Εδώ και αρκετό διάστημα άκουγα και διάβαζα για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή, αλλά δεν αποφάσιζα να προβώ στην αγορά του, καθότι πρίν (.."συνήθως") πάρω κάτι.. θέλω (και) να το δοκιμάσω.
..η ευκαιρία δόθηκε σε μία επίσκεψή μου για υγρά αναπλήρωσης στο κατάστημα vapers boutique (..του γνωστού και ως κατασκευαστή των Λερναίων Υδρών ..Γιάννη Αρτόπουλο) ..και ναι.. τον κράταγε στα χέρια του.
Σε παρακαλώ του λέω ..δώσε μου να δώ, τι κάνει και "αυτός"...
..ε λοιπόν ...κατευθείαν του τον παράγγειλα (..καθότι τα πρώτα κομμάτια είχαν φύγει "σφαίρα") ...αν και ήθελα ..και παραλίγο... να του τον βουτήξω από τα χέρια!!
Εδώ και περίπου έναν μήνα που τον χρησιμοποιώ και τον δοκιμάζω με όλα τα υγρά μου {..και σε άμεση αντιπαράθεση με τους Kayfun v4, taifun gt2, taifun gsl, SQuape r(s) κλπ που είχα - έχω (...καθότι κάποιους τους πούλησα αμέσως μετά)} ..έγινε πλέον ο βασικός μου ατμοποιητής (..και μάλιστα μου άρεσε τόσο, που πήρα και δεύτερο ..και πάω και για τον τρίτο).
Τα στοιχεία του από την σελίδα του κατασκευαστή είναι γνωστά στους "γνώστες" (..316 ατσάλι, επιχρυσωμένοι πόλοι και κεντρικό pin, πολλοί συνδιασμοί και δυνατότητες παροχής αέρα, "εύκολο" deck κλπ), αλλά τα βάζω και εδώ και για κάποιον που δεν τα γνωρίζει:
Hurricane 1.3 by E-phoenixSpecifications
- 316L Stainless Steel
- Capacity 3.5 ml
- 22 mm at the base
- 47.5 mm in height without the drip-tip
- Adjustable Connector 24K gold ring plate
- Adjustable air flow (10 δυνατότητες ρύθμισης ..από 1 X 0.5mm έως 1 X 2.5mm και από 2 Χ 0.5mm έως 2 Χ 2.5mm)
- Made in Switzerland
Enhancements to Hurricane V1.3 (..σε σχέση με τον v1.2)
- Stronger PMMA Tank
- Enhancement Airflow ring with two bolt bearings (so it can't spin too far when screwing off the tank)
- New Engravings on the top of the chimney
- Two most sensitive O-rings included
Ο ατμοποιητής έρχετε σε ένα μικρό συρταρωτό κουτάκι, με μόνα εξτρά ..δύο επιπλέον οριγκάκια (..κατά την γνώμη μου ..πολύ "λιτά" πράγματα, για έναν τόσο καλό και ακριβό ατμοποιητή).
Επίσης έρχετε και χωρίς κανένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας (serial number) ..κάτι που επίσης είναι κατακριτέο.
..πάραυτα, είναι ένας πάρα πολύ καλός ατμοποιητής (..από τους κορυφαίους αυτήν την στιγμή θα έλεγα) ..που σε "αποζημιώνει" με την γεύση που αποδίδει (..εμένα πάντως με "κέρδισε")!!