Εγώ το παλεύω ακόμα.....
Διαβάζω ότι γράφετε για τον hurricane και εχω σκυλιασει που δεν μπορώ να τον φέρω στα μετρά μου.Από γεύση άριστος ,αλλά αυτό το βελούδινο, αθορυβο και πυκνό ατμό που παίρνω στις τσιγαρισιες από τον gt2 με τίποτα.
Στις αεράτες τζουρες δεν μπορώ να πω,άψογος.
Τώρα η στήνω τον taifun αψογα η έχει τελείως διαφορετικό ατμισμα ο hurricane από αυτό που μου αρέσει.
Φυσικά υπάρχει και η περίπτωσή να μην εχω βρει ακόμα μαζί του.
Να είναι καλά το σαββατοκύριακο και από όρεξη για δοκιμές και πειραματα να φάνε και οι κότες......
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι σε μια "εκτός λογικών πλαισίων" δοκιμή,την οποία όμως δεν μπορώ να παρουσιάσω με λεπτομέρειες εδώ,θα ήταν
υποτιμητικό για έναν τέτοιον ατμοποιητή.
Το ίδιο θέμα αν θέλεις έχω και εγώ,το πρόβλημα όμως που με έχει κάνει να σκυλιάσω είναι ότι γρήγορα,έκανα ένα στήσιμο
και συγκεκριμένα με το Sugar Drizzle της Cuttwood πήρα τόσο βελούδινο άτμισμα που δεν έχω πάρει απο πουθενά,το πρόβλημα
λοιπόν είναι ότι δεν μπορώ να πετύχω το ίδιο άτμισμα και κυρίως με υγρά 50/50.
Πρόσφατα λοιπόν (μέσα στις λίγες μέρες που τον έχω στην κατοχή μου) ψάχνοντας τον τόσο σε διατομές σύρματος,πυρήνα και ύψος
αντίστασης κυρίως με Spaced Coils,έχω κατασταλάξει πως αυτό που ψάχνω ή αν θέλεις αυτό που θέλουμε,για εμάς που χρησιμοποιούμε
αρκετά λεπτά σύρματα,θέλει λίγο δουλίτσα εδώ.
Έχω καταλάβει πως το βελούδινο άτμισμα έρχεται πολύτ εύκολα με μεγαλύτερης διατομής σύρματα όπως 0,40 όπου αναφέρει ο Γιώργος,
αλλά εκεί κατα την άποψη μου,χάνεις απο γεύση κάτι το οποίο σε μπερδεύει λόγο της ζεστής πλέον τζούρας που έχεις εκεί.
Αυτό που έκανα λοιπόν εγώ,είναι αυτό που έχει ο Taifun GT II ήδη στα παρελκόμενα του,να προσθέσω κάτι στην εισαγωγή του αέρα που
φυσάει πάνω στην αντίσταση ώστε να φυσάει με παραπάνω δύναμη (μικρότερη τρύπα,ίδια παροχή αέρα αλλά με μεγαλύτερη πίεση)
όπου εκεί,ο ατμοποιητής φυσάει πραγματικά ακόμη και με 0,22 σύρμα που τον έχω δοκιμάσει.Το βελούδινο άτμισμα έρχεται πανεύκολα με
High VG υγρά,αλλά στα 50/50 υπάρχει θεματάκι.
Όπως ανέφερα και στον Γιώργο (Varaderum) θα σκάσω αν δεν βρώ τα χούγια του γιατί ακόμη και όταν δεν ατμίζει βελούδινα,η γεύση του είναι
πραγματικά στο θεό,πάρα πολύ καλή,όπου εκεί μετά έρχεται και το ψυχολογικό κομμάτι,που λείπει αυτός ο πυκνός και δροσερός παράλληλα ατμός.
Να μην κρύβομαι,σε άλλη περίπτωση,θα ήταν ήδη αγγελία ο ατμοποιητής,στην παρούσα φάση,κρατιέμαι,και κρατιέμαι απο εγωισμό γιατί ξέρω
ότι μπορεί να αποδώσει πάρα πολλά ακόμη και σε ατμιστές όπου η συνήθεια τους είναι τα 0,25 - 0,28 σύρματα,με ήπια ρεύματα αλλά με αρκετά
πυκνό και βελούδινο ατμό.
ΜΗΝ παραδίδεις τα όπλα έτσι εύκολα,τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω γιατί αν δεν καταλάβω το γιατί,δεν προχωράω,αν παράδειγμα τον κρατήσω,θέλω
να ξέρω το γιατί,αν αντίστοιχα τον πουλήσω,πάλι θέλω να ξέρω το γιατί,είμαι ψυχάκιας δυστυχώς,το "απλά δεν τα βρήκαμε" δεν ανήκει στο λεξιλογιο μου πλέον.