Ά! Και τη θεϊκή γεύση που πολλοί περιγράφουν, ακόμη τη ψάχνω... Με 28άρι σύρμα
2.5 άξονα, 5 στροφές παίζει ωραία με σκέτη βάση ή με τις μενθόλες Umami που κάνω.
Με 32άρι σύρμα, 2.5 άξονα, 6 στροφές σα να παίζει καλύτερα και με περισσότερες γεύσεις.
Αλλά με γλυκές γεύσεις, φραουλοκρέμες κτλ, εκεί έχω θέμα, δεν βρίσκω sweet spot. Δοκίμασα
και το στήσιμο που προτείνει ο κατασκευαστής 3άρης άξονας, 35άρι σύρμα (δε θυμάμαι στροφές),
αλλά τη γεύση που παίρνω σε γλυκά υγρά με άλλους ατμοποιητές, δεν την πήρα ακόμη. Τι να πω,
ίσως να μην του πηγαίνουν τόσο πολύ τα γλυκά !? (ούτε με 38άρι - 40αρί σύρμα και πολλά W) 
*αυτό για τη γεύση με επιφύλαξη, γιατί γενικά φέτος αντιμετωπίζω πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες
με τη γεύση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά μου φαίνεται περίεργο πχ να βάζω φρουτένιο υγρό και να
παίρνω full γεύση και με το γλυκό να τη ψάχνω. Επιλεκτικός κορεσμός μόνο στις γλυκές γεύσεις? WTF
Επιστρέφω μόνο και μόνο για να αναθεωρήσω. Κάπου στις αρχές της χρονιάς λόγω ψυχοσωματικών (!?)
προβλημάτων είχα πέσει σε 0-3 νικοτίνη (από 12+). Τους τελευταίους 6 μήνες πίστευα πως έχω χάσει
μεγάλο ποσοστό της γεύσης και το μόνο που καταλάβαινα καθαρά ήταν μενθόλες (Umami κατά προτίμηση).
Από άλλα υγρά σπάνια είχα καλή γεύση (συνήθως αν είμουν έξω και είχε ζέστη και αν είμουν υδρωμένος).
Σε αυτό το διάστημα πήγα έκανα καθαρισμούς στα δόντια, έβγαλα 2 τατέρματαπισινάπωςλέγονται, πλύσιμο
στα δόντια συχνά, αλλαγή διατροφής, ελάττωση αναψυχτικά και καφέδες, πολλά στησίματα με ατμοποιητές
και -να μην τα πολυλογώ- συνέχιζα να έχω πρόβλημα, τέτοιο που νόμιζα πως πλέον είναι μόνιμο. Δοκίμασα
τα πάντα, ακόμη και εργοδότες που δεν τα πηγαίναμε καλά άλλαξα ώστε να έχω καλύτερη ψυχολογία... το
μόνο που δεν είχα δοκιμάσει ήταν να επιστρέψω σε 12άρα νικοτίνη. Ε πήγα χτύπησα 4-5 υγρά που μου ήταν
γνώριμα... ως δια μαγείας FULL γεύση από όλα. Τελικά, ήταν τόσο "απλό". Από τη μια πλευρά δυστυχισμένος
που ο οργανισμός μου ακόμη και μετά από 7 μήνες 6άρα (το πολύ) νικοτινή δεν μπόρεσε να τη συνιθίσει, από την
άλλη, πανευτυχής γιατί και εγώ -πλέον- μπορώ να δηλώνω πως ο Cloud One έχει τρομερή γεύση (μάλιστα, για τα
υγρά που κάνω πιο πάνω ακόμη κι από Phenomenon). Και επιτέλους τέρμα οι τζούρες διάρκειας 6+ δευτερολέπτων!