Τον έχω στην κατοχή μου από την Κυριακή (αγορά από συμφορουμίτη). Είναι αυτός χωρίς το λογότυπο άρα πιθανολογώ ότι είναι αγορασμένος από Fastech. Αυτές τις δύο ημέρες τον έχω αποκλειστικά στο χέρι μου και τον δοκιμάζω. Τον έχω στήσει με κανθαλ 0,32 και 0,25 χλστ σε αξονάκια 2,5 και 3 και με 5-6 σπείρες ανοιχτές.
Οι πρώτες λοιπόν εντυπώσεις είναι οι εξής:
1. Αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και καλά σπειρώματα.
2. Η καμπάνα, μετά από λίπανση των ο-ρινγκ και με το μαμά επιστόμιο, γυρίζει απροβλημάτιστα για ρύθμιση υγρών.
3. Η αναπλήρωση υγρού από πάνω (από την τρύπα στο καπάκι) γίνεται πολύ εύκολα με μπουκαλάκι με μύτη ή βελόνα. Επιχείρησα με επιτυχία και με πιπέτα από γυάλινο μπουκαλάκι, αλλά χρειάζεται λίγο σκούπισμα μιας και λίγο υγρό θα τρέξει εκτός.
4. Γυρνώντας τον ανάποδα είναι σχεδόν αδύνατον να ξεβιδώσω τη βάση με τα χέρια για έλεγχο της φιτιλοαντίστασης. Δοκίμασα και με λαστιχένια γάντια πάλι χωρίς επιτυχία. Στην προσπάθεια απλά γυρνάει το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι βάζοντας κάποιο αξονάκι στην τρύπα του αέρα και με λειτουργία μοχλού ξεβιδώνει πανεύκολα.
5. Φυσικά η επίσκεψη της φιτιλοαντίστασης γίνεται με λίγη προσοχή και με γεμάτο τανκάκι, όπως επίσης και η αναπλήρωση υγρού μπορεί να γίνει από κάτω.
6. Στο δικό μου κομμάτι με το πλαστικό τανκ το πάνω καπάκι τερματίζει οριακά πριν συμπέσουν οι τρύπες αναπλήρωσης υγρού. Είμαι μάλλον τυχερός. Επίσης δεν έχω βάλει ο-ρινγκ στο κάτω σπείρωμα του τανκ χωρίς κανένα πρόβλημα διαρροών.
7. Στήνεται εύκολα και το μόνο που πρόσεξα είναι το βαμβάκι να είναι αφράτο και απλωμένο σε όλο το ντεκ.
8. Με 5-6 μισές στροφές (ή 2-3 τρεις ολόκληρες

) άνοιγμα της καμπάνας, η τροφοδοσία είναι απροβλημάτιστη μέχρι την τελευταία σταγόνα, τουλάχιστον με τα 50-50 υγρά που χρησιμοποιώ.
9. Η τζούρα του είναι πολύ καλή για τα γούστα μου, και με πλήρως ανοιχτό τον αέρα είναι πιο σφιχτή από Τηλέμαχο V2+ (για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης).
10. Διαρροές ή καμένα μέχρι τώρα μηδέν.
Όλα τα παραπάνω νομίζω ότι κάνουν τον συγκεκριμένο κλώνο μια πολύ καλή αγορά με απροβλημάτιστη λειτουργία και σταθερή απόδοση.
Αυτό όμως που δεν έχω βρει ακόμα είναι το κάτι παραπάνω στη γεύση που παίρνω από τους άλλους άτμο που χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω αν φταίνε τα στησίματα μου ή ο άτμο αλλά ακόμα δεν εισπράττω τη γεύση που ήλπιζα.