σημερα τον πηρα στα χερια μου κι εγω απο το hlektroniko tsigaro.com, και θα σας πω εντυπωσεις (απο την μικρη μου εμπειρια στον χωρο).
για την ακρίβεια μεχρι σημερα ειχα δοκιμασει μονο τον ego-t. το οργανάκι εδειξε 3.3-3.4 Ω (αρνιόταν πεισματικα να καταληξει κάπου, και στον Μ.Ο. μετρήσεων βγηκε ακριβως 3.35)
συγκρίνοντάς τον λοιπον με τον εγο-τ αυτο που μπορω να πω ειναι... αλλο πράγμα!
άλλο τσιγαρο ατμιζω, κι ας ειναι ιδιο το μπουκαλάκι..
ηταν μια ευχαριστη εκπληξη και επιασα τον εαυτο μου να το κανει "πιπίλα", οπως ακριβως την πρωτη μερα.
τα πραγματα ειναι οπως τα περιεγραψε ο φιλος bd7.
αυτο που μπορω να πω εγω (παντα συγκρίνοντάς τον μόνο με τον εγο-τ) ειναι πως:
- το αρωμα και η γευση του ατμου ειναι μια κλάση πανω απ τον Τ. μπορει και δυο..
ειναι σα να κάπνιζες ενα καλουτσικο τσιγαρο και ξαφνικα καποιος σου εδωσε ενα πανάκριβο αρωματικό πούρο.
-επιτελους καταλαβα το χτυπημα των 24μγρ απ το υγρο μου. καμια σχεση.
-ατμος, πιο πολυς.. αναλογα την χρηση που του κάνεις. στην αρχη σου φαινεται ιδιος ή και λιγοτερος, αλλα μολις περασουν οι ωρες, ζεσταθεί και μαθεις να τον χρησιμοποιεις, βγαζει ντουμανια μιαμιση και δυο φορες πανω απ τον Τ.
-η τζουρα ειναι βασανιστικα απολαυστικη. αργή και ζεστή.. πολύ πιο ζεστή απ τον Τ.
δεν χρειαζεται να ρουφηξεις! απλα πατας το κουμπι και νιωθεις τον ζεστο ατμο να πιεζει τον ουρανισκο.
πραγματικα, αν πας απο τον Τ στον W, και εχεις τις συνήθειες του Τ, στην αρχη θα πνιγεις. γιατι εχοντας συνηθίσει να ρουφας, θα ρουφηξεις πολυ και θα σου βγουν οι νικοτίνες απ τ αυτιά.. (μαζι με τα μάτια..
)
νιωθω πως άνετα μπορω να κατεβω στα 18μγρ, ενώ με τον Τ ουτε τα 24 μου αρκουσαν.
-οι αντοχες του ειναι δυο επιπεδα (emphasis!) πανω απο τον Τ.
μπορεις να τραβας ασταματητα, κι αυτος δινει..
μόνος περιορισμος τα 6 δευτερολεπτα της μπαταριας και ενα μικρο κάψιμο στο πιπακι (στα 6 sec), που ενοχλεί λιγο στα χειλη. αλλα πιστέψτε με, ότι τσιγαρο κι αν κανατε πριν, ακομα και prince άφιλτρα, ειναι αδύνατον να αντεξετε την μακρόσυρτη τζούρα που δινει ο w με υγρό 24μγρ. θα πνιγείτε..
το δε πιπακι του ειναι πολυ καλύτερο σε αισθηση και σε ποιοτητα κατασκευης απο το φιλτρακι του Τ. το νιωθεις ακριβοτερο και πιο στιβαρό.
-καθαριζεται πανευκολα αλλα ειναι λιγοτερο ανθεκτικος στην σκληρη χρηση και θελει προσοχη απο πεσιματα και χτυπηματα. θελει γενικως να τον σεβεσαι και να τον μεταχειρίζεσαι με τους προβλεπομενους για την συσκευη τροπους. γεμιζεις κι εχεις καθαρα χερια..
-βλεπεις τι βαζεις, πόσο βαζεις (πάνω απο 2 ml) και τι γίνεται μεσα στην καμπίνα.. διαρροές, καμία. λίγος υδρατμος στο πιπακι και στον πόλο της μπαταριας που καθαριζονται στο λεπτό. συντήρηση ελάχιστη. το γέμισμα με σύριγγα ειναι μια συνήθεια, αλλα ερχονται και τα μπουκαλάκια αναπλήρωσης με ενσωματωμένη βελόνα, οπότε το ψυχολογικό μας προβλημα θα εκλείψει..
-φτηνός. ο ορισμός του value for money.
θα επανελθω μετά απο χρηση μιας βδομαδας, και ελπιζω να πω παλι καλα λογια..