο αγώνας όμως ήταν δικός σου και μόνη σου έκλεισες το 6μηνο.
Πραγματικά χαιρόμουν τις όποιες απορίες σου.

Στο χρόνο πάνω θα φας εσύ τη μισή τούρτα και την υπόλοιπη σκέψου πού ακριβώς τη χρειάζεται ο αλεξ. Στο στομάχι του, πάνω του...  Ακούς εκεί να φας την τούρτα του κοριτσιού!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104139 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96233 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321399 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602223 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11581 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3095 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609773 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154965 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161877 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4349 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17701 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias
ΓΛΥΚΑ SnV ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Shake and Vape 19 12506 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 17:53
από Barbapaidi