Πήγα από esmokeguru να πάρω vcc και με την ευκαιρία κι ένα τανκάκι για τον Τηλέμαχο. Διάλογος:
- Πες μου ότι θέλεις 22άρι, γιατί 23άρι δεν υπάρχει.Κι από τα 22άρια μόνο αυτό με τον αετό.
-22άρι θέλω και με τον αετό, ωραίο είναι.
-Κρατάμε κάποια για τους Έλληνες, δεν τα ανεβάζουμε στο site γιατί πέφτουν οι ξένοι κι εξαφανίζονται.
Απορία: έχει κλίκα ο Βασίλης? Και τώρα που πήρα τανκάκι, σημαίνει ότι ανήκω κι εγώ στην κλίκα? 
Γιώργη δεν ξέρω αν αφορά κλίκες και λοιπές παρεΐστικες καταστάσεις η παραπάνω πρακτική, σίγουρα πάντως δεν την βλέπω και σωστή. Εξηγούμαι με δυο παραδείγματα.
Φαντάσου να ζεις στην Αυστρία ας πούμε και να έχεις στα χέρια σου έναν Τηλέμαχο με σπασμένο τανκάκι επειδή δεν "δέχτηκε" ένα όξινο υγρό ή έστω επειδή σου έφυγε απ'το χέρι κι έπεσε κάτω βρε αδερφέ. Πες ακόμα ότι κατάφερες να σπάσεις και τα 5 τανκάκια που έβαλες στην παραγγελία του Τηλέμαχου σου προληπτικά επειδή βρίσκεσαι στου διαόλου τη μάνα.
Ξέρεις ότι πρέπει να παραγγείλεις ξανά κι ας πληρώσεις ΤΑ κερατιάτικα στις μεταφορικές, το προτιμάς όμως απ'το να έχεις έναν άχρηστο Τηλέμαχο στο συρτάρι σου διότι επίσης "έτυχε" να τον αγαπήσεις κιόλας. Και δεν τα βρίσκεις πουθενά επειδή τα ολίγα που υπάρχουν διαθέσιμα (λάθος κατ'εμέ να κυριαρχεί συνεχώς αυτή η πρακτική αλλά οκ, Ελλάδα του 2016 είμαστε.. ) έχουν κρατηθεί για τους ντόπιους, δεν θα το μάθεις ποτέ βέβαια αυτό αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Έχεις έναν άχρηστο Τηλέμαχο στο συρτάρι και πιθανότατα δεν θα προτιμήσεις ξανά τέτοιο προϊόν. Χίλιες φορές έναν kayfun, έναν kanger τι να πω. Τουλάχιστον δεν θα σε κρεμάσει αν τύχει και τον αγαπήσεις και χρειαστείς κάτι που θα παρατείνει τη "ζωή" του στα δικά σου τα χέρια.
Δεύτερο παράδειγμα. Σκέψου τον Σβοεμέστο να αποφασίσει ξαφνικά να μην δίνει ανταλλακτικά τανκς ή ορινγκς για τον ολοκαίνουργιο ν3 του, που θα πάνε οι πωλήσεις του και τι απόψεις θα σχηματίσει ο κόσμος όλος μετέπειτα.
Στα παραπάνω βγάζω απ'έξω τη δυνατότητα να βρεις κλωνο-ανταλλακτικά στην Κίνα ή "after-marketήστικα" στα καταστήματα τύπου steam tuners.
Ναι ρε παιδιά, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες στα ελληνικά καταστήματα - κατασκευαστές αλλά κι αυτό το "όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε" είναι λίγο κάπως.
Θέλουμε ακριβά προϊόντα, απαιτούμε και υποστήριξη. Όλοι. Τέλος.
Φιλικά φυσικά, όχι επιθετικά τα παραπάνω. Και εννοείται χωρίς να στοχοποιώ τον "guru" ή κάποιον άλλο.