[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Το θέμα “ατύχημα από λάθος χρήση κι όχι από κακό προϊόν” είναι σοβαρότατο, και συμφωνώ με τον φίλο modivin. Καλύτερα να με “προσβάλει” με όσα δεν ξέρω, παρά να με “χαϊδέψει” ή να με αγνοήσει. Αν μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορώ κι ασχολούμαι με επισκευάσιμο κομμάτι στο άτμισμα, αν στήνω με σύρματα που μέχρι χθες δεν ήξερα ούτε απ' το σχολείο, αν χρησιμοποιώ πλέον ηλεκτρονικές συσκευές με εντυπωσιακά νούμερα ισχύος (όπως τα πρώτα μας κασετόφωνα...), αν μαγειρεύω εξωπραγματικές νικοτίνες, κ.λπ. κ.λπ., ε, τότε δεν έχω και πολλές δικαιολογίες για τη μη ασφαλή μεταφορά των μπαταριών μου, και στο τέλος αυτό που μένει είναι: πόσο επικίνδυνο είναι το άτμισμα, (που ασφαλώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο). [/justify]
[justify]Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι (να πω και για τα δικά μου άπλυτα...

). Χρησιμοποιώ powerbank, ως εκκινητή μπαταρίας μοτοσικλέτας. Είναι 20.000mAh και στις οδηγίες αναφέρει πως, αν αποθηκευτεί η συσκευή, πρέπει να γίνεται 1 φορά, ανά 3 μήνες, πλήρης φόρτιση-αποφόρτιση. Εδώ δεν ισχύει το 50% της μπαταρίας για αποθήκευση; (μπορείτε ελεύθερα να μου κάνετε οποιαδήποτε παρατήρηση γιατί γνωρίζω ελάχιστα για την μπαταρία / και την χρησιμοποιώ, έστω αυτές τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε). [/justify]