Αν ο άλλος είναι ενήλικας και αν αποφάσισε να αρχίσει το άτμισμα, παρόλο που μπορεί να μην συμφωνούμε, δεν μας πέφτει κανένας λόγος στην απόφαση του και φυσικά δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε τίποτα ακόμα και να θέλαμε.
Αυτό όμως που κατά την γνώμη μου έπρεπε να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις όλη την αναμπουμπούλα, είναι πως αν ο άλλος το έχει αποφασίσει, τότε καλύτερα είναι να τον δεχτούμε στην παρέα μας και να του μεταδώσουμε την γνώση μας ώστε σε αυτό που αποφάσισε να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται.
Από ότι είδα το μόνο που καταφέραμε είναι να τον διώξουμε τον άνθρωπο και λογικό είναι αφού και εγώ δεν έχω καμία διάθεση να βρίσκομαι στην θέση να πρέπει να απολογούμαι στον κάθε άσχετο στο internet για τις επιλογές μου ως ενήλικας.
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
modivin, καλημέρα. Δώσε μου 1 λεπτό γιατί τώρα σε διάβασα, ξέρω πως με διαβάζεις (κατάρα το ίντερνετ).
Λοιπόν, διάβασε τα παρακάτω και θα σε παρακαλέσω, όπου είμαι λάθος να με διορθώσεις ή αν κάπου διαφωνείς να απαντήσεις, αν θέλεις βέβαια.
Αν είδες, από την αρχή που έγραψε ο ενήλικας και μη καπνιστής φίλος μας, έτυχε και απάντησα πρώτος. Είπα τη γνώμη μου και αν πρόσεξες επικρότησε και η Διαχείριση του φόρουμ όπως και έμπειρα και σοβαρά μέλη. Ασφαλώς και δεν μας πέφτει λόγος στην όποια του απόφαση, έγραψα και τόνισα τι πιστεύω. Διάβασες τα επόμενα σχόλια φίλων και σχημάτισες μία πιο καθαρή γνώμη; νομίζω πως όχι.
Ξεκίνησα αναμπουμπούλα και στην ουσία εγώ τον έδιωξα. Σοβαρά μιλάς; Μα είναι ενήλικας ο φίλος μας, εμένα τον αστείο και άσχετο -όπως αόριστα με φωτογραφίζεις- περιμένει για να τρομάξει;
Είπα πρώτος πως, κύριοι αυτή είναι η γνώμη μου, ΟΜΩΣ πιστεύω πως μόνο ένας γιατρός μπορεί να μιλήσει σωστά για το θέμα. Πού λέω κάτι τρελό;
Όποτε θελήσεις είμαι στη διάθεσή σου, τα πλήρη στοιχεία μου, είμαι υπαρκτό πρόσωπο και δεν μπήκα στο φόρουμ για πλάκα. Είχα υπέροχη διάθεση από την αρχή, άνοιξα θέματα που πιστεύω πως κάτι θα λένε, δηλώνω σε κάθε ευκαιρία πως είμαι νέος ατμιστής και νομίζω πως δεν πουλάω πνεύμα ή κάνω τον ξερόλα.
Δήλωσα με κάθε τρόπο πως είμαι ατμιστής πλέον, και ήταν η 1η φορά που βρήκα λύση.
Αν μου έλεγαν για παράδειγμα: στο παιδί σου αγαπητέ (π.χ. ενήλικας 18 ετών) λέω και προτρέπω πως μπορεί μεν να μην είναι καπνιστής όμως μιας και σκέφτηκε τη χρήση η.τ., ε, δεν χάθηκε ο κόσμος, ας ατμίσει, αρκεί να αποφύγει τη νικοτίνη.
Λυπάμαι που στο λέω αλλά σαν πατέρας θα ήμουν αντίθετος και το ελάχιστο που θα έκανα θα ήταν να ρωτήσω έναν γιατρό κι όχι εσένα τον ατμιστή.
Τέλος, θα σου πω κάτι σαν φίλος. Είμαι άνθρωπος που σε συζήτηση ακόμα και διαδικτυακή θα δεχτώ το λάθος μου, μπορεί να διαφωνήσουμε σε κάποια θέματα, όμως θα έχω το θάρρος να σε επικροτήσω πρώτος για όποιο θέμα σου δω ως σωστό. Ελπίζω να δω αντίστοιχο θάρρος από εσένα ή τον οποιοδήποτε φίλο στο φόρουμ.
Γιατί το συνεχίζουμε; Θέλετε κάτι άλλο; να διαγραφώ κι εγώ;