Βρειτε την "μαιμου"...
Προσπαθηστε να βρειτε ποια μπαταρια δεν ειναι γνησια οπτικα , και εγω θα σας απαντησω σε 2-3 μερες κανοντας χρηση και των τριων!
Αγορασμενες απο ελληνικα μαγαζια τα οποια και θα αναφερω οταν βγαλω ασφαλη συμπερασματα!
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Λοιπόν εχουμε και λεμε!
Η μεσαια μπαταρια είναι η "μαιμου"
Ειναι αυτη που αγοραστηκε πρωτα(πριν απο 2 μηνες) και παροτι ημουν ευχαριστημενος μαζι της δεν μπορει καν να συγκριθει με τις αλλες 2 που αγορασα προσφατα!
Κaι οι 3 μπαταριες δοκιμαστηκαν στο ιδιο στησιμο,στο ιδιο mod και φορτιστηκαν σε vp2!
Η "μαιμου" ειχε puff time 2109 sec και οι αλλες 2855 και 2753 sec αντιστοιχα.
Μπορει η "μαιμου" να χρησιμοποιειται 2 μηνες παραπανω αλλα τετοια πτωση δεν εχει αλλη λογικη!
Επικοινωνησα λοιπον με το καταστημα που την ειχα αγορασει(το οποιο καταστημα πλεον δεν τις εχει διαθεσιμες) και μου επιβεβαιωσαν τις ελαττωματικες παρτιδες.Δεχτηκαν μαλιστα να τους στειλω την μπαταρια και να μου δωσουν ενα πιστωτικο(επειδη δεν ηθελα να αγορασω κατι αυτες τις μερες).
Απτην στιγμη λοιπον που το καταστημα ειχε ηδη αναγνωρισει το προβλημα και τις ειχε κατεβασει απτο σαιτ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.Οι γνησιες αγοραστηκαν απτο esmokeguru.com,αφου ειχε προηγηθει τηλεφωνημα για να επιβεβαιωσω οτι γνωριζαν για τις ελαττωματικες παρτιδες.
Ο υπευθυνος οχι μονο γνωριζε για τις ελαττωματικες αλλα ενα 10λεπτο μου εξηγουσε τον λογο για τον οποιο ειναι σιγουρος για τις μπαταριες του.Και οπως φανηκε ειχε δικιο!