Τσίμπησα και 'γω ένα πακέτο δειγμάτων "Sweet & Fruits Sample Pack".
Άραγμα με τον κολλητό κανά 5ωρο στο πάνω όροφο artistic καφετέριας με
μοναδική παρέα τον Apollo σε ένα χαλαρό στήσιμο μονή γύρω στα 1.2ohm.
Πάνω κάτω στις ίδιες εντυπώσεις καταλήξαμε, οπότε θα 'γράφω στον ενικό
εκτός και αν ο κολλητός είχε κάτι να προσθέσει.
Mango Toledo
Ένας μοναδικός συνδυασμός μάνγκο, πεπονιού και μενθόλης, μοναδικά ισορροπημένο, έρχεται να σας δροσίσει.
Αισθητή και βασική η γεύση του Mango, αρκετά ρεαλιστική. Το πεπόνι ακολουθεί διακρητικά. Η μενθόλη έντονη,
χωρίς όμως να τα καλύπτει όλα. Θα 'θελα να προστεθεί κάτι ώστε να κάνει το Mango πιο γλυκό (να μείωνε τον
ρεαλιστικό του χαρακτήρα δλδ.) μιας που με πέφτει πολύ "διαίτης" έτσι. Για τους fan του Mango το προτείνω,
οι υπόλοιποι με επιφύλαξη.
Vanilla Sabroso
Μια γευστική κρέμα βανίλιας, έρχεται για να ικανοποιήσει όλους τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων.
Αυτή η βανίλια με προκαλεί αναγούλα (όπως και άλλες παρόμοιες βανίλιες, δύσκολα θα βρω vanilla ή custard που
να τα πάμε καλά, είμαι fan όμως και την ψάχνω) οπότε δεν ασχοληθήκαμε ιδιέταιρα μαζί της.
Mulata
Ένα υπέροχο αχλάδι με νότες φράουλας και πεπονιού, είναι ο συνδυασμός που δίνει ενα απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα!
Βασική γεύση πεπόνι με μια μείξη αχλαδιού και φράουλας σε μικρότερη ποσότητα και χωρίς τον όξινο χαρακτήρα της φράουλας.
To δείγμα θα το ατμίσω όλο, αλλά ως εκεί. Γενικά περίεργος συνδιασμός, δεν τον είχα σκευτεί/φανταστεί ποτέ.
Fruta Bomba
Το Fruta Bomba θα σας δώσει την αίσθηση ότι γεύεστε ενα κομμάτι πεπόνι, ακριβώς όπως το κανονικό.
Και εγώ και ο κολλητός είμαστε fans του Frosty Melodic από Umami, οπότε στην ιδέα και μόνο να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο
πεπόνι, ενθουσιαστήκαμε. Στον κολλητό άρεσε πολύ και το βρήκε πιο ρεαλιστικό από το Frosty Melodic, αλλά θα το 'θελε με
μενθόλη. Εμένα από την άλλη, αυτός ο τόσο ρεαλισμός, μου έπεσε "too much". Ήταν όντως σα να δαγκώνω μια φέτα πεπόνι
ξεκινώντας από το -κάπως- γλυκό μέρος της και καταλύγοντας, στα άκρα, στο -κάπως- πικρό μέρος. Αυτό το "πικρό" θα ήθελα
να απουσιάζει. Θα προτιμούσα πχ με ένα tool παγωτομπάλας να είχαμε πάρει ένα κομμάτι μόνο από τον "γλυκό" πυρίνα του πεπονιού.
Bon Bon
Ένας μοναδικός συνδυασμός καραμέλας, με σοκολάτα και βανίλια.
Όλα μου αρέσουν τα συστατικά. Αλλά είτε ξεχωριστά, είτε σε συνδιασμό 2 από τα 3 στοιχεία (σοκολάτα+καραμέλα ή βανίλια + καραμέλα).
Μείγμα σοκολάτας και βανίλιας δεν έχει τύχει ποτέ να γευτώ ενδιαφέρον (πχ σε milkshake) και το ίδιο συναίβει και με το εν λόγω υγρό.
Πρώτη γεύση έρχετε η καραμέλα με ένα μπερδεway σοκολατοβανίλιας να ακολουθεί. Not impressed εγώ, μπερδεμένος ο κολλητός.
Lemon Freeze
Το Lemon Freeze δίνει καθαρά την γεύση ενος παγωμένου λεμονιού.
Όπως και με το Frosty Melontic, έτσι πάλι και οι 2 είμαστε μεγάλοι fan του Frosty Tart. Δυστυχώς και οι 2 απογοητευτήκαμε και μας θύμισε
άρωμα απορρυπαντικού από πλυντήριο πιάτων. Και σ' αυτό το σημείο θα προσθέσω πως δεν είμαστε καθόλου κολλημένοι στα Umami, δεν
ψάχναμε κάτι παρόμοιο, ίσα ίσα είμαστε ανοιχτοί σε νέες γεύσεις, αλλά δυστυχώς και με άλλα λεμόνια (πχ Hexocell-Pharmacig) δεν μείναμε
ικανοποιημένοι.
Εν κατακλείδι, κανένα υγρό δεν μας έκανε "κου-κου", αν και στους fan του Mango και του Πεπονιού θα πρότεινα να κάναν μια δοκιμή αν
κάποιο δειγματάκι έπεφτε στα χέρια τους ή αν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής στο κατάστημα. Κλείνωντας, θα γράψω πως σε όλα τα υγρά
είμαι αυστηρός και δύσκολος και υπάρχουν άπειρα υγρά (τα περισσότερα μάλιστα Premium κατηγορίας) που δεν με έχουν προσφέρει θετική
εντύπωση, οπότε εξ' αρχής δεν περίμενα κάτι. Θετικό πάντως πως δεν αφήναν πολλά κατάλοιπα στις αντιστάσεις και το χτύπημα ήταν σωστό.