Το λοιπον, παρελαβα & τον δικο μου
CloudOne το πρωι (απο 3fvape)...
Με λογοτυπο κανονικα στο πλαι + τον (& καλα σειριακο μοναδικο αριθμο στον 510 πολο)
Μετα το γνωστο καθιερωμενο μπανακι των τριων χεριων, κατεληξε στο τελος σκετος με ξυδακι - ξεπλυμα καλο - καθαρισμα & βουρ για δοκιμη...
* Να πω οτι εμενα το καπακι βιδωνει κανονικα με το πλαστικο tank & δεν ευθυγραμμιζεται στις τρυπες των υγρων - Ολα αλφα
* Δεν αφαιρεσα κανενα απο τα 2 κεντρικα orings (της βασης & του airflow) - Καμια απολυτως διαρροη
* Κλεισιμο airflows & υγρων - γεμισμα απο πανω - κλεισιμο του top cap - γυρισμα αναποδα - ανοιγμα airflows & υγρων - επαναφορα στα ισα του & προχωραμε...
Αντισταση με το γνωστο μου kanthal 0.25 μου βγηκε 1.8ohm - στα 11/12w + το καθημερινο μου DIY
Full ανοικτα τα air flows ατμισα τουλαχιστον για 10 λεπτα επιτηδες για να 'λουσει' καλα καλα το υγρο ολα τα μεταλλικα μερη/σπειρωματα/orings...
* Ειναι για πνευμονικες κυριως ο
CloudOne οχι ομως 'Αμερικανικου' τυπου... τον εφερα σε τσιγαρισια τζουρα με σχεδον κλειστες τις τρυπες του αερα & εκει μου εδωσε αυτο που ειχα ατμισει πριν λιγο καιρο με τον γνησιο...
Παρα πολυ καλο - βελουδικο ατμισμα... χωρις στρακαστρουκες/χωρις υπο-υπερτροφοδοσιες & με εφαμιλλη γευση με τον γνησιο...
Δεν θελω να πω περισσοτερα, αλλα νομιζω οτι σε αυτη την τιμη ο κλωνος (τουλαχιστον αυτος που εχω στα χερια μου) ειναι εξαιρετικη περιπτωση & με εξαιρετικα σπειρωματα...
Δεν ξερω αν ετυχε μονο στο συντροφο (Μανιαδακη) ενα κακο κομματι, η μπορει & σε καποιους αλλους, αλλα εως τωρα με σχεδον 5.5ml χρησης ολα ειναι

Θα επανελθω μολις ολοκληρωσω καμια 20αρια - 30αρια ml για περισσοτερα...