Εμένα, που είμαι παράξενος πολύ με άλλα, αυτό με τη ρύθμιση αέρα δεν με πείραξε. Βέβαια είμαι απο αυτούς που δεν πειράζουν τον αέρα ποτέ, πέραν της αρχική μου ρύθμισης και χαίρομαι που δεν υπάρχει ακόμη ένα part να με απασχολεί.
Αντιθέτως, θα έλεγα οτι με εσωτερική τη συγκεκριμένη βίδα παρατηρώ οτι δεν έχω ούτε τους ελάχιστους υδρατμούς που θα είχα να εγκλωβίζονται ανάμεσα στο εξωτερικό δαχτυλίδι ρύθμισης που προτείνετε και της βάσης του άτμο. Ο άτμο τώρα δεν φτάνει εύκολα να δακρύσει, έστω αυτό το πολύ λίγο, το φυσιολογικό που παρατηρείται με τα δαχτυλίδια, αφού με αυτά θα αναγκαζόμουν να καθαρίζω και αυτό πότε πότε.
Εννοείται οτι όπως επιθυμεί ο καθένας, απλά για να γράψω και εγώ τα δικά μου!
Παρά το μέγεθος που αναγκάζει σε συχνά γεμίσματα, μένω ακόμη στήλη άλατος με το πόσο σφαιρικά καλά αποδίδει ετούτο το μηχανάκι … και λέω ξανά οτι ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο κάψιμο να αποκτήσω οτιδήποτε Svoe (παίζουν ρόλο και άλλα σε αυτό, φυσικά) .. επιτέλους, βγήκε ακόμη ένας εξαιρετικός άτμο που θα καλύψει αρκετούς απο τους τσιγαρίσιους!
Επίσης, πέραν της πολύ καλής γεύσης, είναι εξαιρετική και η θερμοκρασία της τζούρας για τα δικά μου γούστα, τα κεραμόπληκτα!
Για γάμο δε μιλάω ακόμη, θα περιμένω το χρόνο να δείξει, είναι νωρίς ακόμη.
[
Edit]
Επίσης 2,
ελλάσον θέμα αλλά υπάρχει:
Καλά αναφέρει ο Busardo οτι η καμπάνα κολλάει οταν κλείνουμε τα υγρά. Όντως καμμιά φορά κολλάει και θέλει λίγο δύναμη για να αρχίσει να ξεβιδώνει, ακόμη και αν δεν την έχουμε αρχικά σφίξει. Δεν έχω καταλήξει εαν γι'αυτό ευθύνονται τα σπειρώματα ή το oring που κολλάει μετά απο τις ώρες ακινησίας ...