Στο κομμάτι που πατάνε οι βίδες, εκει δηλ που κάνουμε την αντίσταση, υπάρχουν δυο ο-rings, αν τα αντικαταστήσεις με το μεγαλύτερο μέγεθος που περιλαβάνονται ως ανταλλακτικά στη συσκευασία οι διαρροές πιθανότατα θα σταματήσουν, τουλάχιστον έτσι έγινε στη δική μου περίπτωση. Επίσης, όταν ξαναβιδώσεις αυτό το κομμάτι στην κίτρινη βίδα με το χέρι ξεκίνα από το παρα 20 περίπου ώστε όταν έρθει στα ίσια του με τις βιδες να εναι εντελώς σφιχτό.
Όσο αφορά τις διαρροές στις βίδες τις παρατήρησα μία και μόνο μία φορά στη μία απο τις δύο, δεν έχω βάλει o-rings, απλά καθάρισα τις τρύπες με ένα κατσαβιδάκι, έβγαλα κάμποσα ρινίσματα και δε μου έχει ξανασυμβεί απο τότε, πρέπει να είναι καλα βιδωμένες, πρώτα τη μεσαία βίδα, μετά αυτές τις δυο, μετά πάλι τη μεσαία και μετά πάλι τις δύο.
Επισκέφτηκα τη σελίδα με τον κλώνο tobeco, παιζει να είναι ο ακριβότερος παγκοσμίως, συνήθως κοστίζει 20€, προσωπικά τον πήρα 30€ από provapes (Αγγλία) και ψιλοσπάστηκα γιατί μπορουσα να τον πάρω φθηνότερα, το 310.gr τον έχει 40κάτι (>100% περιθώριο κέρδους εάν αγοράστηκε λιανική).